Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
      ciuszki

ciuszki

(53 wyniki)
    • czy te ciuszki to tandeta za tanioche? znalazlam sklep z tanimi ciuszkami wlasnie marki VILA nie wiem tylko czy sie oplaca kupowac te ubrania?
    • czy lubicie kupować ciszuszki Waszym fcetom? Nie pytałam o ubieranie faceta:) a o taki moment, że np. widzicie coś co Wam się podoba, wiecie, że Wasz facet lubi taki styl i np. rezygnujecie z kupienia czegoś sobie i macie frajdę w kupieniu jemu tego ciuszka albo np. kupujecie ciely zimowy sweter i juz Wam się robi cieplej na serduszku, że wasze kochanie nie zmaraznie a wkłdając w mrożny dzień ten sweter też ciepło o Was pomysli?
    • Dziewczyny napiszcie proszę gdzie w Poznaniu można kupić fajne i w miarę tanie ciuszki;)Pozdrawiam ;)
    • czy macie może jakieś namiary?
    • Czy znacie ta marke?? www.rampage.com Kiedys wpadłam przypadkiem na te strone - swietne ciuszki a zwłaszcza topy. Czy ktos z Was nosi ubranka tej marki? Jakie sa jakosciowo?Polecacie? Pozdrawiam
    • wymyśliłam sobie ciuszek i nigdzie go nie widzę, potrzebuję taką koszulę safari z paskiem, długość poniżej bioder, z długimi rekawami, które mogę zakasać, ale chcę nosić do t-shirta w lecie, liczę na Waszą wyobraźnie i znajomość sklepów
    • Chcę sobie kupić marynarkę z tej firmy , jest trochę droga (470zł) więc dlatego pytam jak to jest z jakością tych ciuszków?
    • Dziewczyny, oddam darmo całą kolekcję ciuszków na wszystkie pory roku z powodu wyjazdu. Ubrania są modne i zadbane. Mieszkam w Szczecinie.
    • Hej, czy Wy też tak macie, że Wasze ulubione ubrania to wcale nie te za grubą kasę, tylko te często tanie, wyszperane na przecenach, w lumpeksach? Jak mam na coś wydać dużą sumę to muszę być pewna że będę w tym chodzić, a że jestem nieprzewidywalna:) szkoda mi gdy sweterek za 100zł( dla studentki to sporo) leży w szafie zupełnie nienoszony:) Pozatym, przeceny przyzwyczaiły mnie do niższych cen i już nie wydam tak chętnie dużej sumy na jakiś ciuszek, jeśli: a) istnieje duże prawdopo...
    • ktore warto kupić? Bo jak wejde na allegro to wieksośc jest takich... hmmm targowych
    • Cześć Dziewczyny!Robiłam ostatnio wiosenne porządki w szafie i mam spoooooro fajnych ubrań, których już nie nosze i chętnie tanio sprzedam. Jest sporo bluzek, T-shirt'ów, spodni eleganckich jak i sportowych, spodenek krótkich, spódnic, topów, swetrów oraz również buty. Ogółem są to rzeczy zarówno sportowe jak i eleganckie.W większości Morgana, Promodu, River Island.Zapraszam!!! Mój tel. 509 354 543 (Mieszkam w Warszawie). Pozdrawiam.
    • www.atochuj.pl/ciuszki/ Przeczytałam ostatnio ten artykuł, który napisał mężczyzna, jednak myślę, że sprawa dotyczy także kobiet. Czy wy także macie podobne problemy z ciuchami? I czy kupujecie ubrania w markowych sklepach, czy może na jakiś targowiskach czy secondhandzie?
    • Kochane kobietki mam wiele ciuszków w których nie chodzę a nie sa wogóle zniszczone, podobnie z torebkami i bucikami dlatego chetnie odsprzedam je lub zamienie. Jestem z okolic Katowic (dokładnie tychy), nie posiadam fotek dlatego mozliwe jest spotkanie:) po co maja lezeć jesli ktos inny może je wykozrystać :) Oto co posiadam: -czerwone spodnie rozmiar 36 na srodku z przodu nogawek przeszycie, krój rozszerzane w dól leciutko, naprawde ładnie lezą i są szlówki na pasek -bezowe j...
    • Jestem z Warszawy i często odwiedzam sklepy H&M, uwielbiam tam ciuszki dla dzieci, ale wchodzę też często na allegro i to co tam widzę, ciuchy dziecięce z H&M dwa razy droższe niż w sklepie dla przykładu: kupiłam dla córki w H&M sukieneczkę za 15zł, wchodzę na alegro a tam ta sama sukieneczka 35zł koszmar, kapelusik w sklepie 19,90zł na allegro 39,90zł,:( Przestroga: nim kupicie coś na allegro najpierw zobaczcie ile to kosztuje w sklepie.:] Pozdrawiam
    • Wejście i zobaczcie jakie maja fajowe ubrania WWW.moda-styl.com
    • krytykujemy, marudzimy... załóżmy że nie istnieją ograniczenia finansowe, rozmiarowe i inne... o jakim ciuchu marzycie, jaki chciałybyście mieć. Pokażcie te wymarzone, wyśnione :)
    • Dziewczyny, idzie zima, a ja mam już dość - na samą myśl. Jestem strasznym zmarzluchem. Powiedzcie, gdzie szukać w naszych sklepach ciuchów wierzchnich, naprawdę ciepłych. Szczególnie zależy mi na spodniach, jakimś płaszczu i butach. Mam już spodnie z membraną, które faktycznie w czasie mrozów spisują się dobrze, ale...przecież nie na każdą okazję mogę je założyć. Jestem tak zdesperowana, że rozważam zakup kożuszka, choć jest mi to bardzo nie po drodze z powodów "ideologicznych". ...
    • Hej ! Mam 15 lat. Jestem bardzo szczupła mam 163 cm wzrostu.(Mieszkam w Warszawaie) Czy wiecie w jakich sklepach (jaka marka-nazwa)kupować chude i szczupłe ciuszki-ja lubię obcisłe rzeczy :D ?? Dodam że kupowanie w dziale dzieciecym mnie nie satysfakcjonuje ... :** Z góry dzieki
    • Drogie, Prosze nie posadzac mnie o spamerstwo ale cholernie spodobaly mi sie reklamy Lanchi z Gabbana. szczegolnie ta: www.youtube.com/watch?v=OIQl5t3rdHw&mode=related&search= Temat wiarze sie z moda bo przeciez to wielki gabbana :> ale przewrotnosc tej reklamy mnie powalila ;) ja widzialam ja pod tytulem: nowe zasady uwodzenia. Nie znam samochodu ale po takiej reklamie moge go blizej poznac ;) Do was tez tak trafiaja reklamy czy tylko ja sie tak latwo daje na nie zlapac?
    • www.day.dk/ bedzie sie czym inspirowac szczegolnie tym odwaznym

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się