ciasna

(11 wyników)
  • Moja corka ma 8 miesiecy, teraz nosi rozmiar 80-86. Mamy problem ze spacerowka. Mamy Chicco Ct 0.2 i ja jestem zadowolona z uzytkowania, ale ostatnio zauwazylam, ze Zuzia siedzi w nim i ma niewiele miejsca. Jak jest w kombinezonie, to niewiele moze sie poruszyc. Zastanawiam sie nad zmiana spacerowki. Musi byc lekka i miec duzy kosz na zakupy, latwo sie skladac. Peg Perego cieszy sie uznaniem wsrod wielu osob. Czy np. Pliko P3 ma duze siedzisko? Juz zniose, ze jest to parasolka (...
  • Przekopałam się przez wątki o graco ale mam jeszcze kilka pytań. Rozumiem że te dwie wersje rózni to że sport ma mniejsze i gumowe koła(z amortyzacja), a deluxe większe ale plastikowe (nie amortyzowane). Czy w obu modelach jest regulacja oparcia NIE na pasek? Czy te modele da sie "spuszczać" ze schodków? Mam pod blokiem 4 schodki z których musze zejsc. Czy jest tu na forum ktoś kto woził niemowlaka/noworodka bez tej wkładki dla maluchów? Czy to się w ogóle da? Młode urodzi się w si...
  • Witam, Zastanawiam się nad kupnem tego wózka (godnoli,spacerówki i fotelik prima play) i proszę o opinię odnośnie wózka Mutsy 4rider. Czy jesteście zadowoleni z tego wózka?? Wiadomo mi że nie należy do lekkich ale na tym mi nie zależy gdyż mieszkam w domku jednorodzinnym. Ważne dla mnie są m.in. informacje: jak się zachowuje na nierównej drodze(mieszkam na wsi i nie wszędzie mamy asflat), czy gondola jest odpowiednio duża (do którego m-ca może maleństwo korzystać z gondoli), czy...
  • Jako prawie jedyny wózek dla dużego 9miesięczniaka(bartatina zostaje na spacery o pobliskiego lasu, lub zaśnieżone chodniki)? Syn dość dużo śpi jeszcze na spacerach,dlatego co do arii mam watpliwości dotyczace podnózka i oparcia częściowo rozkładanego. W maclarenie za to mam wrazenie ,że dziecku lada moment będzie ciasno. Który z tych wózków ma lepszą amortyzację,jest bardziej komfortowy dla dziecka? Niestety nie mam możliwości zobaczenia arii na żywo. Z góry dziękuje za wszystkie odpo...
  • mam na mysli spacerowke taka za ok 300 - 400 zl na allegro. na razie maluch jest chustowany. jak skonczy pol roki to dostanie spacerowke. mam dobre doswiadczenia - mam juz parasolke dla starszaka, ale zupelnie sie nie rozklada - i koniecznie chce chicco. poradzcie. dziecko raczej z tych duzych. teraz ma 3 mies i wazy 7200.
  • zastanawiam sie nad zakupem tego wozka, z tego co czytam ma dosc pozytywne opinie ale przede wszystkim jako spacerowka dla starszego dzieciaczka, a co z maluszkiem zaraz po urodzeniu? czy ktos moze podzielic sie doswiadczeniami, opiniami? oczywiscie chodzi o zakup zestawu, gondolka, spacerowka i fotelik, dla malucha majacego pojawic sie z poczatkiem kwietnia. Nie mamy schodow, wiec wozek nie bedzie noszony, raczej bedzie wozkiem miejskim-chodnikowym, aczkolwiek wypady za miasto tez sie zdarzj...
  • Poradzcie, boje sie, ze spiworek bedzie za ciasny na siedzisko. Chce kupic cos niefirmowego, uzywanego. Chyba, ze polecicie cos specjalnego, uniwersalnego? Bede wdzieczna:)
  • Myślę o zakupie spacerówki dla 1,5 rocznego dziecka na zimę. Chodzi mi o coś takiego: www.allegro.pl/item458981986_michelle_petit_7_5kg_okrycie_folia_wysyl_gratis.html www.allegro.pl/item463344090_wozek_spacerowy_spacerowka_walker_baby_design.html www.allegro.pl/item460412240_traper_coneco_model_2008_maked_wys_0zl_gratisy.html Wiem, że są ciężkie, pewnie niezbyt łatwe w prowadzeniu, ale potrzebuję coś w tym stylu i tylko na krótkie spacery. Chciałabym, żeby dziecko siedział...
  • Serdeczna prośba o opinię od osób, które korzystały z gondolówki Xlandera. Oglądałam ją w sklepie i wydała mi się bardzo mała w porównaniu z innymi firmami. Moje dziecko ma się urodzić w grudniu, więc będzie jezdzić w kombinezonie i spiworku, zastanawiam się więc, czy nie będzie mu za ciasno w tej gondolówce. Dodam, że nie mam dzieci, a więc i zielonego pojecia ile taki niemowlaczek faktycznie potrzebuje miejsca w gondoli. Dzięki za Wasze opinie
  • Cześć dziewczyny!Mam pytanko czy kilka centymetrów mniej jeśli chodzi o wymiary gondoli czy siedziska spacerówki robi róznicę? Czy lepiej od razu kupować wikęsze? Jakie macie doświadczenia?
  • Witam Co prawda mam mały problem z wyborem fotelika, a nie wózka (wózek juz chyba wybrałam), ale postanowiłam napisac tu, bo to bardzo prężne forum :))) Mój synek ma 2 m-ce i w x-carze zrobiło mu się już ciasno. Postanowiłam zatem wymienić fotelik na bezpieczniejszy i wygodniejszy. Waham sie między Maxi Cosi Cabrio i Peg Perego Viaggio tri-fix. Ten pierwszy-wiadomo, ma dobre opinie, no i mogłabym wpiąć do mojego x-landera, ale właśnie mam zamiar kupić Pliko P3 Switch i znów ten drugi m...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się