Forum eDziecko eRodzice emama
ZMIEŃ
      gimnastyka

gimnastyka

(8 wyników)
    • Z grubej rury: czy uważacie czasem że macie męża debila??? Ja teraz tak myślę, bo doszłam pod ścianę. Po krótce: nasza 6letnia córka od 2,5 roku chodzi na gimnastykę artystyczną. Od zawsze uważaliśmy, że nigdy nie będzie gimnastyczką; traktowaliśmy to jako formę zabawy. Popołudniami miała zajęcie, cieszyła się z wyników, my cieszyliśmy się z nią. Było super. Do ostatniego czasu. Zaczęła chodzić do grupy wyżej. I tu już nie jest tak miło. Są wymagania, treningi 4 razy w tygodniu po 2,5 ...
    • Posłałybyście swoje dziecko badz moze juz poslalyscie? mamtalent.tvn.pl/wideo/wszystkie-kategorie,1,1/wygimnastykowany-duet,21632.html moim zdaniem piękny sport tylko co pozostanie za 15lat z ich kregosłupa, stawów, więzadeł? ja dziecka na tego typu sport nie poślę dla jego zdrowia, chyba ze bedzie bardzo chcialo ale wole ogladac takie rzeczy niz zeby moja corka byla narazona na przyszle kalectwo, wyslalabym na basen bo to zdrowe dla niego. A wasze dzieci trenuja tego typu sport?
    • próbowała któraś z was? ja gimnastykuję twarz od około dziesięciu dni po kilka minut dziennie i wyglądam już wyraźnie lepiej
    • Mama 26 miesięcznej Róży Zapraszam na: GIMNASTYKĘ specjalnie DLA MAM (zorganizowaną!) Mamy uczestniczą w zajęciach wraz z dziećmi w wieku od 6 miesięcy do 3 lat. W programie: · Ćwiczenia wpływające na smukłość sylwetki, w szczególności na okolice bioder, ud i brzucha · Ćwiczenia poprawiające kondycję biustu · Ćwiczenia wzmacniające nadwerężone mięśnie kręgosłupa W trakcie ćwiczeń małe dzieci bawią się na kocyku przy mamie, starsze maluc...
    • JAk sie okazuje nauczycielka karze im biegać osiem minut bez przerwy po sali. Mała twierdzi, że od tego strasznie bije jej serduszko i jest zmęczona. W dodatku to jest tak, że co tydzień dzieci muszą biegać minutę dłużej więc ten czas się wydłuża, a mała co raz bardziej narzeka. I teraz żebym nie wyszła na jakąś kompletną paranoiczkę, bo wiem, że dzieci są w ciągłym ruchu i gdyby to zliczyć to pewnie przebiegają w ciągu dnia min dziesięć kilometrów, a moja córka jest nadruchli...
    • Kochane, pootrzebuję porady, Trzy tygodnie temu urodziłam synka. Miałam cesarkę, ale czuję się dobrze. Oczywiście chciałabym szybko wrócić do poprzedniej figury. Czy możecie mi powiedzieć kiedy mogę zacząć ćwiczyć i jak intensywnie? Kiedy mogę zapisać się na aerobik, a może joga byłaby lepsza? A czy znacie w Warszawie gimnastykę specjalnie dla dziewczyn po porodzie? Podzielcie się proszę ze mną własnymi doświadczeniami. Pozdrawiam. Malgosia_SL
    • nie bardzo rozumiem w jakim celu ludzie to robia? czy nie wystarczy normalnie sie gimnastykowac? dla zdrowia i rownowagi.
    • Jeszcze jedno bo zapomniałam? Ile kosztuje u Was przedszkole. Ja pochodzę zz Sandomierza i opłaty są takie - opłata stała za przedszkole-75zł -opłata za wyżywienie -3zł dzienie -ubezpieczenie roczne -22zł -rytmika-50zł-rocznie -kom.rodzicielski-40zł rocznie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się