cudowny

(52 wyniki)
  • Macie jakiś pomysł? Czym zastąpić piosenkę "cudownych rodziców mam"? Liczę na Waszą kreatywnosć. pozdrawiam
  • Bardzo proszę o przesłanie na e-maila gazetowego tej piosenki. Jeśli ktoś posiada. Z góry dzięki.
  • CUDOWNYCH RODZICOW MAM-POSZUKIWANA PIOSENKA!!!!!!!! NIe moge znalezc nigdzie na necie mp3 "Cudownych rodzicow mam" Urszuli Sipinskiej. Czy ktos z Was pomoze mi????? To dla mnie bardzo wazne.... Podam adres mailowy, poniewaz bardzo zalezy mi na tej piosence;)) kasiaania@gazeta.pl Dziekuje bardzo za Wasza pomoc, czekam na wiadomosci.... Kasia
  • i to dopiero jest powod do radosci. sukienek jest zatrzesienie i nie sztuka znalezc cos ladnego. ale z butami gorsza sprawa.. wszystkie sa takie same (tzn. z kilometrowym czubem i oczywiscie wsciekle biale, ze az raza oczy). a ja dzis wlasnie odkrylam, po wielkich poszukiwaniach, butki z zakryta pieta i lekko odkrytymi palcami. sa cudowne i bardzo eleganckie. juz je zamowilam i jak tylko przyjda do sklepu, to zaraz zrobie im zdjecie;)
  • Jaką piosenke dajecie w ramach podziekowan dla rodziców. "Cudownych rodziców mam" jest juz takie oklepane (na kazdym weselu sie to gra).... Jaka inna piosenka by sie nadawała w to miejsce??
  • moze ktos ma fajny pomysl ale z mozliwoscią znalezioenia tej piosenki gdzies w sieci czyli tytuł i wykonawca
  • może któraś z Was zamiast tej piosenki miała lub planuje mieć coś innego / mi osobiście się podoba,ale mój M kręci nosem:/.
  • Czesc dziewczyny! Mam pytanie. Mysle o tym, aby sama zaspiewac "Cudownych rodzicow mam". Wydaje mi sie to jakos bardziej naturalne, zwazywszy na fakt, ze piosenka jest dla rodzicow. I w zwiazku z tym moje pytanie: Czy Wy rowniez o tym myslicie? A moze ktoras z Was (tych juz po slubie) podjela sie takiego wyzwania?:) No i przede wszystkim czy jest to wg. Was wykonalne, bo ja mam pewne watpliwosci. Wiadomo: stres, ta chwila itd. Co o tym sadzicie??
  • Drodzy forumowicze. Jeżeli kroś ma piosenkę z "Cudownych lat" to proszę o przesłanie mi na gazetowego. Będę niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam
  • www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/140762f19a806be4.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/ef51f861b21b28d6.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fbf1e684c3edc15c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/fbf1e684c3edc15c.html www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0db107267b923936.html
  • Hej dziewczyny. Czy macie moze jakas inna pisenke? mnie po tym utworku wszystko trzesie, kiedy ja puszczaja na weselach... pozdrawiam ania
  • Nie chcemy tradycyjnej piosenki " Cudownych..." z dwoch powodów 1) oklepana 2) moj tata chodzi o kulach wiec nawet nie pobuja sie w rytm tej piosenki, a nie chcemy zeby bylo mu przykro Jak myslicie co mozna puscic w tle zeby bylo nastrojowo i na temat
  • kurcze czas tak szybko leci..... jeszcze niedawno stresowalam sie czy, aby na pewno wszystko pojdzie tak jak sobie zaplanowalismy, a tu juz miesiac po slubie hihihi troche balam sie tego wszystkiego, chaosu przygotowan, problemow ze zdazeniem ze wszystkim itp, ale okazalo sie, ze dzien slubu byl jednym z najpiekniejszych w moim zyciu :) Zaczal sie dosc wczesnie bo wstalam juz przed 8 rano zeby zdazyc do fryzjera, jednak juz od samego rana czekala mnie mila niespodzianka, bo 14 kwie...
  • Dziewczyny co tu dużo mówić i tak słowami się nie da tego opisać, były to najpiękniejsze chwile w naszym życiu, wręcz magiczny:D, pozdrawiam. Zresztą zobaczcie same. picasaweb.google.com/anetazydczyk/ZdjCieZDniaLubu050708# picasaweb.google.com/anetazydczyk/ZdjCiePlenerowe#
  • Dziewczyny nie zna któraś dobrej rady babuni na czerwone plamy, blizny ( po pseudotradziku zagojone). W sumie takie plamki muszą sie wystać i znikają ale moze jest cos co im pomoze to zrobić szybciej:) pozdrawiam
  • Co o niej sądzicie?? Mi się bardzo podoba:) marcin1287.wrzuta.pl/audio/x21JhDQjTT/kasia_lesing_-_z_daleka_kocham_cie
  • Kupilam dzis butki chcialam sie pochwalic,zrobilam zdjecie ,ale niestety nie potrafie wkleic.Jakies podpowiedzi??
  • Wiem, że był podobny wątek, ale nic tam ciekawego w końcu nie wymyślono. Dla mnie ta piosenka jest moze i ładna, ale słyszałam ją na tysiącu wesel:) Macie jakies inne propozycje?
  • moje fotki na kraj.pcplus.pl/foto Oglądajcie, oceniajcie, chętnie odpowiem na wszystkie pytania. Pozdrawiam Młoda mężatka Eliza
  • Kto z Was również wybrał sobie ten dziń na ślub?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się