ciuszki

(21 wyników)
  • Witam. Chciałabym hurtowo kupić wszystko co potrzebne niemowlakowi - skompletować wyprawkę "odzieżową" po prostu. Gdzie jest najlepszy wybór i nie najwyższe ceny? Będę wdzięczna za namiary. P.S. Mieszkam na Gocławiu, więc najlepsza dla mnie Praga Południe, ale pojadę wszędzie pod warunkiem, że kupię wszystko na raz. Z góry dziękuję.
  • Dziewczyny czy miałyscie w Warszawie doświadczenia z jakąś instytucja (dom dziecka, dom samotnej matki itp), która chetnie i bez problemów przyjmie ciuszki po dzieciach ? Mam tego troche i chetnie przekażę potrzebującym.
  • Drogie emamy może wiecie gdzie w Wa-wie ( Wola, Zoliborz, Białołęka, Bródno i w okolicy) jest sklepik z ładnymi i ożywanymi ciuszkami dla maluchów ? Agata.
  • Hej ! Chciałabym się dowiedzieć gdzie w Warszawie można kupic jakieś ładne ubranka firmowe - mogą byc również używane . Będę w Wawie na święta i chciałabym się wybrać na małe zakupy z synkiem ( ma 4 miesiące ) . Mieszkam w Gdańsku i tu niestety nie ma żadnych fajowych sklepików . pozdrawiam i z góry dziekuję za pomoc Renik
  • Czy w W-wie sa jakieś ciucharnie, tak jak w innych miastach, gdzie można się zaopatrywać w ubranka dla dzieci?
  • Drogie mamy prosze o info, gdzie moge dostać ubranka sofija i coccodrillo w W- wie jakoś nie moge znaleźć sklepów z ofertą tych ubranek wiem, ze są przystępne cenowo i dobrej jakości, jak widzę ceny body w H&M to jestem w szoku, a czeka mnie wymiana rozmiarówki synka dzięki za pomoc pozdrawiam
  • Dziewczyny, czy korzystacie, chciałybyście korzystać z komisów ciuszkowych dla dzieci? Z oddawaniem, albo odsprzedawaniem pewnie nie ma problemu, ale czy chciałybyście kupować swoim maluszkom tam ciuchy? Co Wy na to? pozdrawiam
  • jak wyżej. Polećcie mi jakieś fajne lumpki w stolicy, łącznie z ewentualną mapą dojazdu :D chodzi mi głównie o ciuszki dziecięce, ale też i dla mnie. Pozdrawiam serdecznie wszystkie kobiety uzależnione od lumpków :D te nie też :D
  • Gdzie w wawie mozna kupic tanio wyprawke dla dziecka? Czy ktos moze wie gdzie mozna kupic tanio nowe wozki Chicco?
  • Czy moglby mi ktos podac adres sklepu Old Navy w Warszawie? Slyszalam ze sa tam fajne ciuszki dl dzieciaczkow. Bede wdzieczna za namiary. Pozdrawiam. M.W.
  • Widziałam ostatnio w sklepie "Polak mały" na Niepodległości ciuszki GAP, ale ponieważ byłam przelotem i w dużym pośpiechu, nie spytałam czy to jakiś przypadek czy na stałe będą sprowadzać ubranka GAPa. Wiecie coś na ten temat? A może jeszcze gdzieś w Wwie można kupić ubranka dziecięce tej firmy?
  • Kochani, jakie znacie sklepy z super fajnymi ubrankami dla dzieci w Warszawie? Pozdrawiam Renka
  • Warszawianki, gdzie kupujecie ciuchy ciążowe? Ja jestem dopiero w piątym miesiącu, ale już mi trochę ciasno w spodniach. Natomiast ciążowe ciuchy wiszą na mnie jak worek. Co robić?
  • Czy ktoras z Was zna moze jakis ciucholand w Warszawie, gdzie bylyby ubrania ciazowe? Bo ich ceny w sklepach sa przerazajace;) Jak znacie, to sie podzielcie, bo w zwyklych ciucholandach ubran ciazowych nie ma. Pozdrawiam:)))
  • dziewczyny, gdzie w Warszawie udać się na zakupy? gdzie najwiekszy wybór wózkow dziecięcych, ciuszków, zabawek, akcesoriów? Możecie polecić coś fajnego? Chciałabym poogladać kilka rzeczy ( zwlaszcza wózeczków) ale nie bardzo wiem gdzie...
  • mam prośbę o to, aby dziewczyny z Warszawy podawały konkretne adresy sklepów z odzieżą używaną dla dzieci. chciałabym zakupić nieco fajnych rzeczy, ale nie wiem gdzie szukac dobrych sklepów z używaną odzieżą. będe wdzięczna za podpowiedź. pozdrawiam.
  • chrzest(8)

Drogie Mamy, gdzie w W-wie (lub okolicy) można kupić ładną sukieneczkę do chrztu (chrzest w czerwcu). Chciałabym znaleźć coś prostego, bez tiulów, perełek itp. Pomocy. Asia
  • Cześć dziewczyny może wiecie, gdzie w Warszawie można kupić ubranka dla dzieci - niekoniecznie nowe ale w dobrym stanie, niezniszczone? A może też zabawki? pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi mama Żuczka
  • ... są sklepy z ubraniami ciążowymi? Jeśli tak, to jak się nazywają?
  • Słyszałam wiele o tym sposobie na tańsze zakupy. Jeżeli macie jakieś doświadczenia lub miejsca gdzie warto się wybrać będę wdzieczna za rady. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się