gimnastyka

(18 wyników)
  • Witam. Moja 8 letnia córka potrzebuje gimnastyki korekcyjnej (krzywe plecy). Przetrząsnęłam neta ale dużego wyboru nie ma. Proszę o radę i sprawdzone namiary. Mieszkam na Białołęce, Tarchomin dlatego ten region najbardziej mnie interesuje.
  • Szukam namiarów na gimnastykę korekcyjną dla dzieci na Woli, może ktoś ma jakiś sprawdzony adres i chciałby się podzielić.
  • Witam! Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje na temat sekcji gimnastyki artystycznej w IKS działającym przy AWF. Interesuje mnie przede wszystkim, w jakim wieku Wasze dzieci zaczęły trenować, jak oceniacie atmosferę zajęć, podejście instruktorki do dzieci, częstotliwość zajęć. Czy można te zajęcia traktować jako hobby, czy też są one nastawione raczej na przygotowanie zawodnicze? Z góry dziękuję.
  • Dziewczyny Przekopałam się przez forum, ale niestety wątki w tym temacie są już dość stare i częściowo nieaktualne... Szukam gimnastyki dla kobiet w ciąży w lewobrzeżnej Warszawie (najchętniej albo Ochota / Mokotów albo Bemowo/Wola/Bielany) w godzinach umożliwiających uczestnictwo kobietom pracującym. Przejrzałam stronę Aktywne9Miesięcy, ale tam najpóźniejsza godzina to 16:30, a ja pracuję do 17 :-( więc cokolwiek przed 18 odpada. Czemu wszystkim wydaje się, że kobieta w ciąży jest na zwoln...
  • Cześć! Mój syn ma zdecydowane nadwyżki energii. WF w szkole to farsa na korytarzu, tylko raz w tygodniu mają faktyczne zajęcia sportowe z fachowcem. Syn chodzi na karate 2 razy w tygodniu, ale nadal to mało. Nie chcę go zapisywać na kolejne zajęcia. Marzył o piłce nożnej, ale wyszło nam znów karate (te same dni tygodnia). Poza tym syn protestuje przeciw kolejnym zajęciom, bo chce pobyć z mamusią. Czy ktoś z Was chodzi na jakieś zajęcia sportowe z dzieckiem? Może Tai-Chi albo co...
  • Witam, szukam dla dziecka zajęć z gimnastyki artystycznej. Najchętniej na warszawskiej Ochocie. Czy możecie coś polecić?
  • Dziewczyny, czy wiecie może gdzie odbywają się zającia dla babeczek oczekujących maluchów??? Chodzi mi głównie o Ursynowów i okolice. Znalazłam co prawda zającia w Fitness Parku na Warszawiance, ale odbywają się o 12.30, a ja wtedy pracuję. Może są jakieś miejsca, gdzie można się troszkę poruszać popołudniami? Pzdr, Beata.
  • Dziewczyny, mam prośbę - podpowiedzcie mi gdzie sa jakieś fajne, niezbyt forsowne i w miarę niedrogie zajęcia z gimnastyki dla kobiet w ciąży? Przed ciążą nie ćwiczyłam regularnie, ale teraz odczuwam potrzebę "rozruszania kości", potrzebuję trochę ruchu, ale pod okiem instruktora. Będę wdzięczna za konkretne namiary.
  • Jestem mamą 2 latki. Wracam powoli do życia zawodowego, jednak nadal mam sporo czasu "domowego". Te dwa lata poświęcone rodzinie, pomimo nawału obowiązków rozleniwiły mnie bardzo społecznie i sportowo. Nie ma pomocy w postaci opieki do dziecka, a zostawianie go z opiekunką kosztuje przynajmniej 6 zł za godzinę. Pomyślałam, że gdyby udało się zebrać kilka MAM z Warszawy, mogłybyśmy sobie zorganizować (mogłabym zorganizować) zajęcia sportowe z towarzyszącymi nam dziećmi. Te mniejsz...
  • witam, kończę właśnie 23 tc i chciałabym się zapisać na gimnastykę w wodzie dla kobiet w ciąży. Słyszałam już o tym, ale nie pamiętam gdzie. Ważne, żeby to było w Warszawie. Czy ktoś coś wie???
  • generalnie na trasie metra. Tylko szukam czegoś w normalnej cenie. NA razie sprawdziłam Gymnasion i tam jednorazowe wejście kosztuje 50 zł. Trochę za drogo. 3 lata temu mięli cenę 25 zł dla brzuchaczy. Moze polecicie cos innego, mogą tez być zajęcia w wodzie, ale takie typowo dla ciężarnych.
  • Czy ktoś wie może gdzie w Warszawie można chodzić na jakąś gimnastykę z maluszkiem. Chodzi mi o to, żebym ruszała się i ja i dziecko(4 m-ce).Nie mogę nigdzie trafić na coś takiego.
  • Witam, Moja 8 letnia córka w ostatnim czasie bardzo urosła. Wczoraj byłam z nia u ortopedy, zrobiliśmy RTg, na podstawie którego lekarz stwierdził ledzwiowo-piersiowe skrzywienie kręgosłupa i zalecił, ćwiczenia rehabilitacyjne i basen Czy wiecie gdzie w Warszawie mozna zapisać dziecko na jakies dobre zajecia korygujące wady postaw. mam skierowanie od lekarza.
  • czy któraś z Was namierzyła jakieś fajne zajęcia? najchętniej pochodziłabym na jakąś gimnastykę na basenie, ale w fitness park ją zawiesili a drugiej nie znajduję. alternatywna opcja to zajęcia gimnastyki/jogi, na które mogłabym chodzić z córcią 2,5letnią? i w ogóle jaki basen polecacie żeby się nie bać do niego wejść? potrzebuję ruchu dramatycznie, uważam że zbyt duży jest udział sadełka w moim brzuszku:( no i chciałabym być w lepszej kondycji tym razem. może jak się wygimnasty...
  • Czym gdzieś w Warszawie jest gimnastyka dla kobiet w ciązy (oprócz tej w ramach szkoły rodzenia)? Chciałabym się poruszać, ale samej mio się nie chce. Podobno jest jakieś miejsce gdzie prowadzone są takie zajęcia.
  • gdzie godne polecenia miejsce z ćwiczeniami dla ciążówek??
  • Mieszkam na Bemowie- gdzie chodzicie na ćwiczonka dla ciążówek??
  • Drogie e-mamy mam nadzieję że pomożecie mi -szukam zajęć z integracji sensorycznej ale chodzi mi o naprawdę super wyposażoną salę do nich. Jeśli którś mama może mi coś polecić to bardzo proszę. I jeszcze jedno pytanie-szukam miejsca gdzie mogłabym zapisać synka na jakieś zajęcia ruchowe- nie chodzi mi o taniec czy gimnastykę. Ale o takie zajęcia, podczas których mógłby się wyżyć, zmęczyć, podnieść swoją sprawność fizyczną. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się