Forum Kobieta Porady domowe
ZMIEŃ
      ciasna

ciasna

(7 wyników)
    • aby się rozciągnęły i żeby mogła wtedy w nie wejść:). Spodenki są bardzo fajne jeansy, szkoda mi wydawać, bo są naprawdę śliczne i pochodziłabym sobie w nich, a więc mam pytanko, bo skoro to jest jeans to może jest szansa by się rozciągnęły ?
    • czy ktos moze mi pomoc i powiedziec w jaki sposob rozciagnac nowe skorzane pantofle? mam bardzo wrazliwe stopy, nawet w kapciach potrafie sobie poobcierac i kazde nowe buty to horror.
    • Wczoraj kupiłam sobie buty, niestety nie wiem co mnie zaślepiło w sklepie i nie czułam, że są trochę za ciasne.... Znacie może jakieś sposoby żeby rozszerzyć zamszowe buty?
    • Witam Was!:) Może pytanie dziwne, ale nie wiem, co robić. Kupiłam wczoraj klapki. Drogie, więc się martwię: jest to taki pasek wokół stopy. Ciasny. Muszę na siłę wsuwać buty, żeby stopa doszła do końca, a pięta nie wystawała. Na stopie mam czerwoy ślad, bolesny. Pani w sklepie twierdzi, żę but się na pewno rozbije, ja nie jestem przekonana i zastanawiam się, czy ich raczej nie oddać. Jeśli wyjdę na ulicę, z oddania nici. Całośc jest ze skóry, to gino rossi, więc może pani wie, co ...
    • Drogie kolezanki mam taki problem. Otoz kupilam sobie piekna spodnice w reserved z takiego jakby specjalnie pogniecionego materialu. I jak mam ja uprac zeby sie no po prostu nie wyprostowal. Bo w ostatnim czasie kupilam taka bluzke i choc stosowalam sie do metki i obchodzilam sie jak z jajkiem to i tak bluzka po wyschnieciu jest "wyprasowana" i nie nadaje sie juz do noszenia. Jak Wy pierzecie taki material? Ps. Jak mysliscie jesli mi nie ta spodnica wyprostuje to uwzglednia mi rek...
    • Witam, Mam pytanko dotyczące męskich koszul. Otóż sa to koszule nie garniturowe, ale takie zwykłe no nie wiem jak to nazwać do pracy porządne niby. Po uprasowaniu i odwieszeniu do szafy w której jest luz po ponownym wyjęciu wygladają jak psu z gardła wyjęte. Czy ktoś zna sposób na "trwałe" wyprasowanie? A może takie koszule trzeba składac a nie wieszać. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się