Forum eDziecko ciąża :-)
ZMIEŃ
      ciuszki

ciuszki

(9 wyników)
    • mam do was pytanie w ktorym tc zaczelyscie kupowac ciuszki dla swojej dzidzi,i jakiego rozmiaru? Dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
    • Zastanawiam sie, zastanawiam i postanowiłam zapytac...rozpoczynam 3 m-c ale czuje że brzuszek rosnie, zwłaszcza że nosze bardzo dopasowane rzeczy, chcialabym kupić jakies spodnie ciazowe, ale obawiam się że przytyję np. w biodrach i spodnie okaża sie za małe...kiedy więc dokonałyscie pierwszego zakupu na poczatku czy jak juz pojawił sie brzuszek? Pozdrawiam
    • proponuje kochane dziewczyny, ciuszki ciazowe w bardzo dobrym stanie (nosilam na przemian i dosc pozno kupilam), proponuje pol ceny, ktora ja zaplacilam: ogordniczki dzinsowe (miekki dzins) wydalam 139, wiec 65 zl sukienka dzinsowa ciazowa, zaplacilam 125, wiec 60 zl koszula firmy zajmujacej sie wylacznie odzieza ciazowa KATHMA (mialam ja tylko raz na sobie) zaplacilam za nia 65 zl, wiec 30 zl Mam jeszcze sukienke terranovy, co prawda nie jest ciazowa, ale bardzo wygodna i ideal...
    • Mam termin na 21 marca, jutro zaczynam 18 tc. Jestem ciekawa jak rosną Wasze maleństwa, czy macie dobre wyniki badań. Kupujecie już ciuszki? Jak nastawienie przyszłych Rodziców - bo moje różnie, od euforii po depresję, że będzie zmiana trybu życia i ogromna odpowiedzialność. Macie wybrany szpital? Rodzicie naturalnie, czy wolicie cc? Piszcie.
    • No, właśnie, to pytanie do przyszłych mamuś, które znalazły jakieś fajne sklepy i butiki dla siebie... Proszę, odpowiedzcie! Jestem dopiero w 7 tc, więc brzuszka jeszcze nie mam, ale już szukam ekstra ciuszków ciężarnych (nie chcę chodzić w workowatych, sukienkach do kostek!) Pozdrawiam! ***
    • Sprzedam ciuszki ciążowe: 1. Bluzkę firmy „Mama i Ja” – rozmiar L – kolor czarny- cieniutka na wiosnę – stan idealny; 2. Bluzkę koszulową firmy „Mama i Ja” – rozmiar M – kolor bordowy – na wiosnę – stan idealny; 3. Spódnicę - firmy „Mama i Ja” – rozmiar S – kolor zielony z szarym – na wiosnę – stan idealny; 4. Spodnie firmy „Mama i Ja” – rozmiar M – kolor cza...
    • prosze o kontakt...mieszkam tu od roku (tzn w Rzeszowie) wiec razem bedzie nam razniej.nie wiem jaki szpital wybrac....chociaz mam jeszcze czas asia i 15 tyg dzidzi
    • Wlasnie , dziewczyny, gdzie mozna dostac, jakies sensowne ciuszki, w ktorych nie tylko wyglada sie pieknie, ale jeszcze sa one funkcjonalne i z dobrych materialow? Ja poobchodzilam juz znane mi sklepy w Warszawie i to, co tam widze, przypomina wory pokutne:(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się