Forum Kobieta Uroda i kosmetyki Uroda
ZMIEŃ
      gimnastyka

gimnastyka

(6 wyników)
    • Jestem od urodzenia chora na serce. Jakieś 4,5 roku do tyłu miałam operację. Chciałabym zacząć gimnastykę, ale nie bardzo wiem od czego, żeby nie obciążać zbytnio mojego serca, które czeka wymiana zastawki. Widzę jak powoli siadają mi mięśnie i stawy. To pewnie zasługa tego, że od 5 klasy szkoły podstawowej nie ćwiczę na w-fie, a jestem teraz na 4 roku studiów. Chcę wyglądać normalnie, być zdrowa i móc się wreszcie ruszać.Pomocy.
    • no więc niedawno wróciłam z tejże i czuję, jak powoli zaczynam czuć wszystkie mięśnie :-)). Kiedyś (6-& lat temu) chodziłam przez 2 lata na klasykę - nic tak fajnie nie rozciąga i nie kształtuje sylwetki. Te zajęcia to więcej gimn/rozciąganie, ale też przy drążku itd. Polecam, zwłaszcza, że w centrum W- wy (Twarda, koło rest. Delfin), no, ale raczej dla studentek/wolnych zawodów/nie prac., bo zajęcia są w godz. 10:00-11:15 (co mi akurat odpowiada - po ostatnim katowaniu uczniów prz...
    • Czy znacie jakies skuteczne sposoby walki z cellulitem. Ja mialam niewielkie zmiany na udach 3 lata temu i pamietam, ze regularnie wmasowywany krem i masaz przyniosl poprawe...i przestalm sie przejmowac...do dzis...sztuczne oswietlenie w przebieralni na silowni bezwzglednie odslonilo wszystko...nawet pupa nie jest az taka jedrna jak kiedys :( na szczescie w domu zarowka jest slabsza... Co radzicie, znacie jakies skuteczne kremy? a moze sa jakies specjalne cwiczenia?
    • Czy znacie jakieś ćwiczenia, które pomagają na zmarszczki mimiczne, np. wymawianie samogłosek, oklepywanie podbródka , czy to w ogóle pomaga. Jak możecie to podzielcie się instrukcjami do takich ćwiczeń
    • kiedyś informowałam, że jest w W-wie gimnastyka baletowa i że to fajna rzecz i że gdyby ktoś chciał :))))... bo ze względu na niską frekwencję mogą zlikwidować. No i teraz ze względu na niską frekw. przenoszą zajęcia na 15:45 w piątek. jak frekwencji wciąż nie będzie, to zlikwidują :(. a, zajęcia są na Twardej, niedaleko Ronda ONZ, koło restauracji Delfin. Wiem, że lepiej byłoby po 16:00, ale o 17:00 przychodzą bejbiki na ćwiczenia. No, ale może komuś się zechc...
    • Zadna dieta nie skutkuje a stosowalam ich kilka. Czy sama gimnastyka jest skuteczna ??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się