Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 20:55 witam, chciałabym się dowiedzieć od Was co sądzicie na temat hotelu Korona, interesuje mnie czy ktoś z was robił tam jakąś imprezę, ogólnie czy jest zadowolony itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: klient Re: Hotel Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 21:01 Kicha ponieważ restauracja jest w piwnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Hotel Korona IP: 213.199.253.* 06.03.09, 21:30 Restauracja wcale nie jest w piwnicy, tylko na parterze... To recepcja jest na wysokości piętra i dlatego schodzi się do restauracji schodami, stąd to wrażenie zejścia jakby do piwnicy. Byłam tam ze znajomymi na imprezie ostatkowej. Było SUPER!!! Bardzo dobre jedzenie! Świtna muzyka, miła obsługa. Myslę, że jeszcze tam wrócę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Hotel Korona IP: *.xdsl.centertel.pl 07.03.09, 21:40 Moim zdaniem wszystko OK jedzenie bardzo smaczne - a wystrój elegancki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: korona Re: Hotel Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.09, 11:13 na warunki ciechanowskie jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Hotel Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.09, 20:58 dzięki, ale bardziej chodzi mi o organizację imprez typu komunię, chrzciny, może ktoś robił, i podzieli odczuciami swoimi. Bo jedzenie owszem już sprawdziłam sama jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jalu Re: Hotel Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 06:10 Polecam Hotel Korona w Krakowie!!!Świetne miejsce!!!Dobre ceny i standard Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Hotel Korona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.09, 12:23 chodziło mi o hotel Korona ale w Ciechanowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jalu Re: Hotel Korona IP: *.chello.pl 18.03.09, 12:36 Odpowiedż inteligentna inaczej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxc Re: Hotel Korona IP: *.adsl.inetia.pl 18.03.09, 12:52 Ja tam mialem szkolna impreze. I jestem zadowolony, jedzenie bardzo dobre Moge smialo polecic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdrowy Re: Hotel Korona IP: 68.40.97.* 02.07.09, 16:57 pozdrawiam piszącego w imieniu barona. Odpowiedz Link Zgłoś