dojazdu

(11 wyników)
  • czy byłby ktoś uprzejmy w miarę dokładnie mi napisac, jak dojechac z Katowic Budapesztu?? proszę o nazwy dróg i miejscowości! z góry dziękuję.
  • W najbliższych dniach wybieram się z Warszawy do Keszthely nad Balatonem. Proszę o sugestie co do trasy, ma być optymalna tj. krótka i bez korków. dziękuję z góry za odp. pozdrawiam
  • Mam zamiar wybrać się samochodem do Hajduszoboszlo,pojadę z Krakowa,proszę o jakies wskazówki odnośnie drogi,którędy najlepiej itp.Z góry dzięki za info.
  • Co polecacie? Czy dobrym pomysłem jest dojechanie w lipcu pociagiem/busem do Popradu i nocowanie z namiotem? Nie wiem czy można na dziko czy trzeba na polu namiotowym a jesli to czy są tam takie możliwości? A może lepiej znaleźć u ZIMMER FREI i z takiej bazy wypadowej robić jednodniwe wycieczki w góry? Cały wyjazd na ok 5-6 dni. Przepraszam jeśli pytania naiwne ale na Słowacji byłem tylko przejazdem i ostatni raz 10 lat temu..
  • Witam! Czy ktos jest w stanie powiedzieć jak najlepiej dojechać do Pragi pociągiem z Warszawy.. w sensie jak zrobić zeby nie placic tyle ile kosztuje ta podroz w tradycyjny sposob kupujac bilet w dwie strony tu w Warszawie. Slyszalem ze lepiej dojechac do granicy ... tam kupic przejsciowke(?) a po czeskiej stronie znow kupic bilet. Prosze o pomoc kogos kto tak robil oraz o dane ile to kosztuje! i jeszcze jedno pytanie jak po czeskiej stronie honoruja nasze legitymacje studenckie czy t...
  • Witam. W środę rano /18.11.09/ jadę do Nitry, od Chyżnego przez Rużemberok i B.Bystrzycę, Ziar, Złote Morawce. Na tej trasie obowiązują chyba winiety i tu mam pytanie, w jakiej cenie są winiety na 1 tydzień na samochód osobowy? Ceny LPG już wiem. A może ktoś zna inną, lepszą trasę niż w/w do Nitry? Dziękuję za odpowiedzi. Pozdr.
  • Witam. Jak najszybciej dojechac samochodem z Krakowa do Pragi ? Czy leciec na Ostrawe i Brno, czy tez A 4 na Wrocław i dalej na Kudowe ? Via Michelin pokazuje, ze nalezy jechac ta druga trasa, z drugiej strony w ogole nie znam tych terenow, a zalezy mi na szybkim dojezdzie. Czy ktos jechal do Pragi z Krakowa samochodem, a jezeli tak, to ktora trasa? Dziekuje za podpowiedz.
  • najszybciej
  • Witam, Planuje wyjazd na Słowacje do Słowackiego Raju lecz niestety nie samochodem. Czy jest to realne? Ktos zna jakies sprawdzone połaczenie? Prosze o wszelki info nt. autobusow, busow lub pociagow. PS. nie wiem czy to dobry pomysl - ale nie mam innej mozliwosci:/ Dzieks z gory za jakiekolwiek odpowiedzi
  • Chciałabym pojechać do Pragi 28 do 30 grudnia. W zasadzie możemy już wyjechać 27 w nocy. Mamy wtedy rocznicę ślubu. Czy możecie polecić nam jakiś dobry niedrogi hotel z wyżywieniem i dojazd? Chcielibyśmy dostać się jak najszybciej, najchętniej samolotem ale nie koniecznie - w grę wchodzi najlepiej Kraków (mieszkamy w Bieszczadach). Nie mamy też pojęcia co możemy zwiedzić i jak się tam dostać będąc już na miejscu. Czy ktoś może nam coś polecić? Dziekuję i pozdrawiam.
  • No właśnie. Planuję małą podróż, która wiedzie przez Pragę. Zostaję przywieziony przez autobus na Florenc i mam się stamtąd dostać na lotnisko, od przywozu do odlotu mam 2h20 więc powinno być to w miarę szybko. Wiem, że jest linia która nazywa się Airport Express która kosztuje 45kc, a odjeżdza z nadrazi holesovice, które jest dwa przystanki metra z Florenc, ale nie wiem czy jest to najlepsze i najszybsze połączenie (poza taksówką). Jeśli ktoś mógłby mi powiedzieć czy tak, ile czas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się