ciuszki

(7 wyników)
  • Ciuszki(4)

Dlaczego z osiedli zabrali pojemniki na ubrania? Gdzie można teraz je oddawać?
  • Co sądzicie o świeckich lumpeksach-towar, obsługa?
  • fajne i tanie ciuszki ma tam pani w ostatnim boksie byłam tam dziś osobiście bo dowiedziałam się od koleżanki i rzeczywiście, tylko nie piszcie mi że znowu kogoś reklamuję ja tylko stwierdzam fakt a i dodam jeszcze że jest bardzo miła i potrafi doradzić w wyborze
  • witam, szukam osób chętnych do wymiany ciuszków dla dzieci jestem mamą 4-letniego chłopca i 5-miesięcznej dziewczynki dużo rzeczy mam uniwersalnych, ale chętnie wymieniłabym typowo chłopięce na rzeczy dla dziewczynki mam już też kilka rzeczy dla malutkiej dziewczynki do wymiany posiadam ciuchy w dobrym stanie, markowe rzeczy mogę zawieźć do domu, lub spotkanie może się odbyć u mnie takie spotkanie to możliwość spokojnego obejrzenia ciuchów bez angażowania pośredników (komis, aukcje...
  • Napiszcie jaki jest najfajniejszy lumpik w naszym mieście? Gdzie są najciekawsze ciuszki i najlepsze ceny??
  • Lumpeksy(14)

Kiedy jest nowy towar w lumpeksie nad rosmanem i naprzeciwko chinskiego sklepu?? W ogole jakie polecacie lumpeksy??
  • Gdzie jest dokladnie ten sklep z odzieza uzywana na klasztornej gdzie mozna oddac ciuchy i sprzedac??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się