Forum Turystyka Europa Bułgaria
ZMIEŃ
      dojazdu

dojazdu

(29 wyników)
    • Przelot - wiadomo szybciej, dojazd własny - pewna niezależność. Jak to wygląda pod względem kosztów dla rodziny 3 osobowej?Miejsce docelowe Varna w sierpniu.
    • Podaję dokładne dane tej wycieczki dla 2 soób : Bułgaria Słoneczny Brzeg - Rawda hotel Rozalia DOJAZD WŁASNY Termin: Zakwaterowanie 13.08 od godz.16 Wykwaterownie:27.08.2008 do godz.12 dla 2 osób! - cena całości 1670 zł (w cenie są śniadania) + 200zł na zmianę nazwisk na umowie (biuro Alfastar) Hotel ponoć jest bardzo fajny i słynie z dobrej kuchni. Kontakt: Urszula Majzeles tel. 600 45 03 44 WROCŁAW majzeles@tlen.pl
    • Rodzina nr 1(4 osobowa )np Nowaków: Dojazd-samolot ok 2400zł+200zł taxi do/z lotniska w BG ;zakwaterowanie Rawda ok 800zł/tydz.RAZEM 3400zł Dojazd szybki i wygodny, zakwaterowanie i wypoczynek do kitu- wystarczyło pieniążków tylko na 1 tydzień Rodzina nr 2(4 osobowa) np Kowalskich:Dojazd-samochód ok.1200zł;zakwaterowanie SB ok 1200zł/tydz (a 2 tyg to 2400zł).RAZEM NA 2 TYG TO 3600 zł Dojazd męczący i długi, zakwaterowanie i wypoczynek luksusowe - i to przez 2 tygodnie mając tyl...
    • Witam. Jadę pierwszy raz do Bułgarii i interesuje mnie ile czasu trwa przejazd z Wrocławia do Warny z noclegiem po drodze lub bez ? Damy radę z dziećmi przejechać trasę bez noclegu ? Może jakaś najlepsza trasa ? Pozdrawiam
    • Proszę o informację jak najlepiej dostać się z lotniska w Burgas do Słonecznego Brzegu.
    • Witajcie, zdecydoawlismy sie z m na podróż do Nessebaru z rocznikiem samochodem. Wyruszamy z Krakowa ok 20-21 wtedy nasza pociecha smacznie spi, na rano bedziemy pewnie w Rumuni. Gdzie można tam spedzic cały dzień, coby pozwiedzac, odpocząć i wieczorem wyruszyc w dalsza podróz już na miejce. Macie jakies doświadczenia? pozdrawiam
    • Czy ktoś jechał juz ta trasą.Ja jade 2 08 z wawy przejeżdzam granice w Barwinku,na Słowacji Svidnik,Vranov,Trebisov przejście z Węgrami Saltoraljaujhely,Kisvarda,przejscie z Rumunią i zaraz miasto Satu Mare.i w dół Sibiu oczywiście obowiązkowo Trasa Transfogarska.i dalej mam dylemat czy przez Bukareszt do przejscia Ruse czy na Konstante.Noclegi planuje dwa wiec jade raczej na spokój .Pierwsze spanko planujemy gdzies na wysokości przejscia z Rumunią żeby Rumunie przejechac za d...
    • Czy Waszym zdaniem opłaca się coś takiego? Jeśli tak, to w których biurach szukać ofert?
    • Witam wybieram się w okresie 14 - 22 lipca do Obzoru. Prosze o namiar na jakieś fajne zakwaterowanie. Czy warto jechać tam przez Ukrainę? Z góry dziękuje za informacje. Mój mail kai_tracid19@interia.pl
    • Uprzejmie proszę o informację: jak dojechać pociągiem z Warszawy lub Katowic do Varny. Czy istnieje bezpośrednie połączenie w czerwcu? Może ktoś z Państwa odbył w ubiegłym roku taką podróż.
    • Planuję jakiś wyjazd wakacyjny i znalazłem ciekawą ofertę w Bułgarii, oczywiście jest tanio bo trzeba dostac się na miejsce na własny koszt. Czy ktoś może wie jak tanio (nie koniecznie komfortowo) można dostac się do Bułgarii (Słoneczny Brzeg). Może byc pociągiem z przesiadkami. Wyjaz planuję na wrzesień. Z góry dziękuję za informację i proszę o jakieś rady i własne doświadczenia z tego kraju. Pozdrawiam
    • Witam Wybieram sie w tym roku do Bułgari - prawdopodobnie złote piaski. Interesuja mnie informacje na temat dojazdu - a raczej dróg - ich stanu. I druga rzecz to dostępność gazu(LPG) bo pamiętam ze jak jechalem na węgry rok temu to taka stacja trafiała się raz na 200 km -.-'.. noi ogólnie czy warto się tam wybrac:)
    • Zamierzam dojechać do SB następującą trasą: Warszawa - Lublin - Rzeszów - Barwinek(granica PL/SK) - Presov - Miskolc - Debrecen - Bors/Artand (granica HU/RO) - Oradea - Cluj Napoca - Turda - Alba Julia - Sibiu - Sebes - Ramnicu Valcea - Pitesti - Centura Bucuresti - Giurgiu/Ruse (granica RO/BG). Mam pytanie w związku z tą trasą. Czy drogi dojazdowe do poszczególnych miejscowości są wystarczająco oznakowane, że do dojazdu do nich wystarczy średniej jakości GPS, czy też niezbędne są szcz...
    • witam, ktos slyszal o tym hotelu na słonecznym brzegu? jest do wynajecia apartament od polskiego wlasciciela - ktos wie czy jest sens tak jechac? mozna zaufac??
    • Czy warto wybierać najkrótszą trasę do Warny przez Lwów i dalej przez Rumunie? Jak tam ukraińskie drogi i co ciekawego w Rumunii a zwłaszcza nocleg kempingowy po drodze. Przejazd zapewne tańszy ale czy lepszy?
    • Witam Mam pytanie odnonie dojazdu samochodem do Bułgarii, dokładnie Sloneczny Brzeg. Kto jaką poleca trase przez jakie przejścia graniczne gdzie najlepiej zrobić sobie przerwę na odpoczynek, jak wyblądają drogi w Rumuni zwłaszcza w górskich terenach. A może ktoś wybiera się ok 10 lipca hotel Tiara Beach
    • Kilka dni temu wróciłam - jestem zachwycona wyjazdem :-) Jeżeli macie jakieś pytanie - postaram się pomóc :-)
    • Witam Chcę wybraćsię z mężem i córką 5 letnia do Pomorie do hotelu KURTHOTEL. Chciałbym się dowiedzieć czy jest możliwy przejazd przez Rumunię jednym ciągiem z Katowic,mamy oboje z męzem prawo jazdy wiec możemy się wymieniać. Jedziemy w lipcu w drugiej połowie, co polecacie Rumunię czy Serbię na przejazd? A co w samym Pomorie, może znacie ten hotel?
    • Ile godzina jedzie sie do Bułgarii dokładnie do Słonecznego Brzegu własnym samochodem.
    • byłem pare lat temu w bułgarii droga przez rumunie to horror na granicy zapłaciłem 20E za to że nie mieliśmy PL-ki ale była ona juz na rejestracjach (białych) nie zatrzymywaliśmy się i wszystko poszło dobrze po za tym że krowy chodzą po ulicach itp.wybieram sie w tym roku 1sierpnia mam nadzieje ze cos sie zmieniło!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się