Forum Gospodarka ODZIEŻ UŻYWANA
ZMIEŃ
      ciuszki

ciuszki

(21 wyników)
    • Współpraca na zasadzie komisu - ciuszki używane. Szukam chętnych do nowej formy współpracy. Oferuję sprzedaż hurtową ciuszków używanych (sort mix - głównie dziecinne). Udogodnienie polega na tym, że płatność następuje dopiero przy następnych zakupach - jeśli towar nie spełni oczekiwań, odbiorca nie ponosi kosztu zakupu. Szczegóły podam zainteresowanym. Proszę o podanie maila.
    • Mam do sprzedania ciuszki dziecięce firmy NEXT. Ciuszki są nowe - część z papierowymi metkami a część bez. Sporadycznie może być wycięte logo firmy z metki. Dokładnie musze policzyć ile tego jest ale ok 20/30 szt. Są to oczywiście ciuszki letnie.Kupowane na sztuki. Rozmiar od 3 miesięcy do 4 lat - dwie rzeczy są chyba na 116. Interesuje mnie sprzedaż wszystkiego jednej osobie. Posiadam zdjęcia niemalże wszystkich ubranek i chętnie prześlę. Proszę o pozostawienie maila na forum a w...
    • WITAM SERDECZNIE Poszukuję stałego dostawcę ubrań dla dzieci( minimum I gat. ) Wiele hurtowni przetestowałam ale nie znalałam rzetelnego sprzedawcy Ostatnio kupiłam crem ( 37/kg ) i z 5 kg 1kg wyrzuciłam czyli wyszło 44/kg. Co z tego że z metką jak albo brudny , albo widać że z przed II wojny . Proszę o propozycje Pozdrawiam
    • Witam! Mam do sprzedania około 20 kg ciuszków. Ubrania były noszone tylko przeze mnie. Są w stanie idealnym. Zainteresowanym wyślę zdjęcia wszystkich ubrań wraz z opisem rozmiarów i ewentualnych uszkodzeń. W skład ciuszków wchodzą kurtki, płaszczyk, bluzki, spodnie, koszulki z krótkim rękawem, spódnice, swetry, buty i inne. Cena to 25zł za kg. Serdecznie zapraszam!!!!
    • Przywożę z Angli po kilkadziesiat worków z ciuszkami używanymi. Cena to 12 zł/kg. Takie ciuszki w hurtowniach "chodzą" po 20-30 zł. Każdy kupowany worek można (a nawet należy) przejżeć. tel 500074593
    • Witam! Prowadzimy hurtownię w Mińsku Maz.w naszwj ofercie mamy do zaproponowania mix dla dorosłych i młodzieży w cenie 15zł/kg (odzież jest w modnych fasonach i w rozmiarach od 36 do 48) oraz mix dla dzieci w cenie 14zł/kg (w rozmiarach od 0-145cm).Prowadzimy również sprzedaż wysyłkową.Osobą zainteresowanym udzielimy więsej inormacji. Mińsk Mazowiecki ul. Szczecińska16g tel.511893965 e-mail:biuro@silverlogistik.pl
    • Sort - ciuszki dziecięce I gatunek 8 zł/kg. Przy większych zakupach (pow. 100 kg) cena 7 zł/kg. Więcej info na maila.
    • Tak jak w temacie sprzedam ubranka dziecięce naprawdę super jakości, dużo firmówek, bez wad prosto na wieszak. Możliwość wysyłki zdjęć. Mam ok. 200 - 250 kg. towaru do tego dodaję kontakty do sprawdzonych dostawców. Atrakcyjna cena. Kontakt: slawekiw@poczta.fm
    • witam.mam do zaoferowania ciuszki ze Szwecji i Angli. Ciuchy sa naprawde w super stanie i wszystkie sa do sprzedania.troche co do jakosci ciuszkow szwedzkich-zauwazylem ten bum ktory panuje na towar angielski,ktorego ceny dochodza do 30zl za kg a gwarantuje ze wiekszosc jakoscia nie moze sie rownac do mojego szwedzkiego.. poprostu ten kto bez pamieci szuka towaru z angli i placi za niego kupe kasy,otrzymujac towar ktory zostal przebrany juz przez conajmniej dwoch nieuczciwych hurtownik...
    • Mamy do zaoferowania super odzież dziecięcą w której wyspecjalizowała się nasza hurtownia. Są to ciuszki importowane z Anglii i Szwajcarii. Odzież jest sortowana. Szczegóły wyślemy na meila.
    • Tak się właśnie zastanawiam.. Niby w mieście typowo dziecięcy jest tylko jeden (nie liczę jednej klitki, do której jak wchodzę już jestem zmęczona). Wszystkie sklepy mają jedynie dział dziecięcy, który często znajduje się w kącie lub w koszach pod wieszakami. Noszę się więc z zamiarem otwarcia sklepu z używaną odzieżą najlepszej jakości (i możliwe outletem) dziecięcą wyłącznie plus ciążowa (jeśli taką znajdę). W głowie mam pełny pomysł, już zbieram kontakty do hurtowni, chcę je posprawdzać.. ...
    • Oferuję do sprzedaży odzież dziecięcą pochodzącą z Norwegii. Jakość porównywalna do creamu, ale w dużo niższej cenie. Ubranka od malucha po nastolatka z przewagą odzieży dla dzieci starszych. Jest to odzież m.in. takich firm jak L.O.G.G., BENETTON, KAPPAHL, H&M, MOTHERCARE, MARKS & SPENCER, NEXT, REEBOK, UMBRO, CHEROKEE, CHECK ME, CHECK THIS, BLOWFLY, KIDS NAFNAF, PEANUTS, TOPOLINO, DISNEY, ELLESSE, ESPRIT, CDEPT, EXIT, GAP, E-VIE, WRANGLER, ADIDAS. Szczegóły podam na maila.
    • posiadam na sprzedaż odzież firmy diesel ,jest to diesel irlandzki najnowsze kolekcje 2007 towar jest nowy zapakowany z metkami ,standardowe rozmiary i wielkości aktualnie mam na stanie nie wielka ilość odzieży ok 30 kg , szukam drobnych odbiorców zainteresowanych proszę o kontakt na akm.shop@interia.pl
    • prowadzę niewielki sklepik z odzieżą używaną. sprzedaję tylko bardzo dobrej jakości ubrania damskie i dziecięce (cream), jednak, jak każdy wie, nie każda sztuka szybko się sprzeda. poszukuję podobnego sklepu w woj. mazowieckim zainteresowanego wymianą towaru, aby zapewnić klientom ciągle coś nowego. szczegóły współpracy do uzgodnienia.
    • Poszukuję osoby która kupi całość. Wszystkie ciuszki są poskładane i uprasowane więc nadają się do natychmiastowej sprzedaży. Odbiór : Piastów pod Warszawą.
    • w warszawie ew okolice tylko firmowe next,gap,itp.
    • ZAMIERZAM WYBRAC SIE DO HURTOWNI SORENS. CZY KTOS MOZE KUP[OWAL OD NICH CIUSZKI, PROSZE O OPINIE!! ZALEZY MI NA MARKACH TOMMY HILFIGER, ZARA, STRADIVARIUS!!!
    • Tutaj zamieszczają ogłoszenia osoby chcące kupić towar.
    • Mam do sprzedania skrzynie na odzież...więcej info na maila
    • Odzież pakowana w worki po 25kg, nie zawiera butów, szmat i bielizny, cena: 6zł/kg, wysyłka 25kg/15zł-kurier, możliwy odbiór osobisty Odzież dziecięca 2 gatunek, 0-12lat(z plamkami, dziurkami trochę zmechacona) cena 7zl/kg, pakowana po 10 kg, wysyłka 15zł- kurier(do 30 kG) kontakt i szczegóły: tomatextil@interia.eu Koszalin

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się