Dodaj do ulubionych

Hotel dla psa

IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.07.11, 19:10
Kochani ratunku ! W poniedziałek wyjazd na upragnione zagraniczne wakacje (wszystko opłacone) a zdeklarowana opiekunka mojego czworonogiego przyjaciela złamała nogę.Czy w okolicach Ciechanowa i nie tylko funkcjonuje coś w rodzaju psiego hotelu? Cena nie odgrywa większej roli- chodzi mi o profesjonalną FAKTYCZNĄ opiekę.Bardzo proszę o błyskawiczną informację- do Pawłowa Go nie oddam.Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: M Re: Hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.11, 19:26
      Ja chętnie zaopiekuję się pieskiem. Mam już doświadczenie i bardzo dobre warunki, duża działka, spokój, w pobliżu łąka. Jestem z Ciechanowa. Kontakt: maciek1602@poczta.onet.pl
      • mjolanta Re: Hotel dla psa 23.07.11, 20:23
        Polecam ten hotel, bynajmniej mój pies nie narzekał ;) [url=http://www.aukcjelokalne.pl/?site=show&item=509]hotel[/url]
        • mjolanta Re: Hotel dla psa 23.07.11, 20:37
          Poprawiam link: www.aukcjelokalne.pl/?site=show&item=509
          • Gość: re Re: Hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.11, 07:52
            ula.s1@wp.pl
      • nikolita Re: Hotel dla psa 30.04.17, 15:30
        Witam. Czy nadal zajmujesz się opieką nad psami? Pies waży jakieś 30kg. Ile kosztuje doba?
    • Gość: Gość Re: Hotel dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.11, 15:50
      Uwierz mi- nie eksperymentuj! Postaw na fachowość. Pan Zbigniew Stępski - Przybyszewo koło Zeńboka. To jest gwarancja profesjonalizmu na którym ci głównie zależy.Prawdziwy przyjaciel piesków (ma hodowlę owczarków niemieckich). Powiem ci tylko tyle ,że mojego pieska odebrałam po dwóch tygodniach wypielęgnowanego i szczęśliwego . W sierpniu br. na pewno tam wróci a ja na pewno będę zupełnie spokojna. Dodam Ci,że będzie miał tam również opiekę medyczną. Gorąco polecam.
      • Gość: zadowolona Re: Hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 24.07.11, 21:44
        To prawda! Sama właśnie wróciłam z wakacji i z bijącym sercem na ramieniu pojechałam odebrać swojego ukochanego pupila właśnie z Przybyszewa. Uwierzcie, że bardzo ucieszył się na mój widok ale to Pana Zbigniewa nie odstępował na krok. W pierwszym momencie byłam zdezorientowana i trochę wkurzona (zazdrosna) ale po chwili uspokoiłam się a zarazem uświadomiłam sobie,że to tylko świadczy o tym jak mój pies był dobrze traktowany. Super,że w mojej okolicy jest taki hotel. Ja spokojnie wypoczywam i mój pies również ma wakacje. Trzeba to zobaczyć samemu na własne oczy, bo nie uwierzycie. Również gorąco polecam.
        • Gość: Ewa Re: Hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.11, 11:50
          Ja także zostawiam moją Afkę u państwa Stępskich i jestem bardzo zadowolona z ich hotelu.
          To wspaniail,serdeczni ludzie z super podejściem do zwierząt.
          Wszystkim polecam to miejsce! Wasze zwierzaki będą mogły bezpiecznie czekać tam na wasz powrót.
          • Gość: ja Re: Hotel dla psa IP: *.cnow.pl 26.06.13, 21:48
            Ile taki pobyt psiaka kosztuje u Pana Zbigniewa? I czy można jakiś kontakt?
            • Gość:   Re: Hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.13, 23:00
              To jest forum dyskusyjne nie reklamowe!
    • s11p Re: Hotel dla psa 05.05.17, 11:47
      Co to za pies? rasa? Na ile wyjeżdżasz?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka