Forum Zdrowie Psychologia Psychologia
ZMIEŃ
      cudowny

cudowny

(20 wyników)
    • ... któryś raz już pytam: czym się charakteryzuje? Czeka mnie noc z niesamowitym, cudownym chłopakiem i chciałabym wypaść olśniewająco. Co radzicie?
    • Piszemy tu o problemach- to fakt. Mi tez duzo rzeczy (zwłaszcza z facetami) nie wyszło- ale zaa to spotkała mnie pewna cudowna rzecxz. MAM FANTASTYCZNĄ PRZYJACIÓŁKĘ!!!!! Gdy jej nie bylo- umieralam z tesknoty. Jestesmy różne , ale jednak podobne./ To samo poczucie humoru, podobne doswiadczenia życiowe, zaainteresowania, wspólne problemy i przezycia. Ponoc mam duzo szczescia. Czy faktycznie taka solidarnosc kobieca jest rzadkoscia???
    • Kraj milych,serdecznych ludzi.I dziwi mnie jedno.Skad tylu potworkow na tym forum. Wyladowalem w poniedzialek.Piekna pogoda.Cudownie.Ludzie,sciagnijcie walonki,wywalcie ten trzeci z fekaliami(ta_ wiesz co to fekalia,prawda.Jezeli nie to popatrz w lusterko)i w plener.Ludzie,cieszcie sie zyciem realnym. Pozdrawiam wszystkich.I prosba.Prosze nic pozytywnego o mnie nie pisac.Mozecie byc pokajani przez prawdziwych niewolnikow komputerka.Rybo,szkoda mi Ciebie ze ta_ dupsko Ci zloila.A w...
    • Wlasnie wrocilam z kolejnego "cudownego" weekendu w domu rodzicow. Wrocilam- do wynajetego mieszkania, do obcych ludzi, z ktorymi nie jestem spokrewniona, a jednak wlasnie tu czuje sie jak w rodzinie! To co mnie spotyka ze strony mojej matki to ciegla gierka, majaca na celu ponizenie mnie i pokazanie mi jaka jestem beznadziejna. I tak od dziecka. W drugim roku zycia uslyszalam, ze mialam byc chlopcem + dokladny opis wygladu. Ciagle porownywanie z kolezankami, docinki dotyczace wygla...
    • starsznie sie dziwie kiedy czytam ze ludzie pobieraja sie i nagle pojawiaja sie im problemy ze wspolna kasa czy tesciami. Przeciez teraz juz malo kto bierze slub po kilku spotkaniach, ludzie hcodza ze soba a nawet mieszkaja latami zanim sie pobiora wiec jak to mozliwe za nazekaja na siebie. Ja znalam mojego meza trzy lata zanim sie pobralismy, sprawdzilismy sie w roznych sytuacjach, docieralismy sie i wreszcie wiedzialam ze to ten jeden jedyny. Jestesmy razem ponad dziesiec lat i nie je...
    • Witam. Mam wrażenie że spotkałem swoją połówkę. Rozumiemy sie bez słów, jesteśmy podobni, lubimy to samo, świetnie się nam razem spędza czas. Wiem, że Marta jest dla mnie stworzona. Jest tylko jeden problem. Jakiś czas temu była w związku z innym (Krzysiek), którego kochała jak nikogo dotąd. Ale on Ją odstawił z dnia na dzień. Potem jeszcze coś próbowali, ale nie wyszło. Minęło pół roku, ale ból w Niej pozostał. Tamten nadal siedzi w Jej sercu. Przez to ja się nie mogę przebić. Marta wi...
    • Psychopatko z bordeline, xy2 i tysiac innych...jesteś ciekawa, w swoim chorym zjawisku. A kto sprawdzi faktury pana Mietka? Bo Anna B zabuli oj zabuli....heheheh
    • które jadło to co lubi, czytało to co lubi... a ktos przyszedł i na siłe dziecku w tym czasie sprzatał... dziecko wku..ło sie i miało prawo, czemu ktos mi ku.. sprzata jak ja czytam i wtedy uwierzyłam, ze jestem normalna
    • jakiś głupek ma inne zdanie? ;)
    • Sen.(6)

Widze jak tu swietnie doradzacie ludziom w sprawach snow, moze i mi kto wyjasni symbole mojego snu. Snilo mi sie, ze kupilam sobie nowe okrycie na glowe. Czego w rzeczywistym zyciu nigdy nie robie, bo mam kaptur na tegie zimy. Ale we snie kupowalam i klocialm sie z innymi kobietami,ktore weszly do sklepu w koncu kupilam sobie szydelkowy, cudowny kapelusik, w liliowym kolorze. Wygladal dosc ladnie i cieplo. Cena za niego 220. Ciekawi mnie ten sen, bo ni jak nie moge sobie wytlumac...
    • Witajcie, moze to zimowe przesilenie, ta beznadziejna pogoda a moze ja sama .... zmieniam sie i dlatego mam tyle dylematow. Najwiekszym moim problemem jest On. Jak mi sie wydawalo milosc mojego zycia, a tu nagle taki chlod .... Jestesmy ze soba 5 lat, 5 lat cudownych chwil, wspanialych uniesien, cichych dni i chwilowych slabosci. Nie mieszkamy razem, mamy wspolnych i osobnych przyjaciol, wychodzimy razem i spedzamy czas osobno, ale jestesmy para. Ja ... moje wyobrazenie o zwiazk...
    • Czegoz tu nie ma?Receptury na kazda dolegliwosc.Wiele oblesnych paniusiek dzieli swoje pustoslowie z paniczami zwichrowanymi sexualnie. Czy to bajoro pustoslowia ma was ocalic od zapomnienia?
    • Chciałam się wypisac, a tak właściwie to nie wiem czego oczekuję od czytających, pocieszenia?,porady?, czy poprostu świeżego spojrzenia na moją traumę? Jestem rozbita, czuję się nic nie warta i nie wiem jak dalej będzie wyglądało moje życie? Od 10 lat jestem (byłam ?) w związku. przez pierwsze 2 może nawet 3 lata nie kochałam mojego faceta, on za mną szalał i wkońcu poczuła to cudowne uczucie jakim jest miłośc. Był ze mną i wspierał mnie w najgorszych momentach mojego życia (śmi...
    • Jestem zakochana w cudownym chłopaku. Moja matka nie zdążyła go jeszcze poznać,wystarczy ze zobaczyła go raz i już wyrobiła sobie o nim zdanie. Znienawidziła go,wyzywała od brzydali itd...itp.Sytuacja zaostrzyła sie po weselu mojej koleżanki na którym bylismy razem.Moja matka przyszła do kościoła zeby po ceremoni złozyc zyczenia młodej parze.Po imprezie zrobiła mi awanture na jego temat, że jest nienormalny,psychol etc... A przecież on nic nie zrobił, nie opił się ani nic,popros...
    • wciąż myślę o facecie z którym byłam 10 lat temu (przez miesiąc, cudowny miesiąc)pomimo,że od 4 lat jestem z kimś innym??????????
    • Wrocil Amway, w nowym wcieleniu ale wciaz ten sam. Jesli chcecie to zobaczyc zapraszam na Czackiego 3/5 (chyba) NOT, czwartek godzina 19. Ja nie mogla uwierzec w taka bezczelnosc. A moze mnie ktos przekona ze to rzeczywsicie "nowe wspaniale przedsiewziecie".... Boje sie tylko ze innych moga przekonac. sama nie wiem gzdie jeszcze moglabym o tym napisac...
    • O X i Y(6)

A w swej milosci do esencji, kwintesenscji i konkluzji stwierdzilem nastepujaco. Jestem mezczyzna. Niezle mi z tym, kobieta nie chcialbym na pewno byc. Mam duzo testosteronu. Fantazji i uroku chyba tez. I jako facet postrzegam innych facetow jako wyjatkowych glabow. Sam jestem glabem. Gdyby swiat skladal sie z samych samcow, cialbym sie codziennie z jakims innym durniem, wypruwal flaki i rozstrzaskiwal komus glowe..czuje taka potrzebe. Jedyna rzecza ktora mnie uskrzydla, uwzniosla...
    • Mamy od lat najcudowniejszy sex na swiecie, nigdy z nikim nie bylo mi tak fajnie ale on chce tylko sex i nic wiecej. Jak to jest, czy mozna majac tak cudownie razem w lozku nie zaangazowac sie uczuciowo i pozostac obojetnym?
    • Jeżeli ktoś z was chciałby mnie spytać jaki zawód daje człowiekowi najbardziej w kość, to mu odpowiem: zawód artysta!Latem ubiegłego roku, zakończyłam studia w jednej z artystycznych uczelni, w kraju położonym między Odrą a Wisłą. I podobnie jak wielu mi podobnych rozpoczęłam "siarczystą" walkę o miejsce pracy i zatrudnienie. A tu, nic i nic. Kompletnie nic. Owszem interwju tu i tam, przyjemna paniusia za biurkiem i na tym koniec. Długo nie trwało, kiedy zaczęły pustki zaglądać do moic...
    • Witam, mam duzy problem. Wyjechalem na praktyke do Stanow Zjednoczonych w listopadzie ubieglego roku. W tym czasie od 2 lat bylem ze wspaniala kobieta. Nasz zwiazek oparlem na czulosci i szacunku. Mielismy wspolne plany. Zareczylismy sie. Po 4 miesiacach pobytu w Stanach, wrocilem na ferie do Polski. Spedzilem z Ania, bo tak ma na imie, cudowne dwa tygodnie Zapewniala mnie, ze mnie kocha. Widzialem to, czulem ze tak jest. Za nastepne 3 miesiace miala do mnie dolaczyc. Juz tu na...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się