Forum Turystyka Świat Egipt
ZMIEŃ
      dojazdu

dojazdu

(17 wyników)
    • Witam mam pytanie bo lece z warszawy a mieszkam pod gdanskiem w planie mam dojazd pociagim wysiade na centralnym czy moze lepiej na zachodim???? i pozniej chcial bym moze jakies taxii tu pojawia sie pytanei wiecie ile takie cos kosztuje nie chce byc naciagniety rozne rzeczy slyszalem o taxowkach jezdzacych na trzasie z lotniska i dojezdzajacych tam z gory dziekuje za odpowiedzi :)
    • Proszę o informacje nt. dojazdu z hotelu Coral Beach do centrum Hurghady. Wiem, że jeżdżą busy hotelowe. Chciałbym wiedzieć czy są jakieś regularne godziny odjazdów i ile takie przejażdżki kosztują. Podobnie z powrotem, czy busy odjeżdżaja z określonego miejsca i o okreslonej porze i czym wyróżniają się od innych busów. Gdybym nie chciał czy nie miał mozliwości skorzystania z hotelowego transportu, czy powrót do hotelu innym busem nie będzie stanowił problemu ?
    • Muszę podzielić się moimi wrażeniami dostarczonymi mi przez biuro Sun & Fun na zakończenie wczasów w Hurgadzie. Na cały pobyt nie mogę narzekać nie było źle, ale to co zgotowało nam biuro na koniec przekreśla cały 2-tygodniowy pobyt.Przebywałem w hotelu Palma de Mirette. Odlot do Katowic zapowiedziany był na godzinę 18.00. O godz. 12.00 zostaliśmy wykwaterowani z pokoi i było sporo wolnego czasu, bo zbiórka na autobus odwożący nas na lotnisko zapowiedziana była na godz. 15.40. O wyznaczonej g...
    • Niby nic a jednak trochę się obawiam jak damy rade .Po pierwsze czy co kolwiek nas tam dowiezie , jeśli tak to za ile i jak juz dojedziemy to co z powrotem. Czy ktoś z Państwa ma juz doświadczenia w podobnej kwestii? KK
    • Czy ktos moze wie jak sie zdobywa bilety na loty czarterowe (o ile mozna takie zakupic), bez wykupienia wycieczki? Zobowiazany bede za wszystkie sugestie dotyczace przelotu do Egiptu. Dzieki
    • W lipcu tego lata wybieram się z żoną samochodem do Egiptu. Zaplanowaliśmy trasę przez Słowację,Węgry,Rumunię,Bułgarię,kawałek Grecji,Turcję (postój dwudniowy w Stambule),następnie chcemy zatrzymać się i pozwiedzać najciekawsze miejsca w Syrii,Jordanii i Izraelu a stamtąd już bezpośrednio pojechać do znajomych w Kairze. Z Kairu planujemy się wybrać ze znajomymi dwoma samochodami na południe aż do Abu Simbel. Rozważaliśmy też wycieczkę z Asuanu do Chartumu w Sudanie,ale na to obaw...
    • mam pytanie jak to jest z tymi busikami w egipcie-one podjezdzaja pod hotel? jak z cena i jak jest z jazda w druga strone-stoja w jakims okreslonym miejscu w hurhadzie?dzieki z gory za odpowedzi:)
    • Bardzo proszę o podpowiedź jak najlepiej dostać się na lotnisko z dworca Katowice.Jak długo trwa przejazd.Zmieniono mi miejsce wylotu a Katowic nie znam wcale, jeszcze raz proszę o pomoc.
    • To i tak trochę przepłacone, ale za to optymalne czasowo - całość powinna potrwać ok. 11-12 godzin. Warunek podstawowy: pobyt w strefie przygranicznej tj. w Hiltonie bądź Moevenpicku i odbycie oprócz tej wycieczki co najmniej jednego wypadu do Izraela, o co aż się prosi, gdy się jest od tego kraju kilkaset metrów. Tak więc rodzinka 2+2 może zmieścić się w kwocie 475 USD wobec 840 USD z bodaj najtańszym biurem Wielkopolska. W razie czego służę szczegółami.
    • Jak i za ile można dojechać do Hurghady z Safagi? Jak wygląda kwestia nocnego powrotu - do której godziny korsują jakieś pojazdy???
    • Chciałbym wybrać się na fakultety z którymś z lokalnych biur ale nie wiem ile sobie doliczą za koszt dojazdu do Makadi.Pomózcie ,może ktoś był i wie jak to się odbywało i ile kosztowało.
    • Czytam i czytam wszystki posty, od dwóch miesięcy zbieram kasę i ... chyba polecę !!! Termi 17,03,2004. Biuro - Exim , miejscowość El Gouna , hotel - ... no właśnie ... Z tego co wyczytałem godne polecenia są Sultan Bey i Sheraton Miramare. Obydwa oferują wyżywienie HB i podobny standard zakwaterowania. Różnica jest w cenie - ponad 700 PLN od osoby. Czu coś innego różni te hotele ? Czy ktoś wie ? Chętniej wybrałbym Sultan'a, a zaoszczędzoną kasę przeznaczył na coś miłego. Pytanie nr...
    • jeśli macie dylematy i pytania odnośnie tego hotelu czekam! jestem bardzo zadowolona i gorąco polecam!
    • Juz kompletnie nie wiem, ktory wybrac , a moze w ogole inny? Moze ktos byl i moglby cos podpowiedziec? Co prawda duzo chce zwiedzac ale jade tez z dzieckiem hm.. 14 letnim wiec jedzenie i fajne otoczenie tez wazne pozdrawiam Beata
    • Witam. Mam pytanie czy w tym rejonie Sharm jest coś ciekawego - czy np na jakieś zakupy jeździć do Old Market. Jak kształtują sie ceny za busy czy taxi. Prosze o info.
    • Czy ktoś się jeszcze wybiera na 7+7 z Triadą 25.09? Pozdrawiam!
    • Hej, planuje wyskok z Sharm do Dahab, ile mozna zaplacic za Taxi zeby nie przeplacic ? Bede wdzieczny zz wskazowke pozdr maciek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się