Forum Turystyka Polska Morze
ZMIEŃ
      dojazdu

dojazdu

(10 wyników)
    • Witam. W sierpniu wybieram się do Sandra Spa w Pogorzelicy. Zamierzam jechać pociągiem do Kołobrzegu. Czy ktoś ma doświadczenie co dalej? Jak wygląda dojazd na trasie Kołobrzeg - Pogorzelica? bardzo dziękuję za odpowiedzi
    • Mieszkam na Ślasku jak dojechac do Karwi .Bede podrórzowac pociagiem .Kasia
    • Ile czasu orientacyjnie zajmuje dojazd z Jeleniej Gory do Wladyslawowa?
    • Interesuja mnie warunki drogowe na trasach na polnoc, a konkretnie trasa Warszawa-Łeba (Władysławowo, Ustka), czyli trasa nr 7 i dalej obwodnica do Redy i Wejherowa. Moze ktos juz wrocil z wakacji, z tych rejonow? pozdrawiam
    • witam! prosze miejscowa brac o pomoc jestesmy o 20.55 w gdynii (dworzec pkp) jest szansa zalapac jeszcze jakis transport do KARWII!? pks pkp niektóre busy nas zawiodły
    • Może ktoś coś polecić? Chodzi o miejsce dla pary, gdzie we wrześniu będzie jeszcze co robić: rejs statkiem, jakieś knajpki. Ważne, żeby można tam było dojechać pkp. Pokój z łazienką, tv, czajnikiem elektrycznym i podstawowymi naczyniami. Akcesoria plażowe byłyby miłym dopełnieniem. Ma ktoś namiary na coś pasującego? Z góry dziękuję.
    • witam Was, czy ktos z Was wie o utrudnieniach na trasie: Mielno - Kolobrzeg, zastawnaiem sie czy dojechac do Koszalina czy do Kolobrzegu poiagiem, poniewaz z Mielna bedzie jechac osoba ktora ma mnie odebrac z dworca..ale zastanawiam sie ktora trasa lepsza dla driver'a :-)
    • Czy Ktoś może mnie uświadomić ile przeznaczyć pieniędzy na tygodniowy pobyt 3 osobowej rodzinki (2 dorosłe osoby i dwulatek). Dodam jedziemy do Łeby, mamy zarezerwowane kwatery w cenie 70 zł za pokój na dzień. Ile Wy straciliście w tym roku na wakacje i jakie w tej kwocie są poszczególne ceny (kwatery, jedzenie, przyjemności, pamiątki, wejściówki) proszę o Wasze zdania... dodam Bardzo proszę
    • Może ktoś poleci mi jakiś fajny ośrodek/dom wczasowy/pensjonat na wybrzeżu wschodnim, ew. środkowym (żeby czas dojazdu ze środkowej Polski był jak najkrótszy) dla dwojga dorosłych i dwójki 2-letnich dzieci. Powinien być z możliwością wykupienia wyżywienia, w miarę blisko plaży (max 500m) i ogrodzonym terenem z placem zabaw. Pokoje z pełnym węzłem sanitarnym. Standard przyzwoity, na luksus mnie nie stać ;-)
    • mam zamiar wyjechac do elblaga na wakacje zeby tanio nocowac u rodziny ale nie wiem czy odleglosc do morza nie jest tak duza ze oszczednosci nie wydam na dojazd. czy istnieja jakies tanie linie przewozace nad morze?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się