ciuszki

(9 wyników)
  • hej,zastanawiam się czy jest jakiś sposób na sprzedaż ciuszków (moich),które mi się już znudziły ,bądż, których nie noszę bo mi się odwidziało-a teraz nie pracuję od roku i...kaski brakuje.Wiem ,że jest allegro ,ale nie jestem przekonana -wolałabym ,żeby ,ktoś ,kto chce kupic mógł zobaczyć to w realu może zrobimy sobie jakąś giełdę śląską ciuszków używanych???? mysiam
  • kolejne nurtujące mnie coraz bardziej pytanie,jestem teraz w 22 tc i powoli koncza mi sie moje ciuchy ,bede musiala zakupic cos w sklepie dla ciezarówek ale nie wiem gdzie sa takie sklepy,mieszkam w dąrowie a pracuje w k-cach prosze o podpowiedzi:))
  • Witam mam małe pytanko czy nie wiecie gdzie na śląsku są hurtownie typowo dziecięce, chodzi mi o okolice Sosnowca czyli Katowice , Będzin, Dąbrowa G. Z góry dziękuję za info. POZDRAWIAM KASIA
  • I czy kupie tam ubranka w atrakcyjnej cenie dla mojego 1,5 rocznego bobasa? Z góry dziękuję za informacje i pozdrawiam wszystkie mamusie. Aga
  • Kochani, proszę powiedzcie mi gdzie w Katowicach i okolicach (Chorzów, Sosnowiec, Bytom, Tychy .... i wszystkie okoliczne) można zakupić wszystkie potrzebne dla Dzidzi rzeczy - wózek, mebelki, ciuszki ... itepe Może znacie jakieś dobrze zaopatrzone hurtownie i sklepy, gdzie wybór większy? Dzięki serdeczne, Magee
  • Gdzie w Katowicach albo okolicach są sklepy z odzieżą ciążową? Znam sklep Domino na 3 Maja w K-cach, H&M i Gemo, ale czy może ktoś wie o innych??
  • Mamusie! Czy słyszałyście o firmie RADOR z Czechowic - Dziedzic, produkują fajne i trwałe ubranka dla dzieci. W siedzibie firmy na ulicy Węglowej 57 jest sklepik detaliczny czynny do 15:30. Ja dzisiaj ubrałam swoje dziecko za 30 zł a kupiłam 3 komplety bawełniane koszulka+spodenki (po 5 zł. za sztukę!) sukienkę za 5 zł i odlotowy komplecik (bezrękawnik + szorty) za 10 zł. Rzeczy są naprawdę modne, dobrze uszyte i trwałe! Polecam
  • Dziewczyny znacie może jakiś fajny sklep z odzieżą ciążową w okolicach Katowic, Gliwic?
  • No właśnie : gdzie są fajne ciucholandy z zagranicznymi , fajnymi ciuszkami dla dzieci? słyszałam ,że gdzieś obok dworca PKP???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się