Gość: niezdecydowani IP: *.bialan.pl 14.08.05, 13:57 Ustronie Morskie czy Świnoujście?Co wybrać na ostatnie 2 tygodnie sierpnia? Nie chcemy się nudzić.Może ktoś był w tych 2-óch miejscach i ma porównanie.Proszę o podpowiedż. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: pensjonat HELENA Re: Co wybrać??? IP: 84.87.57.* 14.08.05, 21:24 najlepiej nas w Mielnie (094) 347-00-77 lub 0-608-619-947 oraz email pensjonathelena@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fobia Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 22:20 Nie wiem co wybierzesz, ale właśnie z Ustronia wróciła dziś moja siostra i mam jej opinię. Spokojna miejscowość, chociaż jest gdzie pójść dobrze zjeść i zabawić się. Nie ma tam basenu więc przy nie pogodzie nie popływasz sobie. Jak dla niej zbyt wąska plaża... Natomiast Świnoujście to wdość duże miasto, tętniące życiem... To od Ciebie zależy co wolisz podczas wakacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niezdecydowani Re: Co wybrać??? IP: *.bialan.pl 15.08.05, 18:08 Czy nikt więcej nie był w tych miejscach???Może jeszcze ktoś napisze o tych miejscowościach.Czas mi ucieka 22-już wyjeżdzam,doradżcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczor Re: Co wybrać??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.05, 20:17 witam gorąco, własnie wrocilem z Ustroniow Morskich. Jesli jestes osoba młoda to raczej odradzam wyjazd do tej niby duzej ale raczej miejscowosci emerytow. Pojechalem sie troszki zabawic, niestety oprocz jednego weekendu (chodzi o wydłuzony weekend stad przyjechalo sporo osob na te 3 dni np z pobliskiego koszalina) nie bylo nic ciekawego oprocz picia. 3 wieksze kluby karaoke z muzyka "dziewczyna z albatrosa" ew disco z pola to padaka na maksa. sa 2 dyskoteki Bursztynowa oraz Almira z tym ze siedzą tam same miejscowe gęby ktore szukaly zadymy. Oprocz tego jakas dziwna dowodofobia, chociaz nie wygladam na szczawia, ktory pija jedno piwo z kolegami przez słomke. Plaze troszke węższe, miejscami zejscie do morza kamieniste chociaz trzeba nadmienic ze czesc wybrzeza zostala odznaczona Błękitna Flagą. Nie bylem na dluzej w swinoujsciu wiec nie moge doradzic, polecam niedalekie Mielno, choc mniejsze lub Kołobrzeg. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
rybkadoc Re: Co wybrać??? 18.08.05, 00:59 Najlepiej DARLOWO - ostatnio brzydka pogoda, a my posiadamy 3 baseny plus AQVA PARK ze zjezdzalniami itp, jako jedyny w Polsce z woda morska. Dyskoteki tez sa, dobrze zjesc - oczywiscie ze mozna (restauracje, bary .. do wyboru, do koloru). Posiadam kwaterki, duze pokoje 4 - 6 osobowe, TV, lazienka tuz przy wyjsciu. 25zl - osoba dorosla, 15zl- dziecko. Do morza 2000m, ale to raczej nie stanowi problemu. Pozdrawiam! :) Odpowiedz Link Zgłoś