cudowny

(12 wyniki)
  • Cudowne bransoletki mocy czy placebo za miliony dolarów? Noszą je kierowcy Formuły 1, koszykarze NBA, piłkarscy mistrzowie świata z Hiszpanii i kolarze z peletonu Tour de France. - Spełniają swoją rolę - mówi o bransoletkach Power Balance Robert Kubica. - To ściema - kontrują naukowcy. CNBC wybrała je sportowym produktem roku, a ich wynalazcy zacierają ręce licząc wielomilionowe zyski. Gorączka magicznych opasek ogarnęła jednak nie tylko sportowców. www.sport.pl/inne/1,64998,8889575,C...
  • Pokazywali jakas maszynke, ktora nieodwracalnie niszczy podsciolke tluszczowa, dziala to to na zasadzie ultradzwiekow. Zabieg kosztuje 'tylko' 2,8 tys zl na 'jedno miejsce' - z tym, ze bardzo uprzejma pani wyjasnila, ze to jedno miejsce to jest np. powierzchcia zewnetrzna ud, za wewnetrzna kasuja juz nastepne 2.800. Znacie to? Podobno absolutny przelom?
  • Serial, który obejzałabym jeszcze raz. Jeden z najlepszych wg seriali amerykańskich. www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,4362856.html
  • Ja je uwielbialam. Tak się ucieszyłam ,ze wracają na antenę, no ale nie o takiej godzinie... Od 20 stycznia w soboty o koło 8 rano. www.polsat.com.pl/oferta/news?inf=100097498&nr=2
  • w cudownym nastroju morsko-domowo-piwno-woodstockowym wrocilem dzisiaj do akademika i zastalem w swoim pokoju nowego wspollokatora. a mialo byc tak pieknie... wakacje, przeciez te lesery powinny w domach siedziec! mialem byc sam i tylko sam! na weekend miala przyjechac moja lepsza polowa... i co? zawsze cos... zawsze kurwa cos... a do tego ciagle nie znalazlem pracy... nachlac sie mam dla lepszego samopoczucia czy jak??
  • Właśnie wróciłem od mojej dentystki. Po prostu bomba. Kobieta stanęła na wysokości zadania. Nie dość, że nic nie bolało, to zrobiła 2 zęby. Jak dobrze mieć taką kobietkę:))))))
  • Finalistka singla i debla tegorocznego turnieju tenisowego Australian Open Serena Williams stała się najbogatszą sportsmenką świata. Amerykanka zarobiła w sporcie więcej niż dotychczasowa rekordzistka, golfistka Annika Soerenstam, która w całej karierze zarobiła na polach golfowych 22 573 192 dolarów. Półfinałowe zwycięstwa w singlu i deblu na kortach w Melbourne sprawiły, że Serena Williams zarobiła już ogółem 22 725 475 dolarów, tj. więcej o 152 283 od Sorenstam i o 580 740 o...
  • Populacja gastroseksulanych mężczyzn rośnie w siłę. Z powodzeniem podbijają oni serca i podniebienia kobiet. Główny cel gastroseksualnego to kulinarne zaspokojenie swojej partnerki. Godziny zabiera mu zastanawianie się, czym ją nakarmić podczas randki Teraz sami stali się łakomym kąskiem dla marketerów. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,86007,6080779,Smutny_koniec_jajecznicy.html
  • www.kurier.szczecin.pl/?d=wiadomosci&id=92290 Brak mi słów!
  • Dziś w programie Szansia na sukces gościem był zaspół Wawele. Ich piosenkę - Białym latawcem - zaśpiewała Andzżelika Wdowczyk z Raszyna. Nie dość, że bardzo ładna dziewczyna, to jeszcze cudowny głos. Po prostu bajka :)
  • Często mi się zdarza tworzyć na własną potrzebę mit o czymś lub o kimś. Nie, żebym ubrawiał istniejącą rzeczywistość - ot, potrzeba ideału jest jakoś we mnie podświadomie zakodowana. Wydaje mi się, że jest coś, bez czego się nie obejdę, albo co jest tak wspaniałe, że muszę to mieć. Czasami wydaje mi się, że jest ktoś, kto jest wręcz nieskończenie cudowny, będzie idealnie pasował do jakiejś mojej cechy charakteru, będzie miło, wspaniale i niepowtarzalnie. Po co to robię? Może po to...
  • Bezsenność we dwoje Bezsenność we dwoje cudowna bezsenność Jak łatwo nad rankiem wstępować w codzienność Gdy w jedno wierzymy oboje to wiemy Że wkrótce już spać nie będziemy Od snów najpiękniejszych bezsenność cenniejsza Im więcej się nie śpi tym moc jest ciemniejsza A nie śpi się dłużej im noc dłużej trwa Wiesz o tym tak samo jak ja Jak zawsze we dwoje cudowna niesenność Gdy oczy otwarte przeniknąć chcą ciemność By pojąć zrozumieć wymowę twych źrenic Uwierzyć że n...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się