Gość: Mila IP: 213.199.253.* 06.06.13, 15:55 WARTO TAM ZROBIĆ WESELE Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 20:27 nie warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: HOTEL KORONA IP: *.180.69.234.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 06.06.13, 20:52 Wesele? z ich parkingiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 22:45 I niedosmażonymi kotletami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 22:55 Jeśli masz w rodzinie takich delikwentów jak powyżej to myślę, że nie warto ich zapraszać nigdzie. Szczytem bezczelności jest to by w tak ważnym i stresującym dla młodych dniu, który starali się zorganizować jak najlepiej dla gości - wybrzydzać ! Wiem, że w każdej rodzinie znajdzie się kilka takich osób, które choćbyś ich zaprosiła na kolację do prezydenta to nie będzie im się podobał kolor serwetek. Na przyjęciu w Koronie byłam i nie narzekam. Jest kilka sal, my byliśmy na tej mniejszej, ok 20 osób. Wszystko ładnie wyglądało, a menu zależy od wyboru młodych. Na tym przyjęciu co ja byłam to młodzi trochę zaszaleli i były bardzo dziwne dania, ale nikomu do głowy nie przyszło, żeby narzekać..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.13, 23:59 A tobie nie przyszlo do glowy, ze taki " delikwent" nie chcac jesc surowej swini, nie wybrzydza, tylko dba o swoje zdrowie...? Chcialabym cie zobaczyc jak wcinasz rozowiutkiego kotlecika, nie omieszkaj nakarmic nim swojego dziecka... Smacznego Menu moze i zalezy od mlodych, ale raczej mloda nie stoi nad patelnia pilnujac czy mieso juz nie krwawi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fasola Re: HOTEL KORONA IP: *.play-internet.pl 07.06.13, 09:45 Nie umrzesz jak zjesz trochę surowej świni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: q Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 11:51 Na przyjęciu na którym byłam nie było ani jednego dania, które byłoby niejadalne. Nie mam więc podstaw żeby ci wierzyć, a jeśli nawet coś takiego miałoby miejsce to nie możesz generalizować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.13, 15:45 Ale wypowiedziec sie chyba moge, co...? Czy mozna tylko pozytywnie? Jakies dziwne obyczaje panuja w tym dziwnym Ciechanowie, jak ktos cos skrytykuje, to albo malkontent, albo wybrzydzajacy delikwent, albo konkurencja... Ludzie, nie podobalo mi sie, ktos zapytal, napisalam, komus innemu sie podobalo, napisal i dobrze. Jedni lubia surowe mieso, inni wola wysmazone. Jak kupicie chleb z gwozdziem, tez powiecie, ze nie zaszkodzi...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: HOTEL KORONA IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 15:51 Jak gowna zjesz tez nie umrzesz, ale kazdy woli jesc dobre jedzenie od gowna, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: HOTEL KORONA IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 15:50 Widac ze wlasciciel, albo inny przyjaciel hotelu to pisal. Ja bylem tam na komunii, jakas tragedia, wszyscy sie stukali lokciami przy jedzeniu, jedzenia malo, juz w Tango lepiej z jedzeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smakosz Re: HOTEL KORONA IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.13, 16:13 Ja też nie polecam. Nie byłam tam co prawda na komunii czy weselu, ale na organizowanej (z wcześniej umówionym menu i rezerwacją) kolacji służbowej na około 20 osób. Niestety jedzenie pozostawia wiele do życzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: c Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 13:29 ilość jedzenia zależy od sponsora:chciał tanio to było mało,ale tak jest wszędzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mila Re: HOTEL KORONA IP: 213.199.253.* 10.06.13, 09:25 no to rezygnuje dzięki wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: HOTEL KORONA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.13, 13:17 A gdzie ten hotel jest? Odpowiedz Link Zgłoś