Forum Kobieta Feminizm
ZMIEŃ
      fakt

fakt

(62 wyniki)
    • Dzisiejszy Fakt: "Do czego zdolna jest kobieta, która dowie się o zdradzie męża? Niech przypadek Jarosława B. (48 l.) będzie ostrzeżeniem dla każdego mężczyzny, który nie docenia potęgi zemsty, jaka rodzi się w sercu i umyśle zdradzonej niewiasty. Wiarołomca może skończyć w samych gaciach przykuty kajdankami do osiedlowego trzepaka, napiętnowany i skamlący w nocnych ciemnościach o litość..." Polecam całość w wydaniu papierowym, gdzie więcej szczegółów, w tym podbite oko i "należało mi s...
    • 1. Kobiety są lepiej wykształcone. 2. Więcej jest kobiet bezrobotnych. 3. Kobiety gorzej zarabiają. Są to trzy stwierdzenia powiązane ze sobą i podparte statystyką. Jednak temu trzeba się przyjrzeć bliżej. Większość Pań już jest nastawiona negatywnie do mojej wypowiedzi, bo domyśla się że nie będzie to poprawne z "ideologią feminizmu". 1. Kobiety są lepiej wykształcone - tutaj do ustaleń statystycznych nie mam wątpliwości. Faktycznie jest więcej kobiet z wyższym wykształceniem n...
    • Za gwalt, bo inaczej nie mozna nazwac opublikowania zdjec 14- letniej ofiary gwaltu zbiorowego, zrobione przez facetow, ktorzy ja najpierw upili, a potem zgwalcili. Sad apelacyjny obnizyl kwote odszkodowania z 250 tysiecy do 200 tysiecy: [i]Rzeczniczka SA sędzia Barbara Trębska powiedziała dziś, że w zeszły piątek sąd częściowo uwzględnił apelację pozwanych, zmniejszając kwotę odszkodowania. - Ich działanie było bezprawne, ale były dwa niezależne od siebie zdarzenia wywołujące s...
    • FAKT: GW HAS JOINED TO ORYDZYK IMPERIUM, dzisiaj wywalono moje dwa watki: 1. niepoprawny nt. PIS, 2. niepoprawny nt. posladkow!!! taki sa mtytul nie zostal wywalony z Forum/Kobieta. chcialbym pogratulowac.
    • Dzisiaj (20 marca 2007r) w Faktach na TVN o 19.00 jakiś młody debil z LPR , ale nie Bosak, stwierdził jakos tak (nie bedzie tu cytatu bo nie pamietam, tylko sens wypowiedzi) że w hierarchii zycie dziecka jest ważniejsze od zycia kobiety! Dla mnie jest to skandaliczna wypowiedx. Jeśli w Polsce o moim życiu i jego wartości będą decydować takie gnojki, to najnormalniej w swiecie wynoszę się z tego kraju; jestem młoda nie mam jeszcze własnej rodziny, w tym roku kończę studia, i w za...
    • "Nobel: tylko 33 na 758 laureatów Nobla to kobiety, z czego tylko 12 noblistki w dziedzinach naukowych, z czego tylko 4 otrzymały Nobla samodzielnie (reszta do spółki z mężczyznami" (W. Łysiak, Salon 2) Wiem co usłyszę, że "przez wieki kobiety nie mogły....". Przykro mi - takie gadanie było dobre, powiedzmy, jeszcze 30 lat temu, dziś już nie...
    • co za blazen, kask sobie nalozyl. niedobrze mi jak patrze na tego kolesia. co palancie? dobrze ci sie przetargi ustawialo? to teraz oddaj ludzi rodzinom! serwisy.gazeta.pl/fotografie/5,35076,3136325.html?i=0
    • http://www.nczas.com/?a=show_article&id=1552 Autorki: lek. med. Maria Stachura, dr Beata Trzcińska, dr hab. Jadwiga Wronicz "Polskie feministki, z których wiele zajmuje wysokie stanowiska w rządzie Leszka Millera, od kilku lat podają, że w naszym kraju dokonuje się nawet do 200 tys. nielegalnych aborcji rocznie. Dane te są w rażący sposób nieprawdziwe. Prawdziwa skala podziemia aborcyjnego jest 20 razy mniejsza. Ustawa o planowaniu rodziny, ochronie płodu ludzkiego i warunkach ...
    • ... mordercą Belga okazał się - prawdopodobnie - Cygan poprawił wasze samopoczucie?
    • bi.gazeta.pl/im/8/3144/m3144058.jpg
    • Feminizm w Polsce zatacza coraz szersze kolo, czy Lech Brothers na to pozwola? J. twierdzi, ze "J. Kaczyński: Problem tkwi w PO", fakty.interia.pl/news?inf=711422
    • Google wprowadza ocenzurowaną chińską wersję gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,68367,3130460.html www.msn.com ;) www.altavista.com www.netsprint.pl
    • Kobieta upiecze placek, przewinie pieluche niemowlu, i twierdzi ze jest 100 razy inteligentniejsza od mezcyzny. Mezczyzna, zaprojekruje oraz zbuduje: miasta, srodki transportu, infrastrukture, absolutnie wszystko obprocz wyszywanych serwetek bo te wyszywaja kobiety... Powiedzcie mi kto tu jest glupi. Dlaczego mam uwazac kobete za inteligentniejsze, za gotowanie i zmienianie pieluch niemowlu?
    • klik..klik..klik.. moja klawiatura nie klika.. :) czy ktos te klike widzial? czy ona jest? a moze kim? jaka nosi bielizne? (czarna czy biala)? jakie pytanie zadalibyscie KLICE?? i czy powinnismy z nia walczyc? moje te sprawe przekazac SWIETEMU ZZZZZOORORRRO ZBIBRO ?
    • ciekawe, czy mozna zaznaczyc od kogo chcialoby sie byc take daleko :) Koniec z nudą w samolocie 28.01.2006 08:20 Linie lotnicze starają się dbać o klientów Linie lotnicze starają się dbać o klientów / AFP Klienci nowojorskiego towarzystwa lotniczego AirTroductions nie muszą więcej nudzić się podczas lotu. Wystarczy, że zarejestrują się w bazie danych i określą, kogo najchętniej mieliby jako towarzysza podróży. Program komputerowy dobiera pasażerów pod względem zainteresowań ...
    • placi??? wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,3129674.html to pewnie artykul sponsorowany
    • "Karol, człowiek który został papieżem" jest filmem opartym na faktach ze znakomitą rolą Adamczyka. Czy tacy mężczyźni: niezależni, mocni, aktywni, zdecydowani, a przy tym konserwatywnie patrzący na rodzinę i społeczeństwo i bardzo męscy, imponujący w swojej męskości - winni być świetnymi wzorcami dla mężczyzn, czy przeciwnie?
    • Na początek link: fakty.interia.pl/kraj/prawo_i_bezprawie/news/aresztowani-za-molestowanie-kolezanki,819111,15 I przykład jak reagują na to niektóre osoby: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=52392895&a=52543458 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=54&w=52392895&a=52537125 Nie będę komentować, chciałam tylko, podać do ogólnej wiadomości. Takie komentarze zasługują tylko na to, żeby je zauwazyć i potępić.
    • Mam wrażenie, że o samej postaci coś już było w archiwum, ale jest okazja, żeby przypomnieć, również przy okazji filmu, na temat - www.polityka.pl/kultura/aktualnoscikulturalne/1502123,1,papiez-kobieta-straszy.read
    • hit internetu i mocih telekonferencji... uwaga, przy 150 robi sie HOT bitwaokrzyz.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się