Forum Towarzyskie Na luzie
ZMIEŃ
      cudowny

cudowny

(21 wyników)
    • sytuacje mam chorą. mam 24 lata. jestem miesiąc przed ślubem. mam cudownego narzeczonego. niestety a może stety poznałam kogoś niesamowitego. brunet, niebieskie oczy, przystojny. po prostu ideał. jest wolny, niedawno rzuciła go jakaś panna. nie byłam w stanie się opanować - dwa tygodnie temu to ja go pocałowałam na do widzenia. wczoraj wróciłam z krakowa - spędziłam z nim cudowne dwa dni. narzeczony nic nie wie. wiem, że jestem głupia idiotka, ale po prostu nie wiem co mam zrobić. do tego w...
    • Mój mężczyzna zafundował mi wczoraj super orgazm...Nigdy nie miałam orgazmu pochwowego,jedynie łechatczkowy i czułam się wybrakowana z tego powodu...Mój facet wczoraj pieścił mnie chwilę,po czym wszedł we mnie,ja sobie leżałam a on siedział,i pieścił moją łechtaczkę delikatnie sie poruszając...efek był nieziemski...odleciałam w kosmos! polecam wszystkim :)
    • gdzie można spędzić cały dzień z chłopakiem wesołe miasteczko,aqwa park,zoo,kręgielnia już była :D doradzcie mi :) żeby miło i ciekawie spędzić cały dzień w grę wchodzą okolice Katowic,Gliwic,Zabrza,Sosnowca,Bytomia,Rudy Śląskiej czekam na ciekawe proposy :)
    • cudownie było pozostawie to bez szczegółów... Powtórka z rozrywki za tydzien... jak fajnie byc wolna i móc korzystać z zycia;)
    • Bylo watek co obrzydliwego robia faceci ale czasem wlasnie przez to ze sa obrzydliwi tez do nich nas ciagnie ale przeciez robia tez cala mase fajnych rzeczy nie :)
    • Sex sex sex... dużo wspaniałego sexu... w parku... (Jeszcze go czuje, znaczy ten sex... :-p ) I jak tu nie kochać mojego cudownego, wspaniałego, najdroższego faceta!! <Ł... kocham Cię;) > A teraz zazdrosne i nie dowalone babole mogą sobie poużywać :D:D Pozwalam. Nie mogłam- musiałam... założyć ten wątek :D:D:D
    • Napewno nie odkrylem Ameryki tym stwierdzeniem, ale seks oralny sprawia wielka przyjemnosc. Cialo kobiety to cud natury, przed ktorym chyle czolo. Nie rozumie ludzi ktorzy nie lubia seksu oralnego.
    • Wczoraj Cudownie poprostu Nad jeziorkiem z nieznajomym Wspaniały sex Wspaniała przygoda ................................ CUDOWNIE BYŁO!!!!!
    • Witam Wszystkich Słyszałam ostatnio o cudownych ziółkach na odchudzanie Mitzing Lida - nie jestem pewna czy poprawnie napisałam ich nazwę - ale chciałam zapytać czy któraś z Was je stosowała??? A jeżeli tak to jakie były efekty???? Słyszałam, że są skuteczne ale niebezpieczne:-( Czy wiecie coś więcej???? Będę wdzięczna za info. Pozdrawiam A.
    • Najpierw się bałam,ale kiedy zdjął sutannę był czuły i delikatny i było świetnie,matka przełożona pomagała jak mogła ,dostarczając dodatkowych doznań.Było pięknie. :P
    • No właśnie wystarczy jedno KOCHAM CIĘ, żeby sparwić ukochanej (ukochanemu ) radość, ale jak częśto mówić to magiczne kocham cię??? Mój chłopak mówi mi codziennie, każdego sms-a kończy wałśnie tymi słowami. Na początku było to coś cudownego, ale teraz, nie robi na mnie wrażenia. Hmmm...nie powowiem, żebym nie chciała słuchać ciągle "Kochanie kocham Cię", ale czy dla niego słowa te ,mają jakieś znaczenie skoro tak mówi codziennie (czasami co drugi dzień), a moze naprawdę tak czuje. ...
    • Hello, dziś są moje urodziny. I co z tego że moje święto? powinnam być radosna ale jakoś nie widzę powodu. Życie tak się ułożyło a nie inaczej że umarła moja mama,nie mam nikogo tylko dla mnie, z którym mogłabym sie smucić lub cieszyć. Owszem mam dużo przyjaciół ale chyba wszyscy wiemy że jak przychodzi co do czego to potrzebujemy jednak tej bliskości...do tej pory było dla mnie ok że mogę sobie robić co chcę i nie przejmować sie że facetowi może coś nie pasować i nikt sobie nie p...
    • Dziewczyny!Każda z nas gruba ,chuda, wysoka niska i te co nas lubia i te co my je lubimy i te co na snie lubia i te co my ich nie lubimy-każda jets cudowna:)napiszcie dlaczego uważacie siebie za cudowne bo kazda z nas napewno ma choc ociupinke tej proznosci w sobie;).
    • Może Wam się to wydać dziwne, dziecinne ale chciałam się z Wami podzielić tą wiadomością. Jestem baaardzo zakochana i szczęśliwa. Jakie to uskrzydlające uczucie wiedzieć, że ktoś Cię kocha. Cudowne. Życzę tego wszystkim samotnym dzieczynom. Pozdrawiam
    • trafiłam po 26 latach smętnego życia,bezbarwnego i nijakiego poznałam cudownego faceta,który pokochał mnie, ja pokochałam jego :) cudownie kochać z wzajemnością :) życzę wszystkim takich uniesień i szczęscia
    • musialam to napisac. jestem juz dwa lata w zwiazku z extra chlopakiem ktorego bardzo kocham. bywaly chwile gorsze ale zawsze wszystko wracalo do normy :) juhuuuu
    • Powiedzcie mi gdzie sie warto wybrac na wakcje w Polsce i za granica znacie jakies fajne miejsca ?Dzieki za odpowiedzi...
    • teraz ja prosze o Wasze opinie, mam problem dosc idiotyczny, aczkolwiek tego czasu dla mnie wazny. Jestem w trakcie poznawania faceta, wydawaloby sie, ze calkiem normalnego. Korespondujemy mailowo i nie mielismy jeszcze okazji, by sie spotkac, ale On zaproponowal spotkanie. I zaczynaja sie schody. Facet ma po kolei w glowie, jest przystojny i bardzo sympatyczny, no wlasnie, wydaje mi sie, ze za bardzo. Nie znamy sie, a On pisze "Sloneczko, tesknie, jestes cudowna"... i takie tam. ...
    • Juz dawno pogodzilam sie z faktem, ze nigdy nie przezyje orgazmu, gdy moj mezczyzna jest we mnie. Nawet wydawalo mi sie to logiczne, bo przeciez w pochwie nie ma zadnych receptorow rozkoszy i nie ma szans na orgazm bez pobudzenia lechtaczki (faceci, ktorzy tego nie rozumieja i wydaje sie im, ze wszystko zaczyna sie i konczy na dobrym stosunku, powinni uswiadomic sobie, ze to mniej wiecej tak, jakby - przepraszam za porownanie - mieli miec wytrysk, gdy kobieta poglaszcze ich po tyl...
    • dziewczyny,szukam opinii...poznałam go 2 m-ce temu na IT, w zasadzie to on mnie znalazł. jest cudowny - starszy, przedsiębiorczy,lubi gotować, jest zabawny i zmysłowy. zgadzamy sie we wszystkich dziedzinach...wiem co pomyślicie - znajomośći z internetu odpuścić ale takiego mężczyzny szukałam całe moje zycie,szukałam to duuuuzo powiedziane po prostu teraz wiem że mógłby być tym jedynym.umówiliśmy się na spotkanie w romantycznej pradze,za m- c...jestem zodiakalnym baranem i nie ma dl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się