Forum Religia Religia
ZMIEŃ
      cudowny

cudowny

(11 wyników)
    • JA zaczęłam go nosić, kiedy byłam w w szkole podstawowej Mama mi go przypięła do łańcuszka i tak nie rozstaję się z nim już 20!! Was Was również zachęcam do noszenia Od czasu objawienia przez Maryję św. Katarzynie Cudownego Medalika w propagowanie Medalika zaangażowało się wielu świętych. Np. wielki czciciel Niepokalanej Dziewicy, św. Maksymilian Maria Kolbe zalecał propagowanie Cudownego Medallika Sama Najświętsza Maryja Panna złożyła obietnicę, że łask nam nie poskąpi. Matka Bo...
    • JA zaczęłem go nosić, kiedy byłem w w szkole podstawowej Mama mi go przypięła do łańcuszka i tak nie rozstaję się z nim już 25 lat!! Was Was również zachęcam do noszenia Od czasu objawienia przez Maryję św. Katarzynie Cudownego Medalika w propagowanie Medalika zaangażowało się wielu świętych. Np. wielki czciciel Niepokalanej Dziewicy, św. Maksymilian Maria Kolbe zalecał propagowanie Cudownego Medallika Sama Najświętsza Maryja Panna złożyła obietnicę, że łask nam nie poskąpi. Matka Boża obi...
    • Tak przepowiedział narodziny Jezusa prorok w ST. Czy na pewno mówił o Jezusie? Co doradzał Żydom Jezus w sprawach pokoju?
    • Katoliczko! Katoliku! Czy nosisz już ten Cudowny Medalik? W roku 1830 siostrze św. Katarzynie Labouré, nowicjuszce z klasztoru przy Rue du Bac w Paryżu, ukazała się Najświętsza Maryja Panna i poleciła jej rozpowszechnić Cudowny Medalik na świecie. - Moja córko, Pan Bóg chce ci powierzyć pewną misję - powiedziała Maryja do św. Katarzyny w nocy z 18 na 19 lipca 1830 roku. Cztery miesiące później - 27 listopada - Niepok...
    • Właśnie o2 rozesłało reklamę naciągaczy oferujących cudowny krzyż papieski działający cuda, za sprawą którego otrzyma się to, czego w życiu najbardziej brakuje: miłość, szczęście i pieniądze www.krzyzpapieski.com/. Cudowność i autentyczność gadżetu rekomenduje Naczelny Konserwator Narodowego Instytutu Dzieł Sztuki Sakralnej. Problem w tym, że google nie znajduje takiej instytucji.
    • Podobno cudowna hostia już uzdrawia www.efakt.pl/Moc-cudu-w-Sokolce-juz-dziala-Uzdrawia-mnie-cialo-Jezusa,artykuly,53869,1.html
    • Rusza akcja promocyjna źródełka św. Kingi z uzdrawiającą wodą www.tvn24.pl/-1,1524936,wiadomosc.html
    • Wojciech Cejrowski o cudzie, part 1 www.youtube.com/watch?v=7KqTIZ6NwHQ&feature=related Wojciech Cejrowski o cudzie, part 2 www.youtube.com/watch?v=F3ndD-OXTRk&feature=related Wojciech Cejrowski o Fatimie www.youtube.com/watch?v=kbsq6Ssq2aM&feature=related
    • kiedys tam reklamowali zycie wieczne , sprzedwali odpusty ( rejestrowali okres pobytu w czysccu ), pozniej mozna bylo sobie na podstawie reklamy odpustowo - jarmarcznej zamowic antene satelitarna do odbioru odpowiedniej staci TV. Dzis hitem jest telefon komorkowy . Co na tym bazarze beda reklamowac , sprzedawac jutro ? .
    • zdrowie.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/394466,woda-z-lourdes-odpowiedzialna-za-cudowne-ozdrowienia.html -przynajmniej te z Lourdes są naukowo udowodnione, mam nadzieje że inne cuda też zostaną naukowo wyjaśnione i potwierdzone
    • Nie oglądam telewizji krzewiącej wartości chrześcijańskie, ale podobno w jednym z programów dla kucharek prowadzący oznajmił, że do potrawy zagotował wodę z Lichenia. W sprawę zaangażowała się KRRiT, a spikerce grozi zwolnienie z pracy. www.pudelek.pl/artykul/18062/szulim_grozi_bezrobocie/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się