malwa85 27.10.07, 22:40 Czy ktoś wie gdzie w Łodzi lub okolicach jest basen dla maluchów? Chodzi mi o taki z ozonowaną wodą, odpowiednią temperaturą, możliwością kąpieli z dzieckiem itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mammajowa Re: basen dla niemowlaków 27.10.07, 23:10 na pewno nowa gdynia i zdaje sie też na spadkowej. Odpowiedz Link Zgłoś
aramgadkas Re: basen dla niemowlaków 23.11.07, 21:23 Ja chodze z corka do nawej gdyni na zajecia dla niemowlakow... zajecia super.... z tym ze mam wrazenie ze ostatnio cos nie za czysto tam jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
slonko12345 Re: basen dla niemowlaków 30.11.07, 21:09 Właśnie dziś byłam z córcią (4l.) na nauce pływania w Wodnisiu na Spadkowej. Patrycji baaardzo się podobało, mimo że jeżeli chodzi o różne rozrywki dla dzieci, z reguły jest bardzo ostrożna, wymagająca i nie do wszystkiego podchodzi z entuzjazmem. Woda była bardzo ciepła, wydawała się czysta. Basen wprawdzie mały, ale wystarczający do takiej grupy dzieci z rodzicami. Gdzieś na forum czytałam, że niełatwo tam o miejsce i trzeba się zapisywać dużo wcześniej. Ale nam akurat się udało, nie czekałyśmy wcale. Nie wiem jak to wygląda z niemowlakami, ale niektóre dzieci z grupy, w której jesteśmy (2-4 lata) potrafią już przepłynąć niewielki dystans pod wodą, byłam w szoku. Oby mojej Patrycji się nie odwidziało, to może będzie też tak pływać Pozdrawiam, Marta Odpowiedz Link Zgłoś
osimek Re: basen dla niemowlaków 03.12.07, 14:28 My chodzimy na Spadkową odkąd Edyciak skończyła 6 miesięcy. Oto ich strona www.wodnis.pl Mojej córce bardzo się podoba codziennie się pyta czy dziś idziemy na basen. Potrafi zanurkować, skakać do wody z pozycji siedzącej i stojącej. Basen został odświerzony w wakacje. Kadra panie i pan - bardzo mili, profesjonaliśći Odpowiedz Link Zgłoś