cudowny

(10 wyników)
  • Śniło mi się, że mamy dziecko...Takie maleńkie, cudne, delikatne...Nosiłam je na rękach, tuliłam, całowałam...czułam się taka szczęśliwa...Aż tu nagle...mąż obudził mnie do pracy...Długo się już staramy o dzidziusia, ale jeszcze nigdy mi się to nie śniło.Czy to tak głęboko zakorzeniło się w mojej podświadomości? (...) Miałam sen, to był cudowny sen...
  • dziewczyny już mi sił brak żeby wierzyć. jestem w 16 tc- sporo trudów i łez o tą ciążę( PCOS. laparo, alupunktura CLO...) Nareszcie cudowna wiadomość i odrazu strach. Masa leków na podtrzmanie, już mnie opryszczka dopadła i krwawienie i jakies zapalenie gardła. ciągle drżę o malenstwo:( radośc miesza się z lękiem. Zagladłam dzisiaj do was i ucieszyłam się bardzo ze wszystkich ciąż m.in Tymonki a tu nagle taki cios- dramat asiuni555. dziewczyny my jesteśmy skazane na ciągłą walkę- ...
  • dziewczyny czy ktoras z was miala problem z zajsciem w cioze przez slabe nasienie meza???/jesli tak to co mu podawalyscie i czy to pomoglo>>.>???z mezem staramy seo 11 miesiecy i nic.u mnie podobno wszystko ok tylko moz ma slabe nasienie.narazie lyka proviron 25 ale czy pomoze to sie zobaczy.tak pragne miec malego szkraba
  • a wiec udalo sie naprawde-lekarz potwierdzil jestem w 6tc. boje sie jak cholera bo juz jestem po przejsciach no i za kazdym razem jak mnie cos zakuje to w oczach panika i lzy. ale sie udalo-4lata i bog sie zmilowal nade mna. mniejcie odwage wierzyc ze wam sie uda bo jak i mi sie udalo -szczyt nie do osiagniecia-to i wam sie uda trzymym za was kciuki i przesylam miliony fluidkow. pozdrawiam
  • Kupiła cudowne ziółka, wymieszałam i ma wątpliwości: pić od dzisiaj czy czekać do I dnia cyklu ???? Czy ma to jakieś znaczenie?
  • Boże, tak się ciesze z Waszego szczęścia, ten miesiąc jest niesamowity, pełen niespodzianek dla Was oczywiście:) To pewnie jeszcze nie koniec, bo miesiąca dopiero połowa:) Moj już 29 cykl starań i za każdym razem jak idę do lekarza to zaczynają wychodzić coraz to nowe rzeczy, jest Mi przykro z tego powodu, bo wokół mnie non-stop kręcą się kobiety w ciąży, z maleństwami w nosidełkach......... nie mam im tego za złe, broń Boż...
  • dzieczyny, czy ktos zna jakis srodek na obnizenie prolaktyny? nie liczac typowych lekarstw jak bromergon, norprolak czy parloder???bede wdzieczna za jakies info/rady/wskazowki.
  • Kawał chłopa, co nie??? Kończę 7 tc. I wczoraj byłam w końcu w Novum na USG. Z dzidią wszystko dobrze i prawdopodobnie miał być drugi dzidziuś, tylko coś mu nie wyszło. Świadczy o tym krwiak, który powstał w macicy. Na 90% był to drugi zarodek, który zagnieźdżał się, ale coś mu przeszkodziło i pozostał krwiak. Widzieliśmy też to cudowne małe serduszko, które tak pięknie bije!!! Życzę wam wszystkim takich widoków!!! Mam nadzieję, że już wkrótce każda z WAS zobaczy na ekranie USG s...
  • Witam :o) W grudniu gratulowalyscie mi dwoch kresek forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=191&w=9493878&v=2&s=0 I to byly szczesliwe gratulacje, jeszcze raz za nie dziekuje! Dzisiaj moja zdrowa, sliczna, cudowna i wymarzona corcia skonczyla 10 dni - o czym z radoscia Wam donosze :o) Cala ciaza byla trudna: plamienia, leki, skurcze, szpital, zagrazajacy porod przedwczesny, znowu szpital, leki, lezenie i wreszcie cesarka ze wzgledu na mala. Ale udalo sie!!! Z calego serca zycze...
  • Dzis... rozmyslajac nad tym dlaczego wszystkie kobiety w okolo zachodza w nieplanowana ciaze a ja nie moge... rozłamałam sie... i wiecie co... moj ukochany mąż powiedzial..."spojz na to tak-one nie mają bardzo wielu rzeczy jakie ty masz a kiedy przyjdzie ta cudowna chwila ze powiesz ze jesyes w ciazy to wyobraz sobie jak wielkie wtedy bedzie to szcescie..." i wiecie co... zaswiecilo dla mnie sloneczko...bo uwierzylam ze to tylko kwestia czasu... moj mąż to wie... nie wiem skad... ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się