mustek1 01.10.06, 13:02 byłby to, gdy by wyrzucić stąd tych wszyskich pseudo ekspertów, którzy gó.. potrafią na nartach a ich umiejętności ograniczają się do uchlewania się w barach narciarskich opowiadając, jacy to oni są profesjonaliści. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrb1 Re: Super forum 01.10.06, 17:22 Ciekawe o kogo Ci chodzi. Dopiero co się pojawileś, a juz tak ostro!? Odpowiedz Link Zgłoś
mustek1 Re: Super forum 01.10.06, 17:35 wrb1 napisał: > Ciekawe o kogo Ci chodzi. Dopiero co się pojawileś, a juz tak ostro!? Byłoby chyba łatwiej wymienić tych, o których mi nie chodzi. A jak chcesz wiedzieć dlaczego tak ostro, to poczytaj trochę wypowiedzi tych wszystkich hemorojdziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
wrb1 Re: Super forum 01.10.06, 17:44 Jest tu rzeczywiscie paru "mądrali", ktorzy wszystkie rozumy pozjadali, ale jak to w zyciu wszędzie oni są i trzeba umieć z tym żyć. 3maj sie witek Odpowiedz Link Zgłoś
kubagr Re: Super forum 01.10.06, 18:59 byłby to, gdy by wyrzucić stąd tych wszyskich pseudo ekspertów, którzy gó.. potrafią na nartach a ich umiejętności ograniczają się do uchlewania się w barach narciarskich opowiadając, jacy to oni są profesjonaliści. zauwaz ze to forum jest demokratyczne i w sumie trzyma jakies tam standarty prawidlowej dyskusji. Malo jest w sumoie wycieczek osobistych i paplania o ego a nie o meritum czyli nartach choc troche smieci jest. zamiast ogolnie wypowiadac sie popolemizuj w sposob kulturalny z wypowiedziami ktore ci sie nie podobaja a moze masz wlasnie cos sensownego do dodania i wszyscy na tym skorzystaja? nikt za wypowiedzi glowy ci nie urwie: staraj sie trzymac tematu jezeli polemizujesz: powiedzenie ze ktos mi sie nie podoba a ktos inny tak nie jest precyzyjne witamy w gronie Odpowiedz Link Zgłoś
mustek1 Re: Super forum 01.10.06, 20:28 Nie udzielałem się tutaj ale dużo czytałem, dlatego rozeźliłem się trochę. Prozaiczne wątki przeradzają się polemiki między "ekspertami" i ktoś, kto zadał proste pytanie z pewnością zniechęca się do tego forum. W wątku ABC można to bardzo ładnie zaobserwować. Prawdę mówiąc nie jest to denerwujące tylko śmieszne. Ktoś z zagranicy czytając to forum byłby święcie przekonany, że Polska to potęga sportów zimowych. A traz wrzucamy luz i czekamy na opady śniegu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nocoty Re: Super forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.06, 11:33 ciekawe, kogo masz na mysli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jozzo Re: Super forum IP: *.dsl.bell.ca 03.10.06, 05:28 Olej to ludzi na silnym kacu rozne roznosci wypisuja. gosciu ma przeblyski mininego wieczoru i bekocze bez sesu. Trzeba bylo odpuscic poczekac jak dojdze do siebie i zorietuej sie ze to nie jego domena. Cheers, Jozzo Odpowiedz Link Zgłoś