Forum eDziecko edziecko Wcześniaki
ZMIEŃ
      ciuszki

ciuszki

(6 wyników)
    • Kochane zwracam się do Was bo wy wiecie jak ciężko mieć wcześniaka a tym bardziej az 3! moja koleżanka jest w ciężkiej sytuacji, nie dośc że ma już jedno roczne dziecko to teraz pojawiły sie trojaczki wczesniaczki malenkie. Ja niestety ubranka po mojej juli oddałam do szpitala jak tylko z nich wyrosła, takze bardzo was prosze gdyby któraś z was miała niepotrzebne chętnie je przyjme i przekaze mojej koleżance.
    • wiecie, mam taka ogromna ochote kupic cos dla mojego Krzysia. mialam nadzieje ze bede wszystkie zakupy robila kiedy jeszcze bedzie w brzuchu ale wyszlo inaczej . Krzys dzisiaj konczy 3 tygodnie i pewnie jeszcze dlugo pobedzie w szpitalu ale ja w domu nic nie mam dla dziecka. myslicie ze moge cos kupowac?czy wstrzymac sie jeszcze. to pewnie dlatego ze nie moge go odwiedzac i wymyslam takie rzeczy, ale przeciez predzej czy pozniej i tak bede musiala cos kupic.
    • Dałam ogłoszenie w Oddam/Poszukuję, ale nie ma chętnej mamy - troszkę się zdziwiłam. Oferta nadal aktualna.
    • Kochane dziewczyny, mam nadzieję, że Was nie obrażę swoją propozycją, ale mam po swoich bliźniaczkach fajne rzeczy - wiosenne buciki (r.20,21,22) i ubranka (r.80,86 tak około) i pomyślałam, że jeśli Wasze dziewczyny by się zmieściły i byście się zgodziły przyjąć, to będzie mi bardzo miło przygotować paczki i przekazać Wam te rzeczy w prezencie od Olki i Emilki:) Jeśli reflektujecie, to proszę napiszcie do mnie na mail (nie mogę dziwnym trafem się logować do poczty na gazecie): ...
    • Dziewczyny piszę bo mam cały karton pięknych,czyściutkich i zadbanych ubranek dla wcześniaczków.Jest ich bardzo dużo bo trochę mnie poniosło.Philip był maleńki 1405g i 38 cm wzrostu.Mam 10 pajacyków bawełnianych i pełno dresików,bluzeczek,spodenek.Jest tylko jeden problem mieszkam w UK nie wiem jeszcze ile będzie kosztować przesyłka,ale jeśli ktoś jest zainteresowany to proszę o kontakt i wtedy się dowiem. Pozdrawiam Karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się