ciasna

(4 wyniki)
  • Ciasno mi(47)

w tym swiecie coraz bardziej Wiedza juz o mnie wszystko Moje odciski palcow mieszkaja w superkompouterach Srednia mojego zycia podano dzis w radio Czekam spokojnie zielonego swiatla na zatloczonej avenue Nikt juz oprocz mnie Nie wybiera sie w trzydniowa podroz do Nowego Jorku Rozesmiani zapinaja pasy w konserwie FLIGHT No. ..... Stoje rozkrokiem nad Atlantykiem i Czasem Z jedna noga TU i TERAZ Z druga TAM i WTEDY O mojej schizofrenii przypominaja mi male punkciki transatla...
  • tesciowa za niedlugo bedzie miala urodziny i tutaj mam problem czy isc ?beda to 2 urodziny odkad jestesmy malzenstwem..w pierwsze wyslalm kartke poczta gdyz tysiace kilometrow uniemozliwialy mi przyjazd po roku tak sie zlozylo ze mieszkalismy pod wspolnym dachem i...tesciowa nie zlozyla mi zyczen.Nie wiem czy zrobila to celowo czy zapomniala dodam ze przez 6 lat naszego zwiazku nigdy nie zlozyla mi zyczen.... jak sie do tego ustosunkowac?
  • boszzzz jak tak mozna znecac sie nad soba? te wszystkie za ciasne staniki, scisniete piersi i sztywne, wygladajace jakby to byly istne pilki do tenisa, a nie zywe cialo jak tak mozna? czy to niechec to wlasnego ciala? chec ukrycia ich i przez te sztywniackie staniki? nie pomne tych scisnietych cial, odznaczajacych sie biustonoszy na bluzkach brrrrrrr
  • Za ciasno jest, zaczynasz zasiedlac rejony - nawet nie sasiednie, ale w ogole niedostepne. Zyjesz w przyszlosci, nawet nie planujesz - wiesz, co bedzie, 'co sie zdarzy, kiedy', albo 'bo oni powiedza'. Oczywiscie nic fajnego, oni z przyszlosci sa zawsze nielaskawi, a zasadzki maja oczy coraz wieksze. Nie potrafisz zapomniec o przyszlosci, ktora zawsze jakos najbardziej klopotliwa jest, najobrzydliwsza, oblepia i nie daje zasnac - bo - no wlasnie: 'oni powiedza', a kiedy powiedza, t...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się