Forum eDziecko edziecko Małe dziecko
ZMIEŃ
      gimnastyka

gimnastyka

(3 wyniki)
    • Synek z rana mi opowiada, że nie mógł iść wczoraj na gimnastykę, bo go nie zapisałam o_O Rano kiedy go odprowadziłam, to zapytałam się Pani i faktycznie jest gimnastyka korekcyjna, tylko, że gdy zapisywałam syna do przedszkola, to Dyrektorka wspomniała [b]tylko [/b]o logopedzie, a ja myślałam, że gimnastyka jest po prostu w innej grupie. Synek się wczoraj rozpłakał, gdy Pani powiedziała, ze on nie może iść na gimnastykę (odebrał to jako karę :( ) No więc, jeśli chcę zapisać syna, to muszę...
    • cwiczenia polegaja na dotykaniu jezykiem nosa, brody etc - gimnastyka jezyka ;) w praktyce dziecko ma jezykiem dotknac nosa? czy to tylko przenosnia?ma kierowac jezyk w strone nosa jak najdalej? tak sie zastanawiam ja osobiscie nie ejstem w stanie tego zrobic... brakuje paru cm...
    • Witam, moja córka chodzi do zerówki jako 5latek. Problem polega na tym, że ona nie chce ćwiczyć na gimnastyce. Muszę wspomnieć, że w zeszłym roku chodziła do przedszkola i było to samo. Wtedy odpuściliśmy, ponieważ córka ciężko przeszła samo pozostawanie w przedszkolu. Płakała przez jakieś dwa miesiące. Wszelkie próby namówienia jej, przez nas jak i panie przedszkolanki, do ćwiczenia nie skutkowało. Nikt przecież nie będzie jej na siłę ustawiał na sali gimnastycznej. Ona nie bę...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się