Dodaj do ulubionych

hotel dla psa

IP: *.debica197.tnp.pl 04.02.13, 18:54
Słyszałam że w okolicy Ciechanowa jest hotel dla psów.Jeśli ktoś korzystał z usług tego hotelu,napiszcie jak tam jest i jak traktują zwierzaki.Bardzo mi zależy, ponieważ w sobotę wyjeżdżam i nie mam gdzie zostawić swojej ukochanej suczki. Proszę o jakieś namiary!
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: hotel dla psa IP: *.cnow.pl 04.02.13, 19:01
      schronisko w Pawłowie świadczy taką usługę ale nie wiem jaka cena za dobę.
      • Gość: w Re: hotel dla psa IP: *.cnow.pl 04.02.13, 19:04
        Ja bym się nie zdecydowala na Pawłowo. Przemysl to. Może jednak znajdziesz kogoś kto chociaz będzie przychodził do psiaka
    • Gość: Olga Re: hotel dla psa IP: *.tktelekom.pl 04.02.13, 19:34
      ZBIGNIEW STĘPSKI polecam

starszy wątek
      forum.gazeta.pl/forum/w,557,127286402,,Hotel_dla_psa.html?v=2
      • Gość: Halina Re: hotel dla psa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.13, 20:04
        też polecam Pana z Pszybyszewa mieszka zaraz za kościołem w Zeńboku :-)
        • Gość: kaja Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.13, 01:19
          Też zostawiałam u pana Stępskiego swoją suczkę. wszystko w najlepszym porządku, sunia była szczęśliwa, zadbana, nakarmiona i na pewno w tym roku też skorzystam z hotelu dla niej :)

Tu masz stronkę

www.ztrojanskiegolasu.pl/?d=hotel_dla_psow&Menu=onas
          • Gość: lusi Re: hotel dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.13, 08:53
            ja również polecam pana stepskiego. moje dwa psy były tam przez tydzień. :)
            • Gość: darek Re: hotel dla psa IP: 80.249.4.* 05.02.13, 09:55
              Zdecydowanie, to prawdziwy przyjaciel zwierząt co zawsze zapewnia mi spokojną głowę podczas wypoczynku. A pies wraca tam jak do domu.
              • Gość: labek Re: hotel dla psa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.02.13, 10:36
                Z czystym sumieniem mogę polecić hotel dla psów w Przybyszewie u Państwa Stępskich. Moje psy chętnie tam zostają, a ja mam spokojną głowę podczas wyjazdu. Pieski mają zapewnione tam bardzo dobre warunki i fachową opiekę. Nie ma lepszego rozwiązania :)
                • Gość: Basia Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.mm.pl 12.07.13, 23:13
                  Ja właśnie odebrałam swoje pieski z hotelu pana Zbyszka Stępskiego i jestem bardzo zadowolona.Psiaki zadbane i zrelaksowane!Byłam nawet trochę zła,że od razu do mnie nie podbiegły.To bardzo dobrze świadczy o panu Zbyszku.Udzielił mi również kilka cennych rad.
                  Bardzo polecam ten hotel.Na pewno skorzystam ponownie i polecę innym.
                  • Gość: ja Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 13.07.13, 08:46
                    No ok ale jaka cena? ile za dobe?
          • Gość: gosc Re: hotel dla psa IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.13, 12:59
            a jaki jest cennik za taką usługę? to się płaci za dobę?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka