Forum Turystyka Europa Grecja i Cypr
ZMIEŃ
      cudowny

cudowny

(11 wyników)
    • Cześć, Planuję tydzień w Grecji. Chcę wykupić przelot i tam na miejscu znaleść sobie jakieś lokum. Może ktoś z ma namiary na sensowny nie drogi pensjonat, hotelik, itp. Może jakieś info, odnośnie jakiejś okolicznej wyspy. Słyszałem, że Karpatos jest cudowna a niedaleko. pozdr
    • Czy Byliście może w tym hotelu? Jak wrażenia. Pozdrawiam.
    • Mam dylemat.Chciałabym już powoli zacząć rezerwować wakacje, a nawet nie mam jeszcze odpowiednio zasugerowanego kiedrunku. Waham się między Kretą, a Rodos. Co do hoteli to będę szukać jak znajdę odpowiedni cel moją podróży :) Więc może ktoś miał okazje odwiedzić te dwie wyspy i je porównać? Właściwie to nie chodzi mi to żebyście polecili mi jakąś wyspę według waszego gustu. Najlepiej by było jakbyście doradzili mi coś według tego co zaraz napiszę. Otóż zależy mi głównie na tym ż...
    • Życzę Wam wielkich wrażeń w naszej Helladzie: - A.E.: zobacz na Thassos wszystko to, co chcesz zobaczyć, poszwędaj się po Kavali i okolicach, niech Cię Twoja Greczynka zarazi grecką kuchnią tak już na zawsze, a jedząc chortę albo melitsanosalatę (obie to u mnie podstawa!)- pomyśl o mnie..:-)) - Amigo: niech cieplutki meltemi wieje tak abyś opływał te swoje wyspy w sposób cudowny i bezpieczny, oglądaj co się da i dobrze przyjrzyj się Patmos (bo jest gdzieś tam u mnie w planach...
    • Jak wyżej. Martwię się o słońce :(
    • Za tydzień wyjeżdżam na dwutygodniowy urlop. Wymyśliam sobie tak: Moją baza bedzie Kreta. Jest to mój 7 pobyt na tej wyspie. Zapisuję sie chetnie do klubu "walnietych na punkcie Krety. ( Mój pies naywa się kreta)Wykupiłam studio kat.2 w Amoudara za całkiem niewielkie pieniadze (porównawczo oczywiście)Mam przelot i mam gdzie spać. Oczywiście znam opinie, typu, elektrownia, sklepy i.t.d. Ale mam zamiar wypłynąć z Iraklionu na Paros, tam zatrzymac się 5-6 dni, jeżdżąc na inne wyspy s...
    • czy ktoś zna te wyspy - podobnosą piękne ?
    • Czy Chania i Rethymnon to duże miasta, takie typowe molochy z furą hoteli, dyskotek?? Szukam czegoś malowniczego i wiem że polecacie zachodnią część wyspy. W wyszukiwarce jest trochę stron, ale pokazują wybiórczo zabytki, więc trudno stwierdzić czy te miasta są duże czy nie. Proszę o pomoc tych, ktorzy tam byli. Będę jechac w końcu września.
    • jest to jeden z najdroższych hoteli w Grecji, ale zastanawia, się czy na thassos warto wydawać na hotel tyle pieniędzy. czy ktoś tam był i może potwierdzić, że naprawdę warto? pozdrawiam!
    • Proszę o opinie.
    • Witam! Jakie jest wasze ulubione miejsce w Grecji? Taki cichy, magiczny zakątek... Ja jestem pod wrażeniem klasztorów Meteora.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się