ciuszki

(23 wyniki)
  • Jak w temacie-poleccie jakis dobry lumpeks,np. z markowymi rzeczami dla dziecka... Pozdrawiam hania216
  • Gdzie w Poznaniu można kupić używane ciuszki dla dzieci? A może któraś z mam by mi sprzedała bezpośrednio? Mieszkam na Dębcu, mam dziewczynkę rozmiar 68 i większe.
  • Serwus E-Mamy! Gdzie w Poznaniu można kupić detalicznie fajne ciuszki dla naszych maluszków (np. czapeczki, kurtki wiosenne, spodenki dla chłopców w wieku roczku i wyżej)? Pozdrawiam, Marlena
  • Ciuszki polskiej firmy D&D świetnie się u nas sprawdzają - nie rozciągają się, nie blekną, są baaardzo ładne i cenowo - średnie. Chcielibyśmy kupić Kacprowi kilka bodziaków tej firmy (dwa dostał od babci z Bydgoszczy), le nie wiem, gdzie mogę znaleźć sklep, który je sprzedaje. Na pewnoe Polna i Dyzio w Hicie odpadają . Może Wy będziecie wiedziały, gdzie te ciuszki znaleźć? Dzięki z góry Gusiak
  • Czy znacie jakiś naprawdę fajny lumpeks, w którym można kupić porządne, zachodnie ciuszki dla maluszka?
  • Hej dziewczyny gdzie kupujecie w Poznaniu TANIE i fajne ciuszki (np. teraz potrzebuje pajacyki-piżamki), zabawki (jakaś hurtownia?) przybory (np. śpiworki do spania, wózka, pościel?)
  • No właśnie, jade w niedziele do Poznania, w jakich sieciowych sklepach sa wyprzedaże, ile procent i gdzie to jest? malinka
  • Jak w temacie. Widziałam gdzieś reklamę, a teraz kiedy potrzebuję nie mogę sobie przypomniec gdzie to było.
  • poradźcie proszę - czy w starym browarze w H&M są fajne ( niedrogie) ciuszki dla chłopców w przedziale wiekowym 1,5 - 2 lata a może w Pati - Max. Dodam że wystarczy mi czasu na okolice starego browaru ewentualnie P i M. A może wiecie gdzie są jakieś promocje? dzięki
  • Czy ktoś może wie gdzie w Poznaniu jest sklep z tanią odzieeżą, ale taką ładną. Z tego co czytam, co mamy kupują swoim dzieciaczkom w takich sklepach a za naprawdę malusieńkie pieniądze, to też bym chciała. Ale na razie mam jakoś uraz do takich sklepów, bo trafiam na dosłowne "szmateksy". Może ktoś kupuje i powie gdzie??? Zolcia
  • Hej Z wzwiązku z ciągle powiekszającym sie moim ciałem zaczełam sezon poszukiwania fajnych tzn modnych a zarazem tanich ubrań ciążowych. Odwiedziłam kilka sklepów z taką odzieżą ale sama nie wiem są dość drogie jak na kilka miesięcy, a może tylko kilka tygodni. Czy nie znacie jakiś hurtowni lub tanich sklepików w Poznaniu lub w okolicach. Jeżeli macie jakieś namiary na tanie wózki i art. niemowlęce. Moja znajoma robiłą tanie zakupy w hutrowni BAJAMA ale to btlo 5 lat temu. Pozdra...
  • Dla wszystkich poszukujących dziecięcych i ciążowyc ciuszków oraz tych , którzy chca przewietrzyć szafy - szykuje się bardzo fajna opcja. Babi Targ - spotkania z wymianą i sprzedażą ciuchów - który odbędzie się 28 marca, będzie miał specjalną część dla nas brzuchatych:) Tzn.kto chce może przyjść ze swoimi ciuszkami i gadżetami do wydania/sprzedania. Albo można przyjść coś upolować dla siebie... Zatem 28 marca, nie zdradzono jeszcze miejsca spotkania. Organizuje to Babilad. Do zobac...
  • Witam serdecznie, prosze o pomoc. Gdzie w Poznaniu oprocz Polnej sa sklepy z odzieza ciazowa? Zrobilo sie zimno i moj 33-tygodniowy brzuszek nie miesci sie w zaden ciuszek. Jestem skazana na siedzenie w domu, dopoki nie kupie sobie jakis cieplych rzeczy, przynajmniej spodni! I jeszcze jedno, czy Wy tez macie wrazenie, ze urosly Wam stopy? Ja nie zaloze zadnych butow, a w sklepach tylko te o 2 nr wieksze i to nie kazdy fason . pozdrawiam cieplutko
  • Wybieramy się z mężem i z dzieckiem w połowie września do Poznania. Czy mogłybyście nam podpowiedzieć, gdzie można tanio się zaopatrzyć w pampersy, gdzie sa sklepy z fajnymi ciuszkami dla dzieci. Z góry serdecznie dziękuję!
  • Szukam dobrze zaopatrzonego sklepu z ciuszkami używanymi dla dzieci.Zależało by mi na ubrankach dla 3-latki.Z góry dziękuję za pomoc -pozdrowionka dla MALUSZKÓW.Ala i Zuzik.
  • gdzie można fajnie i niedrogo ubrać dzieci? mam czwórkę i bez ciuchowego wsparcia mój budżet by się załamał;-))) niewiarygodne jak szybko dzieci zużywają/wyrastają z rzeczy!!! z góry dziękuję za namiary!
  • Polecam wszystkim przyszłym mamom sklepik-outlet z odzieżą ciążową MAMA MIA. Znajduje się w blokach TBS przy CASTORAMIE.Są naprawdę fajne ciuszki no i, co ważne, super ceny: 29-109 zł, np. sukienka KATHMY za 89,00 w pozostałych sklepach 125,00; bluzeczka 9FASHION za 59,00 a wszędzie 109,00. Mają też tam bieliznę ciążową: NATURANA i MITEX. Pozdrawiam
  • Wybieram się do Poznania i jestem ciekawa w jakich godzinach jest czynny sklep H&M i gdzie dokładnie się mieści. Czekam na odpowiedź i pozdrawiam. Monika z Zielonej Góry
  • Witam mamy Poznanianki, mam prośbę: czy możecie mi wskazać gdzie są najlepsze butiki w Poznaniu (klasy Deni Cler)? Mam zadanie bojowe w pracy - wytypować takie miejsca w Poznaniu. W panoramie firm wszystko wygląda tak samo, więc gdyby któraś z Was wskazała mi choćby ulice, na które warto zwrócić uwagę, byłabym bardzo wdzięczna. Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Pozdrawiam, Julia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się