dojazdu

(10 wyników)
  • Witam! Pochodzę z południowych rubieży Wielkopolski i jak dotąd niemal zawsze korzystałem z lotniska we Wrocławiu (60km kontra nieco ponad 100). Ale tym razem przypadło mi lądować w POznaniu. Tu pytanie albo do miejscowych, albo do tych, którzy tę opcję przerabiali : jaki jest czas (średnio) dostania się z lotniska w Poznaniu do centrum - konretnie na dworzec główny? Jak z biletami na komunikację miejską, czas przejazdu, ewentualne korki itp. Dzięki z gory - Darek
  • Chciałem dojechać do Kozłówki od strony Lubartowa autobusem, ale wyszukiwarki wykazują bardzo mało kursów. Wie ktoś, czy tam jest jeszcze jakaś komunikacja prywatna, czy rzeczywiście tak mało pojazdów tam dojeżdża i jako niezmotoryzowany (a do tego miłośnik komunikacji publicznej) mogę mieć kłopot?
  • Proszę o info jak z warszawy się tam przedostać bez samochodu i gdzie spać żeby było w miarę blisko (dzieci) i tanio (do ok 60 zł za os) z góry dzięki za podpowiedzi
  • Witam wszystkich forumowiczów :) Za kilkanaście dni ląduję pierwszy raz w Poznaniu. I tu pytania do tych, co też lądowali i byli w podobnej sytuacji, jak ja teraz, lub do miejscowych : - jaki port (nowośc, czystość itd) ? - dojazd do centrum - powiem konkretnie : muszę dostać się na dworzec autobusowy - gdzie, jak, za ile (pomijam taxówkę, bo to może kosztować więcej niż lot :P) - jak to daleko, ile się jedzie - ja od wylądowania do odjazdu autobusu mam 85 minut. I wolałbym na to p...
  • Pytanie za 100 pkt;-)) dojazd bylby z warszawy-interesuje mnie jak najszybsza opcja dziekuje
  • czy ktoś może polecić miejsce na łikendowy, rodzinny nocleg we Wrocławiu? Myślę o jakimś pokoju, pensjonacie, małym hotelu, ok. 30-40 zł za łóżko, czystym, spokojnym, z dobrym dojazdem do centrum na zwiedzanie miasta
  • Szukam takiego miejsca na święta - daleko od świata, ale jednocześnie wygodnie i z dobrym jedzonkiem :) Konieczny warunek: dojazd bez samochodu. To chyba niemożliwe???
  • W te wakacje planuje ze swoją Ukochaną wybrać się na 4 dni do Wawy i chciałbym, abyście napisali mi, jak najlepiej radzicie ten czas wykorzystać...zwiedzanie itp... Pozdrawiam
  • Poszukuje mozliwosci dojazdu ze Zbąszynka PKP nad jezioro Głębokie (Międzyrzecz) - dwieosobu dorosłe i dwoje dzieci.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się