ciuszki

(6 wyników)
  • Dostalam swego czasu sporo roznych wloczek, jako ze dlubac lubie. Dlubie sobie tak dla samej siebie, ubierajac domownikow.W zeszlym roku wozilam Christiana na zajecia do sasiedniego miasta, czekalam na niego kilka godzin, i na ten czas bralam ze sobia robotke.Tym sposobem udziergalam kilka czapeczek dzieciecych i szaliczkow. Z mysla o tym, ze wystawie na jakims Marktplaats i grosza zarobie. Coz, Holendrzy chyba nie lubuja sie w dzianinie:) Mam tego troche, a szkoda mi pruc. Moze ktoras z Was ...
  • Nie wiem czy wszędzie, przynajmniej w moim, w Eindhoven wreszcie trafiłam na przeceny ciuszków dla małego. Problem tylko zaplanować czy to co teraz mniej potrzebne, bo z długim rękawem w jakim rozmiarze będzie odpowiednie na jesień, zimę. Ale znalazłam też fajne koszuleczki (T-shirty) z krótkim rękawem, których potrzebowałam na teraz. A przeceny spore, bo 50%, w przypadku ciuchów dla dorosłych nawet 70%. Nie wiem czy to znowu jakiś pęd sezonowy z tymi obniżkami jak w styczniu? Wiecie co...
  • Dziewczyny, mam pytanie; w czym pierzecie ciuszki dla noworodka? Wiem, ze w Polsce istnieja specjalne proszki dla niemowlat, w Holandii nic takiego nie widzialam. Poradzcie. A przy okazji: jak to jest z tym prasowaniem? Prasowac czy nie prasowac?
  • Sorry ze tu Wam marudze ale chodzi o ciuszki dla dzieci (te ZBEDNE komus). Otoz moja siostra znalazla sie w parszywej sytuacji (jk to zazwyczaj po rozwodzie bywa) z 2 dzieci -10 lat (Michas) i 4 latka (anitka), stracila na dodoatek prace:( Jak przypuszczacie - chodzi o ciuszki dla nich. Dzieci baardzo szczuple. I jescze dla jej znajomej- w podobmej sytuacji- ciuchy dla dziewczynki na 160 cm. Bede wdzieczna w ich imieniu za wszystko. Jesli same nie macie dzieci- moze spytacie znaj...
  • Pomysl Kolorka. Tresc jak w tytule watku. :-)
  • CUBUS(14)

czy jest tutaj taki sklep bo szukam i nie moge znalesc.A takie extra ciuszki dla dzieci tam sa!!!Kupilam malej na zime wlasnie tam superowa kurteczke i chce dokupic portaski ktore maja byc w kolekcj jednak dopiero we wrzesniu.I jak sklepu tutaj niema to jade do pl we wrzesniu haha bo tak mi sie to spodobalo.No niesamowity sklep.Gdzie on jest????pomocy:P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się