Forum Sport Fitness
ZMIEŃ
      gimnastyka

gimnastyka

(10 wyników)
    • Myslę, ze nigdy nie jest za późno. Kiedyś byłam dość sprawna teraz pracuję na siedząco. Kręgosłup mi nawala i wszystko skrzypi. Chcialabym zacząć systematycznie ćwiczyć, generalnie dla zdrowia. Ale gdzie???? Po tylu latach musze zacząć gimnastykę od powolnego rozpędzania się. Szukam miejsca gdzie ćwiczą Panie w tzw. srednim wieku, lub z nadwagą. Gdzie ćwiczenia śa spokojne, bez biegania, rozciagające od "zera" itp. Moze ktos zna takie miejsce. Szukałam w internecie ale nie znalazła...
    • Hej! Nie jestem pewna, czy to właściwe forum na takie pytanie, ale spróbuję. Mam krzywy kręgosłup i często, kiedy na przykład długo stoję, bolą mnie plecy, różne odcinki kręgosłupa. Proszę o pomoc, jakieś wskazówki, może linki - jak gimnastykować w domu kręgosłup i zmniejszać jego wady. W dzieciństwie chodziłam na gimnastykę korekcyjną i pomogło. Mam 22 lata, mam nadzieję, że nie jestem już za stara, żeby pozbyć się tych skrzywień? Z góry dzięki za odpowiedzi!
    • hej..bylem wlasnie w Szczecienie ürzez cztery dni..i tak sobei postanowilem pojsc do fitnesklubu.. Ogolnie ok. Ale ubawilem sie w szatni. Tu nikt nie robi ceregieli z przebierania sie czy kapania pod prysznicem.. W Szczecinei ubawilem sie po pachy widac kilku gosci ktorzy brali prysznic w slipach:))) a w przebnieralni byla prawdziwa giimnastyka z obwiazywaniem sie recznikami i przebieranie:) najlepsze byly akcje kied taki recznik sie odwiazla i zsunal..wtegdy jegomosc lapal jedna reka...
    • mam do wyboru praktycznie wszystko tzn: ABS Aerobic Low Aerobic Body Sculpt Body Styling Body Tonic Body Shaper co z tego wybrać ?? chciałbym popracować nad mięśniami brzucha oraz pleców. Callatonic Hi/Lo Step +50 Tae-Robics Slide Body Ball Zdrowy kręgosłup
    • Jestem w 4/5 tygodniu ciazy. Czuje sie dobrze, nie mam dolegliwosci i gdyby nie test niczego bym nie zauwazyla. Do tej pory raz-dwa razy w tygodniu gimnastykowalam sie w domu: 15-30 minut rowerek stacjonarny jako rozgzewka a potem glownie cwiczenia na brzuch, ale tez i troche na nogi itd. Czy moge taki program kontynuowac jeszcze przez jakis czas? Czy moze to byc niebezpieczne (szczegolnie brzuszki?) Zaczelam ten watek na forum "zdrowie kobiety", ale jak na razie bez odpowiedz...
    • Czy widzieliście gdzieś w sprzedaży jogę na dvd? Nie mam video tylko dvd, a chciałabym ćwiczyć. Czy u nas można dostać jakiekolwieg ćwiczenia na dvd?
    • Postanowilam polaczyc przyjemne z pozytecznym i tegoroczny urlop spedzic na wczasach rekreacyjno-odchudzajacych. Znalazlam odpowiednie miejsce, w ktorym gwarantuja nieskokaloryczna diete i rozne zajecia ruchowe. Codziennie jest gimnastyka poranna, basen, rozne zajecia typu aerobic, step, itp. do wyboru, wieczorem sauna. Poza tym mozna korzystac z rowerow, sa organizowane ogniska, w poblizu jest stadnina koni. Poza tym w cene pakietu wliczono kilka zabiegow pielegnacyjnych typu kap...
    • Gdzie może w Warszawie poćwiczyć w grupie kobieta po 60? (Wygląda na max.45) Siłownia odpada, ale na gimnastykę odchudzającą albo dla pań chcących utrzymać figurę i formę to bym ją upchnęła. Pomóżcie!
    • Prosze o SZCZERE opinie o wczasach odchudzajacych - zwlaszcza o osrodkach p.Hulewicza.
    • Witam! Chciałam zapytać które z kaset z ćwiczeniami, są warte kupienia. Chce sama poćwiczyć a z kasetą jest mniej nudno:). Widziałam kilka kaset Cindy i jeszcze inne, nie wiem które są najlepsze. pozdrówka M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się