Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      ciuszki

ciuszki

(14 wyniki)
    • Dziewczyny! Od kilku miesiecy pracuje :) I co tu duzo mowic, moje ciuszki studenckie nie nadaja sie do biura, tymbardziej ze czesto mamy spotkania z bardzo waznymi wazniakami. Ale ze jest to dzial marketingu, to moge sobie pozwolic na troche luzu. Generalnie podoba mi sie styl np kozaczki, jeansy, zakiet ze sztruksu i jakas odgieta bluzeczka pod spodem. Makijaz delikatny. A wy jak sie ubieracie do pracy? Jaki lubicie styl? W jakich sklepach kupujecie ciuchy?
    • Skoro mozna wymieniac sie kosmetykami to moze i ciuszkami?Ja mam do zaoferowania pare ciekawych rzeczy ktore dostalam i w nic nie chodze albo lekko przechodzone.Piszczie na maila co by was interesowal. Mam taka blzuke ze zlotymi jakby luskami idealna na wieksza impreze, zakiet i pare oinnych; rozmiar 40-42
    • Hej, hej Przeprowadźmy sondę na temat ciuszków. Gdzie w Warszawie (okolicach) kupujecie ubrania. Ja najbardziej lubię ZARĘ (mają ogromną 'gamę' do wyboru, a ciuszki mają klasę) na Marszałkowskiej i TATUUM.
    • Witajcie ! Jutro wybieram sie do Warszawy , mam w zwiazku z tym pytanko : Czy sa jeszcze posezonowe przeceny np. w GC , Terranovie na Nowym Świecie , gdzie sa w ogole fajne ciuszki i w miare przystepne ceny ? ( najlepiej jesli beda to sklepy w Sródmieściu , bo niestety nie znam za dobrze Warszawy ) Z gory dzieki za odpowiedz ! Pozdrawiam !
    • ciuszki(12)

jakie firmy uważacie za przyzwoite??? i przy okazji,gdzie są teraz jakieś obiżki,przeceny??
    • Na allegro sprzedają wiele ciuszków dla dzieci disneya firmy H&M. Domyślam się , że w Warszawie jest jakaś hurtownia H&M . Czy wiecie może gdzie? Dziękiiii
    • Podajcie mi kochane dziewczynki jakieś stronki albo sprzedawców na allegro albo aukcje z rzeczami odpowiednimi dla tipsiary. Wiecie bardzo duzo o naszym stylu. Piszę tutaj a nie na modzie bo nie mam czasu zakładac konta a tam trzeba byc zalogowanym. Pozdrawiam ciplutko
    • babeczki pomóżcie! potrzebuję antyperspirantu w sztyfcie który nie pozostawiałby żadnych plam na czarnych rzeczach (ani na żadnych innych kolorach). proszę o jakąś radę bo już tyle bluzek sobie "załatwiłam" w taki sposób. pozdrawiam serdecznie! miłego dnia :)
    • j.w
    • co myślicie o tej firmie,ciuszkach...
    • wiem,ze forum dotyczace dzieci jest gdzie indziej ale tam nie bywam a tu czuje sie jak u siebie.juz wiele razy nie zawiodlam sie na waszej zyczliwosci ,a ze temat jednak dotyczy wygladu to mam nadzieje,ze i tym razem tak bedzie.prosze poradzcie gdzie mozna kupic fajne ciuszki w warszawie dla osmioletniej dziewczynki,w ktorych nie bedzie wygladala jak lalka barbie.bardzo podobaja mi sie ubranka khaki troche sportowe troche safari.pelno jest takich ubranek dla chlopcow,ale wiadomo z...
    • pochowalyscie juz letnie ciuszki, a wyciagnelyscie te cieplejsze, grubsze jesienno-zimowe? Bo tak sie zastanawiam, czy bedzie jeszcze cieplo, ale wydaje mi sie, ze bedzie coraz zimniej brrr.
    • Witam. Kiedyś zapytałam was co sądzicie o pomyśle otwarcia sklepiku z odzieżą unikatową a jednocześnie pracownią krawiecką. Było dużo ciepłych słów zachęty z waszej strony więc zdecydowałam się i jest. Dla zainteresowanych podaję adres: CH "Land" ul. Wałbrzyska 11 lok. 58 (Land A piętro) (miały być Kabaty a jest Służew) Czekam na Wasze pytania na forum lub pod tel. 0602599991 Pozdrawiam Ewa P.S. Moje ciuchy są przeniesieniem elementów artystycznych do jak najbardz...
    • Witajcie, ponieważ ciuchy wpływają znacząco na naszą urodę, pozwalam sobie umieścić tutaj wątek: czy Wy też macie czasem wyrzuty sumienia, przyglądając się swojej szafie, a przy tym odnosicie wrażenie, że nie macie co na siebie włożyć? Czy tylko ja jestem taka dziwna, czego do końca nie może zrozumieć mąż? Ostatnio dzieciom kuzynki naszykowałam dosłownie worek ubrań (za małe, nielubiane, znoszone it), a mimo to szafa - właściwie szafy - nadal pełne! Mam sporo ubrań np. 5,6-czy 8-...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się