Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      ciasna

ciasna

(7 wyników)
    • Tak sobie czytam to forum i zastanawiam się nad brakiem wyobraźni niektórych forumek. Jak tylko komuś coś się przytrafi nietypowego, ktoś wychodzi poza ogólnie przyjęte ramy to zaraz okrzykiwany jest mianem "trolla". Naprawdę, dlaczego niektóre z Was są takie ograniczone, istnieją rzeczy i sytuacje o których się nawet filozofom nie śniło. Gdybym Wam opisała kilkanaście historyjek "z życia wziętych",które poznałam dzięki uprawianemu przeze mnie zawodowi, nie uwierzyłybyście w ani jedno słowo. ...
    • w pewnej gazecie napisano ze jak sie ma dwa pokoje to nie ma co sie starac o dzidzie tylko najpierw o wieksze m. my mamy ciasno.baaardzo ciasno.jeden duzy pokoj w tym wydzielony pokoik dla skarbow(regipsowa scianka).na rowerze jezdzic nie mozna ale dajemy rade,o wieksze sie staramy. marzymy o 2-och pokojach.ba,moze nawet 3-ech?niestety mieszkamy w malym miasteczku gdzie tem kogo stac na wynajecie jest panem!!! ile wy macie pokoi?
    • chłop na koncercie (albo mnie okłamał i na różańcu :P ) a ja Zejście ogladam
    • Kupiłam buty na bal sylwestrowy i od jakiegoś czasu chodzę w nich po domu co by moje stopy nie przeżyły szoku w tą wyjątkową szaloną noc.Czuję jednak ,że lewy but uciska moje palce (buty są skórzane- -w szpic- na obcasie). Może macie jakieś sposoby na to, żeby dopasowały się do stopy (słyszałam o nacieraniu octem , ale mogę sie mylić). Podzielcie się proszę swoimi sposobami na nowe buty.Pozdrawiam
    • Jeśli wszystko ułoży się po naszemu to już za około 2 miesiące będziemy na swoim..... NA SWOIM, bez ojców, matek, dorastającej, trzaskającej drzwiami siostry, bez wynajmowania, normalnie najzwyczajniej na swoim :))
    • Witam, Juz za pol roku moja rodzina powiekszy sie o kolejne dziecko. Powoli sie zaczelam zastanawiac jak to bedzie u nas ze spaniem. A wiec: obecnie ja, maz i 14 miesieczny synek spimy razem na podlodze (futon). Bardzo lubimy dzielic lozko z naszym synkiem, uwazamy, ze spanie z dzieckiem wplywa pozytywnie na jego rozwoj i dlatego tez nie mamy obecnie zamiaru przyzwyczajac synka do osobnego spania. Wg nas ma na to jeszcze czas. We wrzesniu dolaczy do nas kolejny malec i juz teraz ...
    • Witam Od 3 miesięcy jestem mamą. Śpimy sobie całą rodzinką w dużym łóżku i właściwie nikomu nie brakuje miejsca, chociaż Synek zajmuje 2/3 łóżka z szeroko rozłożonymi rękami, mąż wciśnięty w kąt pod ścianę, a ja w zależności od tego z której piersi karmię, pod kołdrą Synka albo męża. I wszystko było OK. Ale pewnego dnia mąż złapał katar i wyprosiliśmy go do salonu. Teraz już wrócił. No i właśnie... Zawsze wydawało mi się, że spanie z mężem jest najlepsze na świecie i nie zamienił...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się