fakt

(51 wyników)
  • Witam, jestem po rozwodzie mieszkam od blisko roku z dziewczyną. Mamy powazne plany ale... o ile moja dziewczyna wie ze jestem rozwodnikiem to nie powiedziałem jeszcze o fakcie bycia rozwodnikiem przyszłej tesciowej. Odwlekam to w czasie chodz wiem ze nie powinienem. Nie wiem jak zaczac rozmowe. Moze pomozecie?
  • Gdyby nie fakt, ze maja inne IP, pomyslalabym... ze Imagine i Komandos57 to ta sama osoba, w zaleznosci od humoru piszaca to lub owo. Jak sadzicie?
  • kwalifikuje mnie na leczenie psychiatryczne? jak to przetrwaliście?
  • Zainspirowana wątkiem o krytyce... Jak przyjmujecie fakt, że ktoś jest w czymś od was lepszy?
  • naprawde nie chce wziąc ślubu???czy to normalne, ze jets mu obojętne czy dziewczyna nosi pierścionek zareczynowy czy nie nosi???
  • Tyle było już dyskusji na temat zdrady, kochanki, rozwodów.Nasuwa mi sie pytanie ? Czy zdradzana żona powinna wiedzieć?.Czy dopóki nic nie wie wszystko jest ok ?.Czy nie powinno to być prawem kobiety?
  • Mam 28 lat, od 1,5 roku jestem w zwiazku z mezczyzna, mieszkamy razem. On ma za soba dwa nieudane malzenstwa, z zona numer 2 jest w separacji od przynajmniej 5 lat. Niestety sa nadal malzenstwem...jestem osoba stanu wolnego i nigdy nie chcialam zwiazak sie z kims kto nawet jedynie formalnie nie jest wolny. O braku rozwodu dowiedzialam sie po pol roku zwiazku- zawsze wypowiadal sie o swojej zonie- "byla zona" bo podobno tak ja traktuje...byl to dla mnie nie maly szok i bycmoze p...
  • Ania musi zobaczyc Ciebie, jak Kasia Janusza ... one wtedy zrobia wszystko:)
  • sledze z wypiekami tzw 'afere Samsonowicza' i czekam na jakies pogloski, przecieki... moze ktoras dziewczyna z forum cos gdzies slyszala? moze ma chlopaka w prokuraturze? dziewczyny nie sepcie ! sprawa kroi sie calkiem grubsza- moze bedzie afera na miare dutroux!! wakacje 2004 zapadna wszystkim w pamiec, bedzie sie mowilo 'a to bylo w te lato co zlapali tego slawnego zboczenca ' ;] papatki! i czekam na jakies tluste ploty !
  • witam, mam problem z partnerką. jesteśmy razem ponad 2 lata i niebawem planujemy stanąć na ślubnym kobiercu. nigdy nie uprawialiśmy seksu innego, niż petting. ja uprawiałem ten klasyczny, powiedzmy systematycznie, z moją byłą, kiedy byliśmy jeszcze razem. moja obecna kobieta jest dziewicą (mamy po 26 lat) i jestem jej pierwszym partnerem. często daje mi sygnały, że chciałaby spróbować, bo jest to bardzo przyjemne etc- wspomina opinie koleżanek po fachu. natomiast za każdym razem, kiedy już ...
  • Czlowiek uczy sie cale zycie. Majac 35 lat zaobserwowalem taka przewrotna zasade; mianowicie fakt ze od innych dostaje sie prawie zawsze to...czego nie chce, albo cos czegos wcale sie nie domagam. Nie mowie tutaj jedynie o rzeczach negatywnych, ale o dziwo rowniez tych... pozytywnych. Kochalem pewna kobiete, pragnalem prawdziwego uczucia od niej, to dostalem tylko seks. Jesli bylo partnerstwo to na zasadach wzajemnosci, prawie jak biznes, o prawdziwe uczucie bylo juz duzo tru...
  • .. bycia doroslym ;) Nie pamietam dokladnie, ale chyba w filmowej wersji "Swiat wg Garpa" Irving'a - babcia rozmwiala z wnukiem na tarasie. Ten w pewnym momencie zapytal - jakie sa w ogole plusy bycia doroslym, bo cos mu sie widzi, ze lepiej pozostac dzieckiem. ona jak dobrze pamietam odpowiedziala, ze miedzy innymi "mozna jesc tyle lodow ile sie zapragnie" jakie Wy widziecie plusy bycia doroslym ? ;) pozdrawiam dedykujac watek naszej "starej, okraglej dzis" Alfice:) ;...
  • No nie mogę... ja? Mizdrze sie do Balbiny??? Siedzimy sobie w łikend w szóstkę przy stole. Popijamy, popalamy, podjadamy, gadamy, wesoło jest, dzieciaki fikają samopas (Jezu jak to fajnie, że juz ich nie trzeba żandarmić, a mojego to nawet przewijać juz nie trzeba, Jezu jak to fajnie) , jednym słowem bawimy sie dobrze. A jak sie bawimy dobrze, to mnie sie gęba nie zamyka od gadania....... Na drugi dzień patrze a lico mej żony nadchmurzone. Pytam o co chodzi. A ona na to: - Jest...
  • Potrzebuje waszej pomocy. Podejrzewam, że być może ktoś już wcześniej poruszał taki temat. Jestem z dziewczyną, z którą zawsze chciałem być. Jak tylko się poznaliśmy wiedziałem, że jest to mój chodzący ideał kobiety. Po kilku latach znajomości sprawy się tak potoczyły, że jesteśmy razem, jesteśmy zaręczeni i planujemy ślub (mamy już zarezerwowany termin). Wszystko byłoby zajebiście gdyby nie moja chorobliwa zazdrość. Nie wiem z czego to wynika ale jestem zazdrosny o wszystkich facetów. Wiem...
  • Czy psycholog Andrzej S. działał w pedofilskiej szajce? Reporterzy Faktu dowiedzieli się, że Andrzej S. ostatnio opowiadał wśród swoich znajomych - psychologów, że rozpracowuje środowisko pedofilskie. Mówił, że zebrał wiele materiałów i niedługo je opublikuje. Policja musi więc sprawdzić ten wątek. Na zdjęciach, które nie pochodzą z internetu, ale z kolekcji Andrzeja S., są tylko jego pacjenci. Policjanci muszą ich wszystkich przesłuchać. Już teraz wiadomo, że śledztwo będzie się ...
  • Hej!moze ktos byl w podobnej sytuacji i mi cos doradzi...Hm moze to historia jakich wiele....Nie wiem co mam robic. Rozstalismy sie z moim facetem po 3 latach...I sama nie wiem dlaczego. Kochamy sie szalenczo, nie potrafimy bez siebie zyc, kilka razy probowalismy, choc tym razem to rozstanie chyba ostateczne. Z jego inicjatywy bo mowi ze ...boi sie zycia i szczescia....Bo wie ze jestesmy i zawsze bylibysmy szczesliwi ze soba. Slyszeliscie kiedys cos takiego?? Od paru miesiecy jest...
  • podobno zycie seksualne jest bardzo wazne, by zwiazek dobrze funkcjonowal. mam prawie 30 lat, od 4lat super faceta przy sobie, ktory coraz czesciej przebakuje cos o slubie.seks z nim jest cudowny tylko ze po prostu ja nigdy nie mialam orgazmu. przed nim mialam 8 innych facetow i z zadnym nie przezylam orgazmu. na poczatku myslalam, ze jestem na to za mloda, ze musze sie dopiero tego nauczyc, potem ze to jeszcze nie ten, az w koncu sie poddalam, bo w sumie nie moze byc tak, ze to ws...
  • od osoby ktora nie byla w stanie odwzajemnic milosci przez 2 czy 5 lat. Wierze w calkowite i natychmiastowe poswiecenie sie drugiej osobie. Jest milosc albo jej nie ma, a nie takie podchody, dozowanie komus milosci w mikroskopijnych dawkach...Nonsens! Denerwuja mnie ludzie ktorzy nie potrafia kochac, nie sa gotowi na zwiazek, ale dla wlasnej wygody konsumuja bezwstydnie cudza milosc, nie majac zamiaru dac w zamian nic, ale tez nie pozwalaja osobie do ktorej nie odwzajemniaja mi...
  • faktów
  • Czy można polecieć w Kosmos. Wrócić i od nowa zacząć życie? Smutno mi? Raczej jestem wśkiekła na los. Gdybym mogła go złapać, skopałam bym mu tyłek. Życie jakie obecnie prowadzę przypomina raczej Alo Mac Bil. Nie wiadomo co jest rzeczywistością, co snem. Od kilku lat składam książki, czasopisam. Już 3 razy próbowałam zrobić to zupełnie sama, bez pośredników. Ale zawsze, gdy upływało pół roku szukania zleceń - coś się zdarzało- wszystko szlag trafiał. To tak jakbym otwierała nowe d...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się