staryigruby 21.10.08, 04:21 a teraz mi ludziołki wytłumaczcie dlaczego to taki genialny film i o co w tym wszystkim biega? :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
i.nes Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 07:43 Genialny?? Pffff! Genialny to był film Wima Wendersa "Niebo nad Berlinem", a ten to hamerykańska wersja, zredukowana do wyciskacza łez ;P Odpowiedz Link
karka831 Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 13:25 Wima Wendersa szanuję za Million Dollar Hotel. Nieba nad Berlinem nie widziałam (jeszcze). A Miasto Aniołów, w sumie wycisnął łzę, nie powiem .Poza tym lubię Meg. :) Odpowiedz Link
menk.a Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 13:37 nuova napisała: > O czym? o milosci. I jak powiedziała Bercik oglądajac ze mną wczoraj Słodki listopad: i zeby nie było zbyt kiczowato ktoś z głównych bohaterów musi umrzeć. :] Odpowiedz Link
vandikia Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 13:59 Bo jest ciepłym filmem. Bo Anioł rezygnuje ze swojej świętości, żeby przeżyć miłość. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 14:28 staryigruby napisał: > a teraz mi ludziołki wytłumaczcie dlaczego to taki genialny film i o > co w tym wszystkim biega? :) Ja nie wiem dlaczego. Do dzisiaj się zastanawiam jak widzę, że będzie w tivi. Odpowiedz Link
izabellaz1 Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 14:29 W dodatku nie lubię straszliwie filmów z Meg Ryan (czy jak się Ją tam pisze). Nic mi nie zrobiła ale działa mi na nerwy w filmach. Odpowiedz Link
karka831 Re: Miasto Aniołów 21.10.08, 14:41 A ja właśnie bardzo lubię. Chcesz się pokłócić? ;P Odpowiedz Link