Forum eDziecko edziecko Pomocne emamy
ZMIEŃ
      ciuszki

ciuszki

(232 wyniki)
    • witam,wiem,że powinnam napisać na "oddam,przyjmę",ale chciałabym,żeby ciuszki trafiły do naprawdę potrzebujących.Mam do oddania ciuszki dla dziewczynki w rozmiarze 74-86cm oraz dwie pary bucików zimowych uniseks.
    • Dostałam paczkę ciuszków, dla dziecka mojej koleżanki. Niestety malutka nie skorzysta z nich, zmarła. Co spojrzę na tę pakę, to łzy mi w oczach stają. Nie mam siły rozpakować jej i napisać dokładnie co w niej jest. Od nadawcy wiem, że to ciuszki od 3 m-ca, po chłopczyku, różnego rodzaju. Będę wdzięczna potrzebującej osobie w Warszawy za zabranie tej zadry z mojego domu.
    • Witam mam do oddania dwie duże reklamówki ciuszków dla dzidziusia w rozmiarze od 56cm w zwyż, może nie są to super orginalne ciuszki, ale myśle ze są w super stanie i nie jeden dzieciaczek może jeszcze je ponosic. Odbiór tylko osobisty. Pozdrawiam Agnieszka
    • Drogie e mamy, Oferta jest kierowana tylko dla tych mam które sobie odbiorą ciuszki osobiście u mnie w domu. Nie wysyłam pocztą ponieważ jest bardzo dużo tych ubranek. Ubranka są na dziewczynkę na rozmiar około 80.
    • Ciuszki to 2 spore reklamówki.Sa to rzeczy uzywane-część nawet przez 2 dzieci ale jest też kilka kaftaników nieużywanych.Sa śpiochy, pajace, kaftaniki, bluzy, spodenki-od 56 do 74(kilka ciut większych) mieszkam we Wrocławiu.można osobiście,moge też wysłać. ps.ciuszki sa wyprane i czyste ale ostrzegam!nie są to rzeczy markowe ani super nowe.Po prostu-po mojej córci. mam nadzieje ze komus sie przydadza.
    • oddam bardzo małe ciuszki dla noworodka i małego niemowlaczka, bardziej dziewczynka -ale myśle że w tym wieku to raczej mała różnica. Ubranka sa po dzieciach znajomej -jest ich dośc dużo .nie najnowsze. może gdzies brakowac guziczka , bądź trzeba coś zszyc , ale potrzebujacej mamie na pewno posłużą. Oddam mamie z Warszawy .
    • Witam .. Pare dni temu umieściłam tu post o mojej sytuacji( został skasowany) jednak pani Ewelina zdążyła go przeczytać i zainteresowała się... przesłała mi paczuszkę z ładniutkimi ubrankami .. jednak część jest już za mała na moją królewnę i dlatego chętnie przekaże te rzeczy jakiejś potrzebującej mamie... są to ciuszki na sam początek rozmiar 56... chętną mamę proszę by sie ze mną skontaktowała... albo któraś z mam wie komu by się przydały... pozdrawiam Anna
    • ktokolwiek ma jakieś ciuszki i zbędne rzeczy ,bardzo proszę o pomoc.moja siostrzenica rodzi w listopadzie.z opieki dostaje 200zł,to nie jest dużo..i każda rzecz sie przyda...pokryję koszty przesyłki..sama oddałam na forum łóżeczko..i inne rzeczy..wtedy nie iwedziałam,ze moze bedą przydatne.dzis proszę o pomoc.pozdrawiam
    • Oddam ciuszki (są uzywane po czwórce dzieci) więc w nienajlepszym stanie. Miałam je wyrzucic ale pomyślałam że może jest jakaś mama, która nie pogardzi takimi ubrankami. Do odbioru w Warszawie. Są to: kaftaniki (rozmiar 56-62) 8 szt., śpioszki - 3 szt., komplety 3 szt., body - 4 szt, pajace - 8 szt, spodenki, trochę rajstop dla starszych dzieci. Ponieważ niezbyt często zaglądam na te strony więc z góry przepraszam, że nie odezwę się zbyt szybko.
    • Oddam potrzebujacej mamie ciuszki dla niemowlaka,malutkie tak ok 62cm.Ze wzgledu na to ,ze jestem sama i nie mam czasu pakowac i biegac na poczte oddam tylko mamie,ktora odbieze sobie osobiscie..Nie sa to ciuszki nowe,tylko takie ktore otrzymalam od mam z forum,a moja corcia z nich wyrosla.Czesc juz oddalam,ale sporo mi jeszcze zostalo,wiec z checia oddam.pozdrawiam Monika
    • Oddam ciuszki dla maluszka w rozmiarze 62 cm. Koszulki, kaftaniki, body z krótkim rękawkiem, pajacyki frote, skarpetki. lakie :) Asia ma już... lilypie.com/baby2/040726/1/4/0/+1 Asia wygląda tak... bi.gazeta.pl/o/a/forum/195/3/195361.jpg
    • Mam troszkę ciuszków po moim synku - raczej tych mniejszych (56-86) - większe (aktualne, ale wyrośnięte :) wydaję na bieżąco. A może ktoś wie kto takiej pomocy potrzebuje?
    • Pisałam post jakiś czas temu - mam cały wór ciuszków do oddania - różnych rozmiarów, buty, kurteczki, bluzeczki, spodnie itp. Jest tego naprawdę sporo więc w rachubę wchodzi jedynie odbiór osobisty. Niestety mama, z którą byłam umówiona na odbiór zrezygnowała. Raz przełożyła termin a potem nie kontaktowała się już ze mną w ogóle. Nie mam co z tymi rzeczami zrobić. Może jednak komuś się przydadzą?
    • oddam kilka ciuszków dla dziecka w roz ok 86-140 raczej dla dziewczynki niektóre nadają się tylko po domku lub do piasku większe to sweterki i bluzeczki na ramiączkach oddam najlepiej jednej emamie lub podziele na dwa zestawu 86-116 i 122-140 chętnie oddam za kaszki lub mleczka odbiór osobisty lub za zwrot kosztów przesyłki
    • KOCHANE DZIEWCZYNY ,JESLI MACIE ZBEDNE CIUSZKI LUB INNE RZECZY POTRZEBNE DLA MALEJ DZIEWCZYNKI,KTORA URODZI SIE W MAJU.TO JA NAPRAWDE BARDZO CHETNIE PRZYJME.JESTEM SAMOTNA PRZYSZLA MAMA.TROSZKE CIUSZKOW JUZ OD WAS OTRZYMALAM,JEDNAK POTRZEBUJE JESZCZE KILKU RZECZY,A NAPRAWDE NIE STAC MNIE NA ICH ZAKUP.BEDE BARDZO WDZIECZNA,I JAK TYLKO BEDE JUZ MOGLA TO PODARUJE TO INNEJ MAMIE,KTORA BEDZIE W POTRZEBIE.DZIEKUJE I POZDRAWIAM .MIESZKAM W POZNANIU .MONIKA
    • mam kilka ciuszków na dziewczynkę na 122cm do 134 niektóre mniejsze inne większe ociupinkę, są ogrodniczki dżinsowe 4 pary majteczek 2 podkoszulki 3 bluzeczki dł. rękawek 1 bluza dresowa spodnie sportowe leginsy dzwony 3 bluzeczki kr. rękawe 1 bluza dresowa jeśli nikt z forum trójmiasto sie nie zgłosi oddam za koszty przesyłki 7 zł ciuszki są w dobrym stanie bez dziur i drastycznych plam, kolorystyka dziewczeca więc płeć męska tego nie ponosi pozdrawiam Aga
    • jeżeli ktos potrzebuje łużeczko z materacem w stanie dobrym-oraz jakies ciuszki na dziecko do roczku-uniwersalne-prosze pisac- az.reklama@interia.pl odbiór w krakowie po wczesniejszym ustaleniu dnia w okolicach ul.Koszykarskiej.zapraszam
    • Mam sporo fajnych ubranek po mojej córeczce. Urodziła się 14 lipca u.r. Proponuję: 1. wyprawka 0-3 mce - rzeczy głównie letnie-39 ubranek (kaftaniki, spioszki, body, sukienusie)+ kilka dodatków (skarpetusie, łapki) 2. dużo różnych rzeczy 3-6 mcy Wózek i przewijak już poszły pod młotek! Jeśli latem urodzisz dziewczynkę, skorzystaj z mojej oferty (mogę przesłać jakieś fotki). Wysyłam ciuszki, płacę za przesyłkę, a Ty oceniasz ich wartość i pieniążki wpłacasz na częstochowskie stowarz...
    • taj jak temcie... oddam troszke ciuszków po moich synach... a właściwie po Kamilku... rzeszczy są w rozmiarze na około 3-4 latka... są to ciuszki dla chłopca... pozdrawiam Anna moje skarby: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=31998518
    • Witam, Mam do oddania niewielką ilość ciuszków niemowlęcych głównie dla dziewczynki.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się