Forum Towarzyskie Romantica
ZMIEŃ
      cudowny

cudowny

(13 wyniki)
    • Zauroczylam sie inaczej nie mozna tego nazwac ( narazie) .Zauroczylam sie a myslalam ze nigdy mnie to nie spotka , bo jestem z kims dosyc dlugo (kilka lat).Zauroczylam sie i jestem szczesliwa chociaz z drogiej strony boli swiadomosc ze dziele uczucie na 2. Minie a moze nie...
    • od 6 lat jest moim natchnieniem, kochankiem i przyjacielem. Jest taki jakiego go sobie wyśniłam:)) Kocham go!!!!!!!!!!!!!!:)
    • Można godzinami spacerować, patrzeć, słuchać!!! Kraków ma cudowna duszę!!!!!!!! Tutaj człowiek jest kimś innym!!!!!!!!!!!
    • Poznałem Ją wiosną, prawie rok temu, prawie w Maju. Oczarowała mnie swoim wdziękiem, klasą, urodą i sposobem myślenia. Nigdy nie przypuszczałem, że poznam taki Skarb, Kobietę mojego życia. Oczarowanie szybko zamieniło się w miłość, wielką miłość. Kocham bardzo moje spełnione Marzenie. Nie ma na świecie lepszej ... Masz rację rv.m, każdy facet chciałby mieć taką Kobietę. Cieszę się bardzo, że to ja jestem tym szczęściarzem, który ma u swego boku M..., Marzenie każdego faceta :)
    • Skąd biorą się te wiatrzyska. Gdzie sie podziało słoneczko. Chce słoneczko.
    • pierwiosnka, przebiśniega lub krokusika, albo jaskółki, albo szpaków, pączków na drzewach, dnia kończącego się po wiadomościach :) poszukuję wiosny :)
    • ....dla wszystkich ze złamanymi serduszkami. Trzeba marzyć Żeby coś się zdarzyło Żeby mogło się zdarzyć I zjawiła się miłość Trzeba marzyć Zamiast dmuchać na zimne Na gorącym się sparzyć Z deszczu pobiec pod rynnę Trzeba marzyć Gdy spadają jak liście Kartki dat z kalendarzy Kiedy szaro i mgliście Trzeba marzyć W chłodnej, pustej godzinie Na swój los się odważyć Nim twe szczęście cię minie Trzeba marzyć W rytmie wiecznej tęsknoty Wraca fala do plaży Ty pamięta...
    • ze kiedy z nia jetem czas przestaje istniec wszystko zastyga i potem okazuje sie ze minely godziny a kiedy jej nie widze minuty wydaja sie godzinami dni cala wiecznoscia to cudowne!!!
    • wiara(10)

Cześć ! Chcę Wam napisać tylko tyle, abyście uwierzyli. On wrócił,a we mnie rośnie nasionko, które codziennie podlewamy. Marzenia się spełniają, tylko musicie w nie uwierzyć ! Żaneta
    • Rozstałem sie z kobietą.Łaczylo nas cudowne uczucie,rozumielismy sie bez slow.Jednak nieumyslnie strasznie ja urazilem..Powiedziala,ze kocha mnie ale nie bedzie potrafila mi tego zapomniec...Nie spie po nocach,nie moge jesc..nie wiem co sie ze mna dzieje..Zaproponowala spotkanie za 1,5 miesiaca..Nie wiem co robic..Czekac czy walczyc??..Nie zniose tego czekania...:((
    • Zdarzylo sie, iz urodzil sie facet, ktory okazuje sie byc zwany wyjatkowym, cudownym, takze idealnym facetem, zarowno pod wzgledem wygladu jak i zachowania. Tak wiec, skoro juz sobie w cudowny sposob gaworzy ze znajomymi kobietami, te prosza go by zaczal pic lub co innego, bo jest za idealny... please... help me!!! Co z Wami jest nie tak? Nieidealny - zle. Idealny - tez niedobrze...
    • KOCHAM CIĘ MÓJ ANIELE Kocham cię mój piękny Aniele Twoje skrzydła utkane z najcieńszej pajęczyny uplecione z przeżyć - bólu, okraszone odrobinką radości i uniesień - nie są ani czarne ani białe, powiedziałabym, że kremowe jak najlepszy gatunek śmietany Kocham cię mój piękny Aniele za twoje piękne pełne usta które na wzór czereśni są nabrzmiałe i cudownie słodkie Kocham cię mój piękny Aniele zakochałam się w Twoich oczach które gdy naznaczone smutkiem podobne są do M...
    • Zastanawia mnie czemu parzyści na tym forze są tak mało tolerancyjni dla samotnych? Dlaczego przechwalają się i wywyższają co sprawia im dziką radość? Dlaczego są wredni jak Bezka?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się