ciasna

(4 wyniki)
  • Witam, jestem 7 tygodni po porodzie. Poród był bardzo ciężki, dziecko ważyło 4200g. Pękła mi szyjka, krocze, do tego zostałam nacięta. Długo moje krocze dochodziło do siebie, ale gdy minął ból po 6 tygodniach poszłam na kontrolę do lekarza. Gdy włożył mi wziernik myślałam że mnie dosłownie rozrywa. Poczułam ogromny ból... Myślałam że może to od tego że za mocno "otworzył". Po kilku dniach w domu sama postanowiłam sprawdzić, włożyłam w pochwę dwa palce i znów poczułam to samo. Takie uczu...
  • p. Kasiu oraz drogie forumki od mojego porodu minęło już przeszło 3 mce a ja od jakiegoś czasu odczuwam w okolicy blizny po nacięciu szczypanie podczas siadania ?? w momencie gdy moja pupa styka się z podłożem (i przechodzi ciężar) pojawia się to uczucie tak jakby było za mało skóry ?? jak można sobie pomóc? oglądając się w lusterku koło blizny jest fragment błyszczącej czerwonej skóry (nie wiem czy był wcześniej bo nie prowadzę foto pamiętnika) czy możliwe że zostałam za ciasno zszy...
  • Zwracam się z pytaniem, które nie daje mi spokoju. Urodziłam synka 16 miesięcy temu. Blizna po nacięciu boli mnie do dziś. Była jednak na tyle znośna, że udało się postarać o kolejna ciążę, choć nie było to łatwe, Teraz kończę 4 miesiąc po kilku tygodniowej przerwie we współżyciu okazało się, że stan blizny chyba się pogorszył, bo ból uniemożliwia zbliżenie. Zaczęłam się bardzo obawiać, jak przebiegnie kolejny poród. Trudno wnikać w szczegóły, ale chodzi o samo wejście do pochwy, które...
  • byłam teraz w szpitalu bo miałam bóle spowodowane infekcją układu moczowego...i przy badaniu lekarz mówi " kanał ziejący " hm...nie spotkałam sie jeszcze z takim okresleniem...moze Pani mi wyjasni, dziękuje

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się