Dodaj do ulubionych

Co wybrać???

IP: *.bialan.pl 14.08.05, 13:57
Ustronie Morskie czy Świnoujście?Co wybrać na ostatnie 2 tygodnie sierpnia?
Nie chcemy się nudzić.Może ktoś był w tych 2-óch miejscach i ma
porównanie.Proszę o podpowiedż.
Obserwuj wątek
    • Gość: pensjonat HELENA Re: Co wybrać??? IP: 84.87.57.* 14.08.05, 21:24
      najlepiej nas w Mielnie (094) 347-00-77 lub 0-608-619-947 oraz email
      pensjonathelena@interia.pl
    • Gość: Fobia Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:20
      Nie wiem co wybierzesz, ale właśnie z Ustronia wróciła dziś moja siostra i mam
      jej opinię. Spokojna miejscowość, chociaż jest gdzie pójść dobrze zjeść i
      zabawić się. Nie ma tam basenu więc przy nie pogodzie nie popływasz sobie. Jak
      dla niej zbyt wąska plaża...
      Natomiast Świnoujście to wdość duże miasto, tętniące życiem...
      To od Ciebie zależy co wolisz podczas wakacji
    • Gość: niezdecydowani Re: Co wybrać??? IP: *.bialan.pl 15.08.05, 18:08
      Czy nikt więcej nie był w tych miejscach???Może jeszcze ktoś napisze o tych
      miejscowościach.Czas mi ucieka 22-już wyjeżdzam,doradżcie!!!
      • Gość: Kaczor Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:17
        witam gorąco,
        własnie wrocilem z Ustroniow Morskich. Jesli jestes osoba młoda to raczej
        odradzam wyjazd do tej niby duzej ale raczej miejscowosci emerytow. Pojechalem
        sie troszki zabawic, niestety oprocz jednego weekendu (chodzi o wydłuzony
        weekend stad przyjechalo sporo osob na te 3 dni np z pobliskiego koszalina) nie
        bylo nic ciekawego oprocz picia. 3 wieksze kluby karaoke z muzyka "dziewczyna z
        albatrosa" ew disco z pola to padaka na maksa. sa 2 dyskoteki Bursztynowa oraz
        Almira z tym ze siedzą tam same miejscowe gęby ktore szukaly zadymy. Oprocz
        tego jakas dziwna dowodofobia, chociaz nie wygladam na szczawia, ktory pija
        jedno piwo z kolegami przez słomke. Plaze troszke węższe, miejscami zejscie do
        morza kamieniste chociaz trzeba nadmienic ze czesc wybrzeza zostala odznaczona
        Błękitna Flagą. Nie bylem na dluzej w swinoujsciu wiec nie moge doradzic,
        polecam niedalekie Mielno, choc mniejsze lub Kołobrzeg.
        Pozdrawiam
    • rybkadoc Re: Co wybrać??? 18.08.05, 00:59
      Najlepiej DARLOWO - ostatnio brzydka pogoda, a my posiadamy 3 baseny plus AQVA PARK ze zjezdzalniami itp, jako jedyny w Polsce z woda morska. Dyskoteki tez sa, dobrze zjesc - oczywiscie ze mozna (restauracje, bary .. do wyboru, do koloru). Posiadam kwaterki, duze pokoje 4 - 6 osobowe, TV, lazienka tuz przy wyjsciu. 25zl - osoba dorosla, 15zl- dziecko. Do morza 2000m, ale to raczej nie stanowi problemu. Pozdrawiam! :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka