ciuszki

(7 wyników)
  • Chciałabym wysłać męża na zakupy ubraniowe dla małego na wiosnę-lato, tylko jakie sklepy, mój mąż nie cierpi zakupów i jeśli zniesie dwa to będzie max. Zatem muszę go wysłać konkretnie do jakiegoś, w grę wchodzi Bristol. Mają to być ciuszki w stylu usportowionej elegancji(coś jak H&M). A druga sprawa to rozmiar, synek za miesiąc kończy 3 latka i jest taki całkiem przeciętny(rozmiarowo) 98-104, czy to rozmiar 3Y? No i chyba najważniejsze, czy to się opłaca(finansowo) i czy to s...
  • Drogie mamusie gdzie w Londynie lub w Birnigham (przepraszam za ewentualne błędy) mozna kupic dla dzieci tanie ciuszki, czy są używane i gdzie? potrzebuje także wózeczek-parasolke, może byc uzywany Bedę wdzięczna za odpowiedzi :)
  • Witam wszytskie mamy!Mam pytanie i prośbę. Od jakiegoś czasu kupuję odzież w lumpku na moim osiedlu(mieszkam w Polsce) i zawsze coś fajnego i porządnego znalazłam. Te ciuszki ani się nie rozciągają ani nie prują, są wykonane z doskonałej bawełny, wiadomo, bo to NEXT. Nie biegam do lumpka tylko dla marki (chociaż ciuszki ,które dostałam na pępkowe to po praniu wyglądały różnie, szkoda gadać, a te z lumpka są normalne i tanie,i dobre,i ładne), ale z powodów finansowych też. Tylko, że w moim lum...
  • wybieram się na zakupy i słyszałam, że gdzieś jest taki duży market z rzeczami dla dzieci (wszystko: łóżeczka, akcesoria, ciuszki, itp). Będę bardzo wdzięczna za podanie namiarów lub chociaż zbliżonej lokalizacji. Pozdrawiam gorąco ze Szczecina:)
  • poradźcie gdzie mozna rozglądnąc sie za wózkiem dzieciecym?? po przystepnej cenie????? Kiedys była w Seegmulerze na Paarsdorfie i było tego caaałeeee mnóstwo! Poza tym znam sklep dziecięcy na Weinstrasse na MArienplatzu ale tam chyba troche wyższa półka - tak mi sie zdaje bynajmniej!!! Gdzie jeszcze????? a gdzie "ubieracie" swoje maluchy?????moze znacie jakies fajne sklepiki??
  • Witajacie, robie mala kalkulacje,"czy damy rade utrzymac nasz roodzinke 2+2(niebawem) w UK" i nie mam pojecia jakie sa koszta dzieciece. --mleko modyfikowane,jakie jest w miare tanie??czy jest Nestle? --koszt pieluch,jakie macie sprawdzone,dobre i tanie? --ciuszki ,ktos pisal od 10£ mozna cos dostac,zostaja zawsze przeceny:) --leki,styl kaszel,katar ewentualnie antybiotyki,jakie sa ceny ? czy istnieja leki bezplatne te podstawowe? no i np cena jogurtu ,chleba ,miecha. dzieki ...
  • Kochane mamy mieszkające w Anglii, zapewne znacie firmę produkującą ciuszki dla naszych maluchów "Early days". Moim zdaniem te ciuszki są na prawdę fajne i niedrogie. Jeśli któraś z Was zna stronę internetową tej firmy to bardzo proszę o info na maila : agnieszkapajer.temat@interia.pl za wszelkie informacje z góry dziękuje.pozdrawiam Agnieszka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się