Forum Mężczyzna Mężczyzna
ZMIEŃ
      cudowny

cudowny

(11 wyników)
    • www.youtube.com/watch?v=4RjE8mj6nU8 boskie
    • dlaczegoi mimo,ze jestem taka cudowna i wspaniala i inteligentna,wyksztalcona nikt mnie nie chce? przeciez faceci nie znajda nic lepszego...a mimo to wola te wstretne i glupie...
    • Mężczyżniz brzuszkiem! nie przejmujcie się docinkami żon, które każą wam się odchudzać, niech one popatrzą na siebie!!! Mają zaledwie 30lat no, może więcej? a... Co druga waży więcej niż 48-50 kg !!!!!!!! ba! nawet dużo więcej!!! A brzuszek mężczyzny jest taki cudowny!
    • Lata mężczyzn: 0 - 20 lat - mężczyzna jest jak FIAT126: mały i figlarny. 20 - 30 lat - mężczyzna jest jak PORSCHE: szybki i energiczny. 30 - 40 lat - mężczyzna jest jak CITROEN: perfekcyjny. 40 - 50 lat - mężczyzna jest jak POLONEZ: obiecuje więcej niż może zrobić. 50 - 60 lat - mężczyzna jest jak ŻUK: trzeba go ręcznie zastartować. 60 - ...lat - wypada zmienić markę.
    • Nie wyobrazam sobie zycia bez Was!Wszystkie zle opinie na temat mezczyzn sa jaks kolosalna pomylka! To prawda,ze nie zawsze Was rozumiem ale zycie bez Was byloby strasznie nudne i szare...Pozdrawiam! (mam na mysli oczywiscie tych niebanalnych i barwnych mezczyzn a nie typowych,smierdzacych bywalcow oblesnych barow)
    • Chcialabym wiedziec o co w tym wszytskim chodzi, jak podejsc do sprawy... Mam chlopaka od pol roku:wspanialy, czuly, troskliwy,kochajacy, dobry,przystojny. Oboje uwazamy nas zwiazek za powazny i chcemy w przyszlosci wziac slub, miec dzieci etc. Jest milo, ale mi wciaz czegos brak...brak namietnosci z mojej strony. Jak sobie przypomne-z moim ostanim chlopakiem sex byl bajeczny, wysniony, o kazdej porze dnia i nocy chcialam pragnelam kochac sie z nim... Z moi obecnym natomisat cos je...
    • Jeden mężczyzna zmienił radykalnie moje nastawienie do płci męskiej. Wyjątek potwierdzający regułę - jesteście czuli, dobrzy, odpowiedzialni, kochani i oiekuńczy. Mozna na Was polegać. Też Cię kocham Osiołku. Pozdrawiam wszystkich Panów :-)
    • Ehh... żyć, nie umierać :D
    • PRZECIĘTNA KOBIETA: Pierwsza randka: Całujesz ją czule na dobranoc. Druga randka: Sprawdzasz czy ma wszystko co mieć powinna. Trzecia randka: Kochasz się z nią "na misjonarza". AFROAMERYKANKA: Pierwsza randka: Musisz jej postawić NAPRAWDĘ drogi obiad. Druga randka: Musisz postawić jej i jej koleżankom NAPRAWDĘ drogi obiad. Trzecia randka: Musisz zapłacić jej czynsz. Dziesiąta randka: Ona jest w ciązy z kimś innym. IRLANDKA: Pierwsza randka: Oboje się upijacie i uprawiacie cudo...
    • od pieciu m-cy spotykam się z facetem. poznalismy sie i niezwlocznie na siebie rzucilismy (chemia miedzy nami tak nieznosna jak lekkosc bytu). zaczelismy sie spotykac, przy czym ja od razu zastrzeglam, ze tak jest dobrze i zebysmy niczego glupio nie komplikowali. na co przystal. spotykamy sie i jest cudowna namietnosc, ale... zaczelam komplikowac... w swojej glowie... w serduchu... wiem, ze facet ma kobiete na stale. powiedzial mi o tym juz na poczatku, ale rozmawiac o swoim zwiaz...
    • Moja dziewczyna jest cudowna! jest piękna fizycznie i intelektualnie.. jesteśmy razem prawie trzy lata i przez ten okres wiele mnie nauczyła. Nauczyła mnie uśmiechu i radości z drobiazgów,nauczyła mnie być czasem dzieckiem,jej zachowanie i sposób bycia powoduje,że się uśmiecham,pomysły ma słodkie i szalone:) jest bardzo wrażliwa ale potrafi być głazem.. tak jak jest cudowna to potrafi też być okropna i potrafi bardzo ranić... nie będę pisał więcej bo można tak godzinami tylko kto będzie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się