idziemy

(85 wyników)
  • Tak się zastanawiam. U mojej Klary jutro w przedszkolu jest impreza z okazji dnia babci i dziadka. O dziwo chęć przybycia wyrazili i jedni i drudzy dziadkowie. Ale tak się zastanawiam czy iść tam też np. zrobić jakieś zdjęcia? Czy po prostu czekać aż wrócą do domu po imprezie.
  • Wybiera się ktoś? Niestety są tylko w Warszawie, ale nie wiadomo kiedy znów pojawi się okazja. Chciałabym pojechać z Majką ale nie wiem czy uda mi się wszystko zorganizować (dojazd, nocleg), szkoda mi przegapić taką możliwość.
  • Igorek juz zdrowy, zero kaszlu, kataru, antybiotyk "zjedzony" do konca, i teraz pytanie - isc do kontroli na osłuchanie? nie szłam z Nim do przychodni zeby czegos gorszego nie podłapał, wzywalismy lekarza prywatnie do domu, i teraz co? iść? byłabym spokojniejsza ale...
  • Przegapiłam koncert Perfectu w Gdyni... Ale nic straconego. Jadę 11 lipca do Kościerzyny zobaczyc na żywo mój ukochany Perfect. Ale się cieszę ! Dzieci zostaną w domu z opieką a my z m na koncert i piwko :-)
  • Od miesiąca z przerwami a to jedno a to drugie ząbkuje w nocy. W dzień jest ok, ale w nocy pojawia się ból. Ile mogą iśc te trzonowce ?!!!
  • chodzi zarówno o lipczątka, które już drugi czy trzeci rok pomaszerują do swoich placówek, jak i te, co dopiero rozpoczynają edukację przedszkolną, a pytanie nasunęło mi się wczoraj, po rozmowie z babeczkami z podwórka, bo okazało się, że dzieciaki z sąsiedztwa mają każdy inną sytuacji i żadnej logiki w tym nie widać :/ na przykład, grupa mojej Marysi została zmieniona w ten sposób, że odeszło z niej pięcioro dzieciaków-starszaków, a na ich miejsca zostały przyjęte dzieci o rok młodsze, i w t...
  • my w tym roku się wybieramy;) jest to pierwszy raz od .... uuuu i jeszcze troche;D no i mam taki mały problem, bo nie mam zielonego pojęcia CO ubrać?? mamy zarezerwowany stolik w jakieś 6 par w Mieście Aniołów w Gdańsku, tj. dyskoteka na Boga co sie teraz nosi?? nie chciałabym wyglądać jak stara baba;/
  • Ja idę dzisiaj/jutro bo na premierę w Multikinie na godzinę 0:01. W sumie nie pociąga mnie takie kino no ale m już dawno zarezerwował bilety i chciał iść ze względu na efekty no to się zobaczy. Ciekawe czy sobie potem jakoś wkręcę tą wizję Nostradamusa?
  • słuchajcie jestem lekko zszokowana, wczoraj Wiki pokazał mi że ma coś w buzi zaglądam, a tam klujki wystaja w miejscu piątek i szóstek! na dole Młody cieszy się jak nie wiem co, nie wiem właściwie dlaczego, mi się wydaje że to jakoś wcześnie. Czy waszym też już rosną?
  • nie nie dlatego że nie ma pieniędzy Są, że nie mamy się w co ubrać MAMY (nowe kreacje z komunni córki) wesele w tej samej miejscowości co mieszkamy, własne gotowanie, prawdziwa orkiestra weselicho do rana. Marzenie dla nas nigdzie prawie nie wychodzących i co??? I k....wa nie ma kto zostać z dziećmi. 2 babcie, 2 prababcie, 17 ciotek i każdy ma swoje życie!!! żałosne .... mój mąz ma propozycje wychechac do Anglii w ciągu roku z nami wszystkimi i naprawdę się zaczynam powaznie nad...
  • Obciachać dziś to znamię. Lekki strach mną kieruje, ale staram się myśleć pozytywnie, ze gdyby lekarka miała jakieś podejrzenia w kierunku czerniaka to nie pozwoliłaby mi czekać 6 m-cy na wycięcie, a kazała to zrobić w trybie pilnym.... Trzymajcie kciukasy.
  • Ja 22-23 ale oczy na zapałkach mam od 20 :-). Wstaję o 4.30. Jak jest u was?
  • I mam nadzieje, ze nic nam nie przeszkodzi Chce zapisac Michalka na lekcje plywania :) cena 400 zl za semestr, 2x w tygodniu po 45 min. mozna placic ratami. szkoda ze akurat jutro jest oziebienie :( juz u nas pada.
  • w styczniu odebralam prawko i bylam taka pewna siebie , ale jak wsiaddlam do naszego samochodu (kombi) to czar prysl i do tej pory jak mam jechac to jestem spieta jak jasna cholera . Jestem ciekawa czy ktoras tez tak miala i czy to kiedys minie ? Nie jezdze czesto moze dwa razy na tydzien moze to dlatego .
  • To będzie debiut mojej córki :-) Mam nadzieję, że zarażę ją tą pasją i że przedstawienie (dla dzieci) jej się spodoba ! Mam plan aby chodzic z Julą do teatru min raz w miesiącu.
  • Dosłownie i w przenośni. Za miesiąc przeprowadzka. Robię czystki w szafach. Może któraś z Was skusi się na jakieś buciki, torebeczkę lub inne fikuśne ubranko? ;) Ceny (jak zawsze) do negocjacji :) picasaweb.google.com/105250832869351208824/Ubrania?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKvl8srTyLnipQE&feat=directlink
  • Dziewczyny, kurcze Tymek mial już ząbkowanie ale nigdy jeszcze nie mial takich rewelacji przy tym jak teraz,tzn. zasnał ładnie, obudził się płacząc i kaszląc , zwymiotował bardzo mocno , tak jakby coś mu stanęlo w gardle, po tych wymiotach biedaczek nic nie chcial pić, nie chciał tez połknąć syropu na zbicie temperatury, teraz spi- mierzylismy mu w uchu temperature i ma 38, od okolo 2 dni ciągle trzyma łapkę w buzi,slini sie bardzo, ewidentnie to zęby... i chciałam sie Was zapytać i...
  • Jakiś czas temu Wam pisałam, iż mimo zadowolenia z mojej obecnej pracy złozyłam podanie o pracę bliżej mojego miejsca zamieszkania, no i idę na rozmowę. Nie wysłałam im nawet listu motywacyjnego tylko samo CV z wyjaśnieniem, że interesuje mnie tylko posada w Gdyni (w ogłoszeniu było Trójmiasto). Teraz z jednej strony boję się tej rozmowy bo jednak przerwa w pracy juz trochę trwa i nie wiem czy jestem na czasie no i nie wiem co zrobię jakbym tą pracę dostała bo trochę tak głupio zwolnic ...
  • mojej Ali wyszły dopiero teraz pierwsze ząbki w wieku 11 miesięcy i to górne, miała tak któraś z was? i co najlepsze ale wydaje mi się, że zaraz pójdą dwóki też górne, co z dołem
  • No, już prawie wszystko gotowe, nawet sałatka do pracy na jutro. Muszę jeszcze skoczyć pod prysznic i wyprasować sobie ubranie. Jestem podekscytowana, w sumie nawet się nie boję, tylko obawiam się tego jak będzie z Oskarkiem. Mama NM wzięła 3 dni wolnego i jutro rano razem idziemy do złobka, gdzie teściówka pewnie zostanie z misiem z godzinę w żłobku a potem go zostawi żeby był razem ok. 3 godzin. Jutro już my go zostawimy i ona odbierze go pewnie po. ok 4 godzinach, a w środę zostanie ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się