Gość: Sarenka IP: 217.96.30.* 08.08.05, 20:11 Czy moze ktos byl w tym hotelu? Czekam na jakiekolwiek opinie z pobytu w tym hotelu. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
macbeth Re: Hotel Platja Daurada Neckermann 15.08.05, 05:44 Witam Byłem w tym hotelu w zeszłym roku i jestem bardzo zadowolony. Hotel położony jest na skraju miejscowości, ale wszędzie jest blisko. Wynajmowaliśmy apartament z aneksem kuchennym, dlatego o wyżywieniu niewiele mogę napisać. Chociaż z tego co słyszałem to karmią całkiem nieźle. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: betingo Re: Hotel Platja Daurada Neckermann IP: *.user.ono.com 15.08.05, 10:02 Witam. Jesli chodzi o hotel to nie moge nic na ten temat napisac bo nie korzysam z tego typu atrakcji ale samo miejsce jest zaj....e.Jest to jedna z fajniejszych czesci wyspy. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Hotel Platja Daurada Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:18 Dzieki. Macbeth a jakie sa tam plaze? i czy sa w tej miejscowosci jakies fajne dyskoteki i po ile jest wejscie i czy w cenie biletu jest drink? Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sarenka Re: Hotel Platja Daurada Neckermann IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.08.05, 21:24 Moze ktos byl w miejscowosci Can Picafort? Szukam kazdej informacji na temat tej miejscowosci, dyskotek na ktore warto sie wybrac, najfajniejsze plaze w okolicy, tania i fajna wypozyczalnia samochodow itp. Z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
macbeth Re: Hotel Platja Daurada Neckermann 16.08.05, 13:48 Jak wieszl, hotel Platja Daurada leży w Can Picafort. Plaża (piaszczysta a nie żwirowa) tak jak jest to przedstawiono w katalogu Neckermanna jest "na wyciągnięcie ręki". Tak jak pisałem wcześniej obiekt położony jest w zacisznym miejscu - na prawo znajduje sie miasteczko a po lewej ciągnie się piękna (prawie pusta), kilukilometrowa plaża (nie ma tam żadnych hoteli). Can Picafort jest dość spokojną miejscowością, ale są tam, oczywiscie, też i dyskoteki - moim zdaniem najfajniejsza jest ta w której "rozpylana" jest piana (niestety nie pamiętam jej nazwy, ale zapytaj się rezydentki - to od niej się o tym dowiedzieliśmy). Start ok. 2 w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
macbeth Re: Hotel Platja Daurada Neckermann 16.08.05, 13:56 A! Zapomniałem o najważniejszym... Najlepszym barem w Can Picafort jest JAMAJKA - drinki w cenie ok. 5€, ale wiesz za co płacisz! (nie to co w Warszawie - wydajesz 20-25 zł a dostajesz naparstek nie wiadomo czego!). Wszyscy kelnerzy ubrani są a la Bob Marley (ze sztucznymi dredami - ale klimacik jest spoko...) hehehhehehe pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś