marius67 24.06.08, 14:34 może ktos mi podpowie w którą część Majorki najlepiej się wybrać,bardziej interesują mnie urokliwe krajobrazy i plaże niż dyskoteki i tłok Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: staszek32 Re: majorka IP: *.adsl.inetia.pl 24.06.08, 18:55 ja także mam pytanie ... mam długie włosy . Czy biorac pod uwage temperatury na Majorce powinienem je obciac /skrocic Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: majorka 25.06.08, 11:02 Gość portalu: staszek32 napisał(a): > ja także mam pytanie ... mam długie włosy . Czy biorac pod uwage temperatury na > Majorce powinienem je obciac /skrocic Zrob sobie kucyk :P :) Odpowiedz Link Zgłoś
mikka8 Re: majorka 25.06.08, 10:59 Polecam Can Picafort(polnoc wyspy),mniej oblegany przez turystow niz poludnie,wspanialy krajobraz. mallorcaok.com/ing/hotel/can_picafort/clumba_mar.html Odpowiedz Link Zgłoś
hrrrabia Re: majorka 25.06.08, 13:20 marius67 napisał: > może ktos mi podpowie w którą część Majorki najlepiej się > wybrać,bardziej interesują mnie urokliwe krajobrazy i plaże niż > dyskoteki i tłok Wybierz hotel w Camp de Mar, Puerto Andratx, Costa de los Pinos, Costa de'n Blanes, Cala Mesquida, Cala Figuera, Colonia San Jordi albo San Telmo. To urokliwe i ciche miejscowości z pięknymi krajobrazami, długimi piaszczystymi plażami, albo małymi, ukrytymi między skałami zatoczkami do kąpieli. I koniecznie wypożycz samochod. Bez tego nie uda ci się zobaczyć nawet 1/10 wyspy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: majorka IP: 71.167.135.* 25.06.08, 13:26 A ja odwrotnie. Chce wakacje spedzic wsrod fajnych ludzi, zagrac w siatkowke na plazy, wieczorem wyskoczyc do klasowej dyskoteki. Powiesz mi gdzie na Majorce lub innych wyspach mam szukac swojego miejsca? Dzieki, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hrrrabia Re: majorka 25.06.08, 13:34 Gość portalu: Monika napisał(a): > A ja odwrotnie. Chce wakacje spedzic wsrod fajnych ludzi, zagrac w > siatkowke na plazy, wieczorem wyskoczyc do klasowej dyskoteki. > Powiesz mi gdzie na Majorce lub innych wyspach mam szukac swojego > miejsca? Na Majorce wszędzie spotkasz fajnych ludzi. Totalnym kotłem rozrywkowo-balangowym jest Playa de Palma połączona z Arenalem. Knajpa na knajpie, liczne dyskoteki (także te najsłynniejsze), w sezonie różne występy i kilkukilometrowa, szeroka promenada nadmorska spinająca to wszystko razem. Do tego cała masa hoteli - od najprymitywnieszych hostali po luksusowe hotele 5-gwiazdkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: majorka IP: 71.167.135.* 25.06.08, 20:47 Dziekuje. Slyszalam jednak, ze aby ominac rosyjskich i innych sfirusow warto pojechac na inne wyspy, wiesz moze cos o tym? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
hrrrabia Re: majorka 26.06.08, 23:03 Gość portalu: Monika napisał(a): > Slyszalam jednak, ze aby ominac rosyjskich i innych sfirusow warto > pojechac na inne wyspy, wiesz moze cos o tym? Nie wiem, bo nie byłem na innych wyspach. Na Majorce w ciągu ostatnich 10 lat byłem ok. 15 razy i nie szukając specjalnie na żadnych swirusow się nie nadziałem, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: majorka - Playa de Palma... IP: *.generacja.pl 27.06.08, 00:13 Wczoraj, a właściwie już przedwczoraj wróciliśmy z Majorki. Mieszkaliśmy w hotelu w Playa de Palma właśnie i... Jeśli interesuje Cię rozrywka, ale tylko i wyłącznie z chamskimi Niemcami to ok, polecam. My po dwóch dniach z nimi wypożyczyliśmy skuter i pojechaliśmy w stronę Cala Pi, żeby trochę odpocząć. Jeżeli chodzi o Playa de Palma, to ciągle tylko słychać Ole Ole i Deutschland Deutschland uber alles... Ale może komuś to pasuje. Pozdrawiam# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:22 jasne, zwlaszcza ryczacych nawalonych niemcow, sa super:/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lucy Re: majorka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.08, 12:24 mialam na mysli el arenal:) Odpowiedz Link Zgłoś