ciuszki

(23 wyniki)
  • witam pilnie przyjme ciuszki dla coreczki 52 do 62 i wieksze nawet moge pokryc koszt wysylki ale tak do 40 zl wicej mnie nie stac bardzo prosze ludzi o dobrych sercach o pomoc bede naprawde bardzo wdzieczna moj adres mailowy to bonitka1643@wp.pl lub nr tel 665-036-830
  • ogrodniczki 2 pary 86 jedne ocieplane, drugie nie 2 pary dżinsowe 4 bluzy rozpinane ciepłe na jesień 80-86 góra od piżamki na długi rękaw w krasnale i zwierzątka 80-86 6 bluzek na krótki rękaw 80-86 kurteczkę ciepłą bawełnianą 86 biały sweterek rozpinany 80-86 spodenki z misiem 80-86 czapka zimowa na roczek-półtorej kaftanik ciepły na zatrzaski 80-86 i drugi ciepły na guziki 80-86 rampers na krótki rękaw bawełniany 80-86 pidżama bawełniana 86 z metki wg mnie 80 do 86 3 ciepłe swetr...
  • Są to 3 kartony ciuszków dla dzieci. Niektóre są dobrej jakości niektóre niestety sprane. Dostałam je od mojej koleżanki która prała rzeczy w tem. ponad 60 stopni, Gdyby ktoś chciał proszę o kontakt, najchętniej odbior osobisty w warszawie i okolicach wtedy też można przebrać. Albo proszę dajcie znać gdzie mogłabym oddać takie ubranka?
  • witam,oddam komuś potrzebującemu ciuszki dla mamy rożne rozmiary(s,m,l) oraz dla chłopca od rozm 68 do ok.104 za poniesienie jedynie kosztów wysyłki. ciuszki zadbane i firmowe.
  • Oddam ciuszki w roz. 80-92. Ciuszki są po moim synku, są wyprane i przeprasowane. Są to: 7 par rajstopek, 5 par skarpetek, 1 czapeczka wiosenna (niebieska), 2 spodenki od piżamki, półśpiochy polarowe, bezrękawnik niebieski, turkusowe spodnie, body krótki rękaw, czerwona bluzka, 2 koszulki. Stan ich oceniam na dobry plus. Trzy rzeczy mają małe plamki ale na pewno posłużą jeszcze niejednemu dziecku. Jeśli ktoś jest w stanie pokryć koszty przesyłki to proszę o adres meilowy to odpiszę. Pozdra...
  • za koszty przesyłki oddam ciuszki po 9 letniej dzieczynce i 4 letnim ch łopcu. Troche butów i akcesori, które posłużą jeszcze niejednemu dziecku. Jeśli będą zainteresowani spakuje paczkę i podam koszt wysyłki. Pozdrawiam.
  • witam jestem samotna matko trujki dzieci 2 dziewczynek w wieku 6 i 8 lat i chlopczyka ktury ma 7 miesiecy wychowuje je ssmam bez pomocy rodziny porzebowala bym jakies ciuszki dla malego i coreczek jak by ktos byl chetny to muj numer tel 511-726-859 chetnym za pomoc bardzo bede wdzieczna .
  • szukam namiarów na potrzebującą rodzinę z Wrocławia, mam trochę ciuszków po córce (body, rajtuzy, śpiochy, spodnie, czapeczki ,pluszaki, klocki) rozmiar ubranek 74 wzwyż. Dawałam ogłoszenie na oddam/przyjmę, ale nikt się nie zgłosił, może być tak, że potrzebujący jest ale nie ma dostępu do netu.
  • oddam za koszt wysyłki- bardzo proszę o wybranie konkretnych rozmiarów.nie mam czasu na robienie zdjęć.pisać tutaj 1- polarowe śpioszki białe z kapturem rozm z metki 0-3mc 63 cm 2.krótkie body rozm 68 3.krótkie body rozm 50/56 4.krótkie body z krótkim rękawkiem rozm 68 5.śpioszki ( podejrzewam że do 3 mc) 6.krótkie body z krótkim rękawkiem rozm 60/66 7.krótkie body rozm 62cm 8.długie body z disney rozm 68 9.śpioszki rozm 68 10.śpioszki rozm 65 11.kaftanik sweterkowy rozm 62 12.s...
  • za koszt wysyłki oddam potrzebującej mamie lub dziewczynie ciuszki 36 38 i buty w rozm 36 37. Część w bdb stanie. Wysyłka pocztą ekon. 13 zł.
  • warszawa
  • Witam,spodziewam sie trzeciego dzidziusia i zaczynam zbierać wyprawke dla niego.Może jest tu jakaś mama której ciuszki zalegają w szafie?mogą być nawet z plamkami takie po domku...nauczona doświadczeniem wiem że takich potrzeba też dużo.Po starszych dzieciach wszystkiego się pozbyłam i w tej chwili nie mam nic kompletnie.Oczywiście zwróce koszty przesyłki. Pozdrawiam Sabina.
  • hej, jesteśmy rodziną 2 plus 2 z Bródna w Warszawie, chętnie oddam zabawki, akcesoria dziecięce(butelki, grzechotki, ciuszki, ), matę edukacyjną, fotelik samochodowy, wszystkie rzeczy w b. dobrym stanie, czyste, wyprane. rzeczy pochodzą z okresu dziecięcego od 0-2 lat.
  • mam do oddania za symboliczna paczke kawy troche roznych ciuszkow damskich, w stanie od przyzwoitego do bardzo dobrego, letnie topy, koszulki, bluzy, sweterki, takze bluzki typu koszulowego, spodnice bardziej nadajace sie do pracy czy na jakas okazje, popularne marki sieciowkowe (niekoniecznie polskie); wszystkiego kilkanascie sztuk; odbior osobisty w warszawie; moge oddac zupelnie za darmo/wyslac na swoj koszt, ale wtedy poprosze o wyslanie (nie do mnie, do osob weryfikujacych te dane) doku...
  • oddam 2 golfy bialy i czarny w rozmiarze 36-38 widoczne w linkach + zakiecik ze spodnica zdjecie spodnicy zrobie jak ja znajde :) dodatkowo mam jeszcze do oddania garnitur damski (marynarka+spodnica+spodnie) chetnym przesle zdjecia w miare mozliwosci poszukam jeszcze potrzebujacej kilka ubran aby poszlo jedna wysylka koszt wysylki pokrywa potrzebujacy paczka ekonomiczna okolo 10 zl i1218.photobucket.com/albums/dd407/szafajulki/P1010754.jpg i1218.photobucket.com/albums/dd407/...
  • na 134 i 152
  • Czesc mam troche ubranek od noworodka do 4-5 miesiecy oraz przewijak i oslonke do lozeczka z baldachimem.Kolor niebieski.
  • Przyjmę ubranka dla dziewczynek 2 i 5 latki szczupłe w rozmiarach 86/94 lub 116/128 moje gg to 26066938 zapłacę za przesyłkę pocztową!!! z góry dziękuje
  • Witam! Mam do oddania trochę ciuszków w rozmiarze od 80-92 i wieksze po moim synku. Raczej na chłopca. Ubranka są w b. dobrym stanie. Oddam potrzebującej mamie, po opłaceniu kosztów wysyłki z Wrocka. Pozdrawiam wszystkie emamy. Jesteście kochane :)
  • przyjme wózek spaceowy. ciuszki dla dziewczynki (7miesiecy)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się